Sevgilimle sonumuz ne olur değişir mi?

Ama eşinizden memnunsunuz o öyle değilmiş yinede seçmez miydiniz
Evet eşimi sevdiğim için kesin cevap veremem buna şu an.
Ki sizde eş adayı da falso.
Ben sizin bahsettiğiniz kıskanç bir hanzoyu da seçmezdim bundan eminim.
Sizin eş adayınız ailesine sizi korumaz. Arkanızda durmaz.
Kendi de baskıcı.

Ya bizim ailelerimizin mukafazakar olması için, dünya görüşü, değer yargıları falan çok benzer. Kayınvalidem şeker gibi bir insandır sağolsun. Gözünün üstünde kaşın var demez. Ama alışkanlıklar farklı, yemekler, konuşma tarzı her şey bambaşka. İyi bir eş ailesi olunca hatırlarına uyum sağlamaya çalışıyor insan. Ama böyle baştan sıkıntılar olunca devamı da iyi gelmiyor.

Kıskançlığın dışında sapık diye yorumladım. Dindar bir kul değilse gireceğiniz denizi bile dert etmesi çok çirkin ki tesettürlüyseniz de haşema diye bişiy var. Kendisi kim bilir ne haltlar yiyo da size hapis hayatını reva görüyor. Kendisi hiç denize gitmemiş mi denize hevesi olmamış mı ikiyüzlü herif hiç arkadaşlarıyla sokakta bir yürüyüş bile yapmıyor mu eve akşam ezanında mı giriyor

Fındık dediniz anahtar kelime Bi fındık bi çay , uzak durmak lazım

Ya ben dini ibadetleri biraz yapan/yapmaya çalışan biriyim. Eşim benden bi tık daha fazla. Sorun yaşamıyoruz şimdilik ikimiz.Eltimin ve kız kardeşimin çocukları dini anaokuluna gitti. Bizimki öyle normal bildiğimiz anaokuluna. Çocukların muhabbeti bile öyle komik oluyor ki bazen. Bize kimse ona gönder buna gönder demiyor ama farklı oluyor bizim bebe aileler içinde.Biz şu an yurtdışındayız bir de. Christmas forever

Direkt ayrıl diyenlere şaşırıyorum yani hemen bitirmek mi çözüm. Hiç böyle şeylerle karşılaşıp değiştirdiğiniz yada değiştirebilen olmadı mı etrafınızda
Böyle ilişkileri olanlar değiştiremedi çünkü adamlar kendini normal gördü. Adam sizi değiştirmiş de siz adamı değiştirin bakalım sizi ne kadar seviyomuş görelim bakalım nelerini sizin için değiştirecek

Eşimin hemşehrisi bir arkadaşım var. Karadenizli kızlar Karadenizliyle evlenmiyor artık sen nasıl kandın diypr bana
Valla geçen gün burda bi konu vardı doğu kültüründen biriyle olur mu gibisinden. Konuyu açanın nickname'i de izmirli bilmem ne. Görevimi yaptım. Samsundan doğuya bulaşmayın kardeşim dedim

Anladığım kadarıyla ortak bir hayat kurmaktan ziyade sevgilinizin hayatına ortak olmaya çalışıyorsunuz. Beraber bir hayat kurmak değil amacınız onun kurulmuş hayatına dahil olmak. Okuduklarımdan anladığım sürekli onun istediği tatil onun yaşadığı il. 32 yaşında daha düzenini oturtamadığına göre bi 2 3 sene daha oturtamaz gibi hadi oturttu evlendiniz gittiniz oraya orda da tamamen onun arkadaşları ailesi ile takılacaksınız. Onun istediği gibi giyineceksiniz. Kendisi karışırken ailesinde karışacak. Şuan bile kendinize ait yarım hayatınız varken sonrasında onu da bırakmayı düşünüyorsunuz. Tabi seçim sizin burda okuduklarımdan hiç düzelen görmedim ve burda yorum yapan arkadaşların uyardıkları kişilerinde hep 3 4 yıl içinde çok mutsuzum yazılarını okudum. Önceden olsa deneyin derdim de buradan sonra anladım ki erkekler nasılsa hep aynı devam ediyor.

Onu kaybetmemek için kendi benliğinizi kaybetmişsiniz ,özgür değilsiniz onun kurallarına kendinizi mahkum etmiş anahtarı da onun eline vermişsiniz.O sizi sevmiyor net soyleyim. kalıba soktuğu kolayca şekil verdiği,bile isteye köleliği kabul eden kadını seviyor siz ya da başkası onun normlarına uygunsunuz diye sizinle,yarın isyan etseniz kendi bildiğinizi okusanız sizden kötüsü yok ilişkiyi bitirmek isteyen nankör olursunuz Bu kızın derdi ne ben ne yaptım, hatalı mıyım? diye sorgulamak. .
İşte aşk diye kendinize layık gördüğünüz , ödün verdikçe değerlenirim sandığınız ama daha fazla efendi köle moduna girdiğiniz , başkaları için yaşayıp yalnız oleceginiz bir hayat.......

Hak veriyoruz söylediklerinize ancak seviyorum birbirimizi seviyor olmamız bunlardan daha önemli gibi geliyor
Üzgünüm ama birbirinizi sevgili olarak seviyor olmanızın bir son kullanma tarihi var. Seviyor olduğunuz belli çünkü mantığınızı tamamen devreden çıkarmışsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bize uyarmak düşer, sizi zorla evlendiricek ya da ayıracak değiliz.

Hak veriyoruz söylediklerinize ancak seviyorum birbirimizi seviyor olmamız bunlardan daha önemli gibi geliyor
Sizin için ne yaptı? Ya da bırakın bunu, onun işinizi bırakmanızı, en iyi ihtimal tayin falan aldırmanızı, her şeyi bırakıp kolunuzu kanadınızı kırarak ona gelmenizi, birçok zevkinizden sırf o istiyor diye vazgeçmenizi kolayca isteyebildiği gibi siz ondan böyle büyük şeyler isteyebilir misiniz? Bi tane adamın seviyom demesiyle sevilmiş olmuyorsunuz. Adam 3 yıldır iki eliyle bi sopayı doğrultamamış daha. 3 yıldır oyalıyor.

Başım sıkışsa nerde olursam olayım gelir ama işinden vazgeç desem geçmez büyük ihtimalle

Başım sıkışsa nerde olursam olayım gelir ama işinden vazgeç desem geçmez büyük ihtimalle
İmdat desem yetişecek, bana da aşık olmayan arkadaşlarım var. Sizinkini benim ahretliklerden ayıran bir şey olmalı değil mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…