Sevgilimle sonumuz ne olur değişir mi?

Herkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok var
sizin etrafınız neresi öle yahu

çünkü konuyu açarken de demişsiniz " etrafımdakiler de öyle ama yansıtmıyorlar"
sizin etrafınızda erkek kıtlığı filan mı var? neden bu kadar çok alttan alıp erkek otoritesini kabul eden bir çevreniz var?

yani hani muhafazakar çevre, dar çevre, tutucu ortam filan deseniz onlarda da erkekler 3 sene uzak ilişki sürdürüp hergün bu kadar darlamıyor. dahası ilişkiyi evliliğe vs. götürmek için adım atan uğraşan erkek oluyor mesela öyle ilişkilerde. sizdeki her türlü normal dışı bir durum.

Okurken daraldım.
Uzaktan böyleyse evliyken daha berbat olacağını bile düşünemiyorsunuz.
Emek başka bir şey, siz adamın saçma taleplerini karşılarken yoruluyorsunuz. Yani emek verdiğiniz falan yok.
Ayrıca nefes alınacak nerdeyse tek aktivite olan tatil anlayışınız bile uymuyor yani siz evlenince deşarj bile olamıcaksınız.
Uyanın lütfen.

Etrafındakiler de öyle değil öyleysedelerde bana yansıtmıyorlar demek istedim

Bende bundan korkuyorum

Değişmez daha beter olur.

Bağımlı gibisiniz daha çok. Evlenince o tatillere gotureceginden çok emin değilim ya. Sabah bir uyanacaksin dolabında hoşuna gitmeyen kıyafetler makaslanmis vs açıkça konuş bence

Kıyafetinize, gittiğiniz her yere, iş yerinizde toplantı saatine, tatil/eğlence anlayışınıza karışacak kadar sizi neden yok sayıyor?
Kendisine bir kukla bulursa emin olun daha mutlu olur. Siz sadece onun mutluluğunuzu düşünüyorsunuz ya o sebeple söyledim.

Şimdi ilk sorduğum sorunun cevabı burada. Siz kendinizi yok sayıyorsunuz, değer vermiyorsunuz. Öyle olunca da karşıdaki insanın değer vermesini bekleyemezsiniz.

Sizin hic siniriniz yok sınırlariniz olmali ne demek kiyafetlerimi o seciyor ben 5 yasindaki ogluma bile bazen secmiyorum kendisi istedigini giyiyor toplantiya girerken toplantiya giriyorum diyin daha cevap yazmayin arkadaslarinizla bulustugunuzda cevap vermeyin kiyafetlerine karismasina izin vermeyin siz kuklamisiniz kabul etmiyor degismiyorsa ayrilirsiniz boyle olmaz saglikli bir durum degil yani

3 sene emek verdim insan sevebileceği birini kolay bulamıyor
Bu özgüvensiz kıskanç dağayısını sevebildiğinize göre çok zor seven seçici biri değilsiniz.
Sağlıklı bir insan 3 sene baskı zorbalık içinde yaşadığı şeye büyük aşk çok seviyorum fln demez.

Ayrıca size çok net emin olduğum şeyi söyleyeyim.
Sevgilisinin giyimini didikleyen, karışan adam kendisi başkalarına baktığı için istemez. Kendisi baktığı için bakılmasın ister. Mantık budur. Yani kendisinin gözü dışardadır. Ve bu hiç sekmez.
Siz evlenince soyadımı taşıyor baskısını da yiyeceksiniz, evlenince sizi tam malı gibi görecek. Nefes aldırmayacak.
Devam ederseniz ileride çok pişman olursunuz.
Ayrıca ileride kızınız olursa böyle höt zöt eden karışan bir babası olsun ister misiniz? Yaptığınız seçim sadece sizi de etkilemeyecek.
Ben şahsen böyle bir hayat istemem ne kendim için ne çocuğum için

Aha bu benim ünideki ilk ilişkim.
Aynı şeylere karışırdı o zamanlar beni çok sevdiğinden düşünürdüm ama meğerse kendi çok sadık davranmadığı içinmiş ha bir de özgüveni eksik olduğu için. Beni onu her an bırakacak şekilde görüyordu. Sonra ne oldu derseniz sevgimden emin olduğunda çöp gibi davranmaya başladı. Sonra da aldattı.

Herkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok var
Evet , kadınlar kulübü bunları yapıp mutluluktan konu açan kadınlarla dolu. Sonu aldatıldım işim yok , param yok , çocuğum var ne yapabilirim oluyor genelde...

Nasıl bir konuşma ile ikna edici olurum. Bir çok söyledim uyardım ama olmadı. Dediğim dedik herşeyi bir açıklaması bastırıcı bir savunması var
Adam başkaları ile fingirdiyor, kendi yediği haltları bildiği için seni kontrol ediyor. Olur da bir yerde karşılaşmayın... nerden bildiğimi sorma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…