Sürtünüyoruz diyo yani birleşme yokmuşnasıl daha fazlası? yiyecek misin adamı? bakirelik ne alaka? anlamadım
ayy arkadas yaaa.. sevişmek diyince ben ne bilim tüm farzlar yerine getirliyor sandımSürtünüyoruz diyo yani birleşme yokmuş
Emin misin ben ciddi ciddi yorum yapmıştım daCemal pardon Ceren gece gece boş ver bunları yat uyu
Biraz öyle olmuş gece 1de benim algılarımın açık olması bi problem, seninki kapalı diye üzülmeayy arkadas yaaa.. sevişmek diyince ben ne bilim tüm farzlar yerine getirliyor sandımbakireliği de hani sevişmişler sonradan bunu yüzüme vurur mu gibi anladım. gercekten hiçbir sey anlamamışım
Ceren değil Ceylan gerçek adım buCemal pardon Ceren gece gece boş ver bunları yat uyu
Sen şuan bakire mi saniyorsun kendinisevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Sen niye üstüne alındın kızCeren değil Ceylan gerçek adım bu
Hiç utanmıyon demi koca adam burda bizle maytap geçmeyesevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Bana yorum yaptın sandım kafa kalmadı bende adetim zatenSen niye üstüne alındın kız
Sevişerek evlendik anlamında sevişiyolarmis. Ver kurtul ya bugün sürttüren yarını da düşünürsevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Peki benim de senin gibi anlamam ve adamı mı yicek acaba diye okuduktan sonra tepki vermem sjshshsayy arkadas yaaa.. sevişmek diyince ben ne bilim tüm farzlar yerine getirliyor sandımbakireliği de hani sevişmişler sonradan bunu yüzüme vurur mu gibi anladım. gercekten hiçbir sey anlamamışım
Ben de çözemedimZaten o aşamaya gelip nasıl durabiliyorsunuz biz forumca yıllardır çözemedik bu durumu.