- Konu Sahibi blueberry5
Benim boyle bir sorunum yok zatenEşinizi seçerken sizi hizmetçi olarak mı alıyor yoksa hayat arkadaşı diye mi seçiyor bakarsanız sorun olmaz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim boyle bir sorunum yok zatenEşinizi seçerken sizi hizmetçi olarak mı alıyor yoksa hayat arkadaşı diye mi seçiyor bakarsanız sorun olmaz bence
Öyle bir sorununuz vardır demedim ki zaten yazdığınıza cevap verdim sadeceBenim boyle bir sorunum yok zaten
Evet bir de bazen goruyorum, tamam bana yemek yapmayacak , cocuga da mi yapmayacak diye dert yaniyorlar. Kendilerini kucuk aciz cocukla ayni kefeye koyuyorlarHizmet beklentisi olan adamlarla evlenmeyerek ve onlardan çocuk yapmayarak soylarını kurutabiliriz bence
Ön hazırlığı 1 saat süren yemeği de her gün yapmazsın ki ya, saray aşçısı mıyız? Altı üstü bi karın doyurcaz.Yemek hazırlığı 1 saat süren zaten yapmasın. Belli ki yapamıyor.
valla çıkardığı çorabı, donu sağa sola atan , aldığı eşyayı yerine koymaktan aciz adamlarla evlenirken düşünmek lazımdı bunlarıBence sizinkisi standartlara uymuyor. Başkalarını kendinizle kıyaslamayın. Evde tek kişi yaşansa o dedikleriniz o sürede belki yapılır. Çoluk çocuk varsa ve eş dağınıksa, ki genelde dağınıklardır, uğraş dur.
el açması mantı, yaprak sarması gibi uğraştırıcı , işçilik gerektiren yemekler değilse1 saatte belki yemeğin ön hazırlığı yapılır eğer hazır gıda değilse.
Bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, etrafı toplaması, dinlenmesi, alışverişe çıkılması günü yarılatıyor.
Ne zaman ev işleri bana kalsa illallah ediyorum, yorgunluktan ölüyorum. Gidip çalışsam o kadar yorulmam.
Çocuğa yapıyoruz ya merak etmesinler. Benim eşim daha çok yapıyor, söyleyin de ağlamaya devam etsinler. Altı üstü karın doyurcaklar ya, bu acizlik çok sinirimi bozuyor, eşşek kadar herifler kadın yemek temizlik yapmasa açlıktan pasaktan ölecek gibiler.Evet bir de bazen goruyorum, tamam bana yemek yapmayacak , cocuga da mi yapmayacak diye dert yaniyorlar. Kendilerini kucuk aciz cocukla ayni kefeye koyuyorlar
ya ben zaten bu sitedekilerin nasıl kocaları nasıl sevgilileri var anlamıyorumÇocuğa yapıyoruz ya merak etmesinler. Benim eşim daha çok yapıyor, söyleyin de ağlamaya devam etsinler. Altı üstü karın doyurcaklar ya, bu acizlik çok sinirimi bozuyor, eşşek kadar herifler kadın yemek temizlik yapmasa açlıktan pasaktan ölecek gibiler.
Parayla ilgili olmadığını iddia etmedim. Ben yetiştiğimiz kültür gereği -ki bu iyi ya da kötü eleştirisi değil, erkeklerin kadının eve maddi katkısını önemsediğini düşünmüyorum. Maddi olarak gücü olan ve cimri olmayan hiçbir erkeğin de eşinin çalışmasını şart koşacağını düşünmüyorum. Erkekler hem kültürel hem de toplumsal cinsiyet bakımından kadınlardan farklı bakış açılarıyla evleniyorlar.Örnekler şahane ama yine ucu paraya çıkıyor. Para olmasa ne o hobilerle ilgilenilebilir sergiler açılabilirdi ne eğitimler alınıp sporlar yapılabilirdi. Ortalama memur maaşı yoksulluk sınırının altında kalırken kaç tane ev hanımı tek maaşla bu tip şeyler yapabilir?
Ön hazırlığı 1 saat süren yemeği de her gün yapmazsın ki ya, saray aşçısı mıyız? Altı üstü bi karın doyurcaz.
Parasi olsun olmasin, kac tane ev haniminin bunlari yapacak yetenegi/kapasitesi var? Param olsa ben de yapardim bile degil, vizyonlari. Paralari olsa alisveristen baska birsey yapmayi hayal etmiyorlar..Örnekler şahane ama yine ucu paraya çıkıyor. Para olmasa ne o hobilerle ilgilenilebilir sergiler açılabilirdi ne eğitimler alınıp sporlar yapılabilirdi. Ortalama memur maaşı yoksulluk sınırının altında kalırken kaç tane ev hanımı tek maaşla bu tip şeyler yapabilir?
Teşekkür ederim, inanın ki ben de yerinde durmayan kendini elimdem geldiğince yetiştirmeye geliştirmeye çalışan bir kadınim onun parsina da ekmeğine de kalmadım bir ilişkide bu kadar hesap geçmesi beni rahatsiz etti bunun manevi boyutu olarak normal gelmedi size danışmak istedim hata yapmak istemediğim için cunku artık ben de yuvamı kurmak istiyorum. Yorumunuz ve yaklaşımınız için teşekkür ederimB blueberry5 bu uslupla calissaniz da anlasamazdiniz zaten sikmayin caninizi
Sugar daddy merakim olsaydı yasitlarimin çocuk nazlarina katlanmazdim hanımefendi beni kendinizle karıştırmayınSugar daddy tam senlik
Yemek hazırlığımız bir saat sürse akşam yemeğini 10’da falan yememiz gerekirYemek hazırlığı 1 saat süren zaten yapmasın. Belli ki yapamıyor.