- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
-
- Konu Sahibi blueberry5
Erkekler kadınlara bakmak zorunda mı peki? Ben erkek olsam ve hayatımdaki kadın ben çalışmayacağım sende bana bakacaksın dese bakacağım varsada bakmam. Enayi mi bu adamlar?Asla değil tabiki de ekonomik olarak çok zor şartlardayiz evet doğru ama ben ne olursa olsun yinede bir erkeğin kadına baskı kurarak zorla çalıştırması taraftarı değilim hiç bir zamanda olmam.
Kadin çalışmak ister çalışsın tabiki ama zorla değil haa kendine güvenmeyen erkekte evlenmesin bir zahmet.
Aynen. Evlilik kapsami icinde, kadinin calismasi sadece erkegin isine geliyor/yariyor.Zaten bu kadın-erkek eşitliğini de erkekler lehine çevirdi. Yani kadın çocuk doğurmak gibi bir inisiyatifi erkeğe verebiliyor mu?
Eve geldiğinde de çalışan çoğu kadın temizlik, yemek, çamaşırla uğraşıyor.
Kadın için bildiğin kölelik oldu, tek farkı kıyafet ve makyaj malzemesi alabiliyorlar eşlerinden para istemeden ama evi ortak kullandığın birinin arkasını, kendi paranla aldığın ruju sürerek toplamanın bir cazibesini göremiyorum.
Bu herif o kadar itici ve erillikten uzak ki, Allah düşmanıma versin böylesini.
Erkekler neden evleniyor o zaman ? Hepsi hizmet beklentisi icinde. Bence herkes kendi evini alsin kendi gecimini saglasin, istediginde birbirinde kalsin. En samimi cikarsiz ask bu olur sanirim.Erkekler kadınlara bakmak zorunda mı peki? Ben erkek olsam ve hayatımdaki kadın ben çalışmayacağım sende bana bakacaksın dese bakacağım varsada bakmam. Enayi mi bu adamlar?
Ayrıca şöyle bir durumda var dünya hali bu kocanız yarın bir gün ölse ya da boşansanız ne yapacaksınız?
Adam cimri olabilir ona bir şey diyemem ama sizin düşünceniz de bir o kadar yanlış bence.
7 yildir evliyim hic bir saat suren yemek ön hazirligim olmadiBence sizinkisi standartlara uymuyor. Başkalarını kendinizle kıyaslamayın. Evde tek kişi yaşansa o dedikleriniz o sürede belki yapılır. Çoluk çocuk varsa ve eş dağınıksa, ki genelde dağınıklardır, uğraş dur. 1 saatte belki yemeğin ön hazırlığı yapılır eğer hazır gıda değilse.
Bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, etrafı toplaması, dinlenmesi, alışverişe çıkılması günü yarılatıyor.
Ne zaman ev işleri bana kalsa illallah ediyorum, yorgunluktan ölüyorum. Gidip çalışsam o kadar yorulmam.
erkeklerin hepsi hizmet beklentisi icinde degil .lutfen cevrenizdeki garip iliskileri herkes boyle diyerek normallestirmeyinErkekler neden evleniyor o zaman ? Hepsi hizmet beklentisi icinde. Bence herkes kendi evini alsin kendi gecimini saglasin, istediginde birbirinde kalsin. En samimi cikarsiz ask bu olur sanirim.
Ben yarım saatte taze fasülye ve pirinç pilavı ocağa koydum deyince linçlenmiştim. Hatta 20 yıllık ev hanımı olan biri ben bile yetiştiremem yazmıştı7 yildir evliyim hic bir saat suren yemek ön hazirligim olmadi
Hayir cok becerikli bir insan da degilim ama normal degil mi bu .manti,sarma vs gibi yemekleri saymazsak yarim saat surmuyor ki ocaga koymak .o pisirken de diger isleri hallediyorum oh misBen yarım saatte taze fasülye ve pirinç pilavı ocağa koydum deyince linçlenmiştim. Hatta 20 yıllık ev hanımı olan biri ben bile yetiştiremem yazmıştı
Yemek hazırlığı 1 saat süren zaten yapmasın. Belli ki yapamıyor.7 yildir evliyim hic bir saat suren yemek ön hazirligim olmadi
Bana bakabileceğini sanmıyorum denir mi? Üç beş çıktın kafan sarmadıysa mesafe koyarsın anlamazsa da uygun olmadığımızı düşünüyorum falan dersin.ma gerekcemi de yarınını düşünmeden harcama yaptığını bana bakabllecegini sanmadigimi söyledim. O da sen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi. Ben de istersem calisicagimi ama zorunda olmadığını soyledigimde anlaşamadık
Cimri insanlardan nefret ederim. Beraber takıldığım kişi arkadaşım bile olsa hesap muhabbeti yaparsa buz gibi soğurum. Cimrilik sadece bir tarafın bir tarafa maddi katkıda bulunup bulunmaması ile alakalı bir husus değil. İki taraf da çalışsa ve benzer maaşlar alsa bile harcama alışkanlıkları, ihtiyaç ve istek olarak gördükleri şeyler, öncelikleri çok önemli. Yani siz çalışıyor olsaydınız da maddi konularda bu adamla anlaşamama ihtimaliniz çok yüksekti. Ayrıca adamın üslubu çok çok kötü.Herkese merhaba,
6 aylik bir ilişkim vardı. İlişki içerisindeyken sevdiğim bey pek bonkör davranmamis tanışma aşamasındayken dahi şimdi yemek şu kadar TL tutar veya kafe cikisinda evlenince sen de elini taşın altına koyarsın gibi söylemlerde bulunmuştu. Bu durum da beni düşündürdü. Artık 30 yaşındayım sevgim kadar da çok mantigima uyan bir evlilik istiyorum. Şu an işsizim ve ne zaman iş bulacağımı bilmiyorum. Beyefendi de hep gelmek istemek istiyor ama bu adam bana bakar mı yoksa herşeyin hesabını mi tutar diye kararsizligimdan ayrılmak istedim. Ayrılma gerekcemi de yarınını düşünmeden harcama yaptığını bana bakabllecegini sanmadigimi söyledim. O da sen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi. Ben de istersem calisicagimi ama zorunda olmadığını soyledigimde anlaşamadık . Zaman zor biliyorum ben de uygun bir işte çalışırım ama tavrı yaklaşımı evlenebilevek bir adam gibi mi kızlar ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen yorum yazın. Bir kadın olarak o güveni vermesi i istemiştim cok mu şey istedim?
Hizmet beklentisi olan adamlarla evlenmeyerek ve onlardan çocuk yapmayarak soylarını kurutabiliriz benceErkekler neden evleniyor o zaman ? Hepsi hizmet beklentisi icinde. Bence herkes kendi evini alsin kendi gecimini saglasin, istediginde birbirinde kalsin. En samimi cikarsiz ask bu olur sanirim.
Sugar daddy tam senlikHerkese merhaba,
6 aylik bir ilişkim vardı. İlişki içerisindeyken sevdiğim bey pek bonkör davranmamis tanışma aşamasındayken dahi şimdi yemek şu kadar TL tutar veya kafe cikisinda evlenince sen de elini taşın altına koyarsın gibi söylemlerde bulunmuştu. Bu durum da beni düşündürdü. Artık 30 yaşındayım sevgim kadar da çok mantigima uyan bir evlilik istiyorum. Şu an işsizim ve ne zaman iş bulacağımı bilmiyorum. Beyefendi de hep gelmek istemek istiyor ama bu adam bana bakar mı yoksa herşeyin hesabını mi tutar diye kararsizligimdan ayrılmak istedim. Ayrılma gerekcemi de yarınını düşünmeden harcama yaptığını bana bakabllecegini sanmadigimi söyledim. O da sen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi. Ben de istersem calisicagimi ama zorunda olmadığını soyledigimde anlaşamadık . Zaman zor biliyorum ben de uygun bir işte çalışırım ama tavrı yaklaşımı evlenebilevek bir adam gibi mi kızlar ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen yorum yazın. Bir kadın olarak o güveni vermesi i istemiştim cok mu şey istedim?
Eşinizi seçerken sizi hizmetçi olarak mı alıyor yoksa hayat arkadaşı diye mi seçiyor bakarsanız sorun olmaz benceErkekler neden evleniyor o zaman ? Hepsi hizmet beklentisi icinde. Bence herkes kendi evini alsin kendi gecimini saglasin, istediginde birbirinde kalsin. En samimi cikarsiz ask bu olur sanirim.
Valla ben becerikli bir kadın değilim Kerkenes. Ona göre yemekler seçiyorum. Hiç börek açmadım, 4-5 farklı tekniğin kullanıldığı yemeklere kalkışmam. Bizim buranın yağlaması, mantısı falan meşhurdur. Bunları yapamam mesela. Birincisi çok el işçiliği istiyorlar, ikincisi her baba yiğidin de harcı değil. Her yaptım diyeninki güzel olmuyor.Yemek hazırlığı 1 saat süren zaten yapmasın. Belli ki yapamıyor.