- 10 Kasım 2010
- 4.622
- 3.803
-
- Konu Sahibi blueberry5
Silin gecin. Anlayan anladi.Forum kurallarına uygun olarak yorumunuzu yenileyebilir misiniz ?
Bakınız:
'Beni asla taniyamayacaksınız.' ee yani? Üzülmemiz mi gerekiyorEgitim gecmisime de inanilmiyor yapacagim birsey yok, kendi denklerimle iletisimde bulunmam daha iyi. Burada bir CV göstertilmedigim kaldi. Beni asla taniyamayacaksiniz.
Bana komik diyorsunuz ya, ben buraya gülmek icin bakiyorum orda nelerle ugrasiyorlar diye... Artik bakmicam.
Forumdaki yazılarınızı hepimiz anlayabilmeliyiz. Bir üye ile farklı dilde sohbet etmek istiyorsanız; bunu özel mesajlarınızda yapabilirsiniz. Fransızca olarak yazdığınız mesajların Türkçe karşılıklarını yazarsanız, sizi hepimiz anlarız.Silin gecin. Anlayan anladi.
Hissettiğimi düşünmen de senin hüsnü kuruntun.O kadar becerikli değilsin. Sen gibi bi tane daha vardı kaçtı en sonunda ifşa olacam da sevgilim yaptığım çiğlikleri görecek tekmeyi basacak diye.Sizin ezik hissetmenizden ben sorumlu degilim. Dalga gecin benle, okumasi cok eglenceli
aynı marka mamayı uzun süre kullanmak doğru mu ben de bunu merak ediyorum
benim kedim 4 yaşında, hills yiyor yavruluğundan beri ve gayet de seviyor
bi sorun da yaşamadık şükür
ama sonuçta kaç senedir aynı markadayız , bi sıkıntı olmadığı halde değiştirmek mantıklı olur mu yoksa aynen devam mı etsem
nahif demesi gerekirdi aslında, doğrusu buNaif demek :)
Naif kelimesi; tecrübesi olmayan, toy, deneyimsiz anlamlarına gelmektedir.
Ay ben uyudum uyandım yeni bir güne başladım siz hala bu konudasınız. Nasıl bir ruh hastasısınız? Sabaha kadar insanlara laf yetiştirmişsiniz. Yahu siz dün akşam ıstakoz yemiyor muydunuz pariste? Nasıl bi vizyonsuzluktur pariste gezip tozmak yerine burda tanımadığınız insanlara bin türlü yalan sıkmak.Benim gerceklerim size kurgu geliyor. Bir dahaki sefere havyar atarim kediye, onu da tatmis olsun. Adieu.
ben de aynı şekilde yani her satın aldığımda aromalar değişiyor ama marka aynıBen değiştirmedim acikcasi. Sadece ayni marka içinde farklı icerikler yedirdim zaman zaman geyikli, kuzulu, balikli gibi ama marka değişimi hiç yapmadim.
Kedimde de mama kaynakli bir sorun gorunmuyor. Dişlerinde de tek çürük yok. Ben degistirmeyi düşünmüyorum. Hekimlerden de hiç bu yönde bir bilgi veren mutlaka degistirin diyen duymadim birebir gorustugum.
aynen sabah ucagim oldugu icin bu gece ayaktaydim, uyumayim dedim. Artik yokum, size mutlu hasetlerAy ben uyudum uyandım yeni bir güne başladım siz hala bu konudasınız. Nasıl bir ruh hastasısınız? Sabaha kadar insanlara laf yetiştirmişsiniz. Yahu siz dün akşam ıstakoz yemiyor muydunuz pariste? Nasıl bi vizyonsuzluktur pariste gezip tozmak yerine burda tanımadığınız insanlara bin türlü yalan sıkmak.
Bir sürü ted mezunu arkadaşım oldu, zira ted mezunlarının çoğunun gittiği bir üniversiteden mezunum ankarada bilirsiniz, hiçbirinde böyle bir kalitesizlik görmedim.
Kadın en çok yaşını ellerinden gösteriyor aslında ellere de cerrahi işlem yapılıyor ama yine de başarılı olmuyor.nahif demesi gerekirdi aslında, doğrusu bu
ayrıca toplumca bi vazgeçmeliyiz bence şu ben yaşımı göstermiyorum 20 yaşında gibiyim yanılsamasından
40 yaşında kadınların 20 yaşında göstermesi imkansız . kazayakları ele veriyor zaten
32-33 gösteriyorum, 30larımda gösteriyorum diyeni anlarım da 20li yaşlar üzerinden sallamasın kimse bu konuyu
Herr şeye de bir yalanınız var, valizi ne ara hazırlandınız.aynen sabah ucagim oldugu icin bu gece ayaktaydim, uyumayim dedim. Artik yokum, size mutlu hasetlerpariste gezip tozmak turist isi. ben 15 yildir burada yasiyorum.
Kocası hazırlamıştır, herkesin bir işi var adamınki de bunu çekmek.Herr şeye de bir yalanınız var, valizi ne ara hazırlandınız.
alay ede durun o zaman, bana hava hos.en iyisi bir de burger king'te bir foto atayim, ki benim icin ha istakoz ha burger king ya neyse
Yani burada mesajlar herkese açık olduğuna göre bulmak zor olmamalı? Bari biraz küsuratlı sallasaydınız da inansaydık erkek arkadaşınızın kocanız olduğuna. Bizim işimiz gücümüz var da sizin yok herhalde, herkese laf yetiştirebiliyorsunuzSiz FBI ajanimisiniz da ben size hesap verecegim? Bu kim? Baska isiniz yok mu?
Evliyim, esimden erkek arkadasim olarak bahsettim.Yakalamis oldugunuz buyuk ipucu delil mi her neyse nedir ?
Benle bozdunuz.
Herkes site kurallarına uymakla yükümlüdür veSilin gecin. Anlayan anladi.
Ben anlamadım şimdi fakir gibi metroya mı binmişler?Yani burada mesajlar herkese açık olduğuna göre bulmak zor olmamalı? Bari biraz küsuratlı sallasaydınız da inansaydık erkek arkadaşınızın kocanız olduğuna. Bizim işimiz gücümüz var da sizin yok herhalde, herkese laf yetiştirebiliyorsunuz
Ted hayranlığım zaten yoktu da kafamdaki imajı da yerle bir oldu yemin ederimaynen sabah ucagim oldugu icin bu gece ayaktaydim, uyumayim dedim. Artik yokum, size mutlu hasetlerpariste gezip tozmak turist isi. ben 15 yildir burada yasiyorum.
Al ted i basina cal
Boğaziçi mezunuyum ve bu hanımın ordan mezun olduğuna inanmıyorum. Eğer gerçekse de Boğaziçi'nin bir kültürü vardır onu asla alamamış. Hocalarla böyle konuşsa mezun olamazdı zaten.Ted hayranlığım zaten yoktu da kafamdaki imajı da yerle bir oldu yemin ederim
Boğaziçi sana da yazıklar olsun
İyi ki ülkemizde başka top class okullar da var da oralarda okumuşuz, sizinle karsilaşmamişiz.
Ben daha çok erkek arkadaş=koca denklemini anlayamadım ama neyse vizyonumuz yetmiyordur kesin.Ben anlamadım şimdi fakir gibi metroya mı binmişler?