Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Ben anlamadım konu çalışmak çalışmamak ile alakalı iken ne ara kedi köpek mamasından tutun astrolojiye geldi. Neyse bir konu dışı mesajla Ben yazmayacağım.

Konu sahibi bence ayrılmakla en iyisini yapmışsın ikiniz de birbirinizin beklentilerini karşılamıyorsunuz zaten.

'Beni asla taniyamayacaksınız.' ee yani? Üzülmemiz mi gerekiyor
Ben size inanıyorum da madem o kadar yüksek bir profilsiniz neden buradasınız onu anlamamıştım. Gülmek için bakıyorum demişsiniz ama sanki kendinizi iyi hissetmek için bakıyor gibisiniz. 'Bakayım şu ortalama insanların ne dertleri varmış. Ayyy aman allahim hayatlara bak...' kafasında gibisiniz. İlginç olan bu.

Sizin ezik hissetmenizden ben sorumlu degilim. Dalga gecin benle, okumasi cok eglenceli
Hissettiğimi düşünmen de senin hüsnü kuruntun.O kadar becerikli değilsin. Sen gibi bi tane daha vardı kaçtı en sonunda ifşa olacam da sevgilim yaptığım çiğlikleri görecek tekmeyi basacak diye.

Ben değiştirmedim acikcasi. Sadece ayni marka içinde farklı icerikler yedirdim zaman zaman geyikli, kuzulu, balikli gibi ama marka değişimi hiç yapmadim.
Kedimde de mama kaynakli bir sorun gorunmuyor. Dişlerinde de tek çürük yok. Ben degistirmeyi düşünmüyorum. Hekimlerden de hiç bu yönde bir bilgi veren mutlaka degistirin diyen duymadim birebir gorustugum.

Naif demek :)
Naif kelimesi; tecrübesi olmayan, toy, deneyimsiz anlamlarına gelmektedir.
nahif demesi gerekirdi aslında, doğrusu bu
ayrıca toplumca bi vazgeçmeliyiz bence şu ben yaşımı göstermiyorum 20 yaşında gibiyim yanılsamasından
40 yaşında kadınların 20 yaşında göstermesi imkansız . kazayakları ele veriyor zaten
32-33 gösteriyorum, 30larımda gösteriyorum diyeni anlarım da 20li yaşlar üzerinden sallamasın kimse bu konuyu

Benim gerceklerim size kurgu geliyor. Bir dahaki sefere havyar atarim kediye, onu da tatmis olsun. Adieu.
Ay ben uyudum uyandım yeni bir güne başladım siz hala bu konudasınız. Nasıl bir ruh hastasısınız? Sabaha kadar insanlara laf yetiştirmişsiniz. Yahu siz dün akşam ıstakoz yemiyor muydunuz pariste? Nasıl bi vizyonsuzluktur pariste gezip tozmak yerine burda tanımadığınız insanlara bin türlü yalan sıkmak.
Bir sürü ted mezunu arkadaşım oldu, zira ted mezunlarının çoğunun gittiği bir üniversiteden mezunum ankarada bilirsiniz, hiçbirinde böyle bir kalitesizlik görmedim.

ben de aynı şekilde yani her satın aldığımda aromalar değişiyor ama marka aynı
o zaman ben de hillsten devam

aynen sabah ucagim oldugu icin bu gece ayaktaydim, uyumayim dedim. Artik yokum, size mutlu hasetler pariste gezip tozmak turist isi. ben 15 yildir burada yasiyorum.
Al ted i basina cal

Kadın en çok yaşını ellerinden gösteriyor aslında ellere de cerrahi işlem yapılıyor ama yine de başarılı olmuyor.
Ben 50 yaşında adam övdüm diye beni 50 yaşında adam sandı böyle bir zeka var karşımızda

Siz FBI ajanimisiniz da ben size hesap verecegim? Bu kim? Baska isiniz yok mu?
Evliyim, esimden erkek arkadasim olarak bahsettim.Yakalamis oldugunuz buyuk ipucu delil mi her neyse nedir ?
Benle bozdunuz.
Yani burada mesajlar herkese açık olduğuna göre bulmak zor olmamalı? Bari biraz küsuratlı sallasaydınız da inansaydık erkek arkadaşınızın kocanız olduğuna. Bizim işimiz gücümüz var da sizin yok herhalde, herkese laf yetiştirebiliyorsunuz

Ben anlamadım şimdi fakir gibi metroya mı binmişler?

aynen sabah ucagim oldugu icin bu gece ayaktaydim, uyumayim dedim. Artik yokum, size mutlu hasetler pariste gezip tozmak turist isi. ben 15 yildir burada yasiyorum.
Al ted i basina cal
Ted hayranlığım zaten yoktu da kafamdaki imajı da yerle bir oldu yemin ederim
Boğaziçi sana da yazıklar olsun
İyi ki ülkemizde başka top class okullar da var da oralarda okumuşuz, sizinle karsilaşmamişiz.

Ted hayranlığım zaten yoktu da kafamdaki imajı da yerle bir oldu yemin ederim
Boğaziçi sana da yazıklar olsun
İyi ki ülkemizde başka top class okullar da var da oralarda okumuşuz, sizinle karsilaşmamişiz.
Boğaziçi mezunuyum ve bu hanımın ordan mezun olduğuna inanmıyorum. Eğer gerçekse de Boğaziçi'nin bir kültürü vardır onu asla alamamış. Hocalarla böyle konuşsa mezun olamazdı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…