Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

delirmeye devam edin, bu kadar cekememezlik nedir ? Yok mu burada bir tane sosyo kültürel acidan dengim kadin? O beni anlardi. 😆
dünyam nasil da ulasilmaz size göre....
Benim anlamadığım şey siz neden buradasınız ki? Söyledikleriniz yalan demiyorum. Doğru olduğunu varsayarak soruyorum.

Bu nasıl bir üslup şaşırdım kaldım ! Kocadan alınan 3 kuruş para.. 😮 Kime göre neye göre ….? Siz nerden biliyorsunuz kocaların sadece 3 kuruş para verdiğini… Ülkemizde 3 kuruşa çalışmak zorunda olan kadınlar da var ayrıca .Onlarda mı hizmetçi oluyor ? Benim eşim memur. Kocam bana sınırsız kart ve sınırsız para veriyor . Siz neyin 3 kuruşundan bahsediyorsunuz? Ki bende bir eğitimciyim ama çalışmıyorum. Eşim sen nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yaşa diyor . Bende eğitimci olmama rağmen özel sektörde milletin ağzına katlanacağıma evimde huzurlu huzurlu otururum diyorum . Bu mu hizmetçilik yoksa 3 kuruş dışarda para kazanıp eve yorgun , bitkin bir şekilde gelmek mi ? Gerisini siz düşünün….
siz evde oturmayı tercih ederek gayet doğru bir karar almışsınız
zira bu zihniyet ve bakış açısındaki birinin eğitim gibi çok önemli bir sektörün içinde olmaması gelecek nesiller açısından daha hayırlı. :KK66:

Zaten "eve cift maas giriyo" zihniyeti bile ekonomik avantajlar nedeniyle evlenilmis izlenimi veriyor her iki tarafa da. Herkesin maasi kendine bence.
Herkesin maaşı kendine olursa, kadınlar zorlanır . Ülkedeki zihniyetten dolayı maalesef erkeklerin çoğu kadınlardan çok kazanıyor

Ben Le Figaro'nun yorumlar sayfasina döneyim, buraya ait degilim.
Paris'te herkes parisli herkes benimle ayni seylerden bahsediyor. Size göre tüm paris hayal aleminde varolan bir ütopya. 😆
Konu sadece Paris değil yalnız.
Paris'te yaşamak tek başına bi anlam ifade etmiyor. Okunan okullar, yapılan iş, sahip olduğunuzu söylediğiniz vizyon vs vs. Ciddiyim baya anlamsız geliyor eltim, kaynanam muhabbetleri içinde bulunmanız, oturup dünden beri şurada şöyle süperim böyle harikayım diye onlarca mesaj yazmanız.

alay ede durun o zaman, bana hava hos. 😃 en iyisi bir de burger king'te bir foto atayim, ki benim icin ha istakoz ha burger king ya neyse 😆
İşte bu sizin için normal bir şey olsa ıstakozla övünmezsiniz mesela. Komik çünkü. Sucuk markası falan veriyorsunuz. Iq su düşük bir hayal. Düşük bütçetli yani.

Çalışmayı bilmiyorum da 13 yaşında kedime yıllarca Proplan veriyordum en son geçen yıl ameliyat geçirdi acana sayesinde karaciğeri kan değerleri yerindeydi proplandayken ameliyata alınmamıştık orijen ve ikisini karma şekilde kullanıyorum gözle görülür fark var.
Elbette bakayım ama teşekkürler 🙏🏻

Proplan zaten reklamlardan dolayi midir nedir insanlarda kaliteli algisi yaratan bir mama ama değil. Ben de kedişi sahiplendigimde elim proplan mamaya gitmisti ilk ama 1 paketten sonra yedirmedim. 9 yaşinda şuan N&D tahilsizla besledim hep bu yaşina kadar.
9 senede ilk defa biraz ciddi hastalandi ama ölümcül bir durumu yokmuş. Ilaclarini kullaniyor iyi şimdi.
Kan degerleri, kalp, karaciger, bobrekler çok iyi yaşina göre maşallahi var dedi hekim. Tahilli seriye gececegiz yaşindan dolayi biraz hafifletelim dedi hekim.

Ne güzel allah daha çok versin. Ama biz sıradan insanlar eşlerimizle gelir giderimizi konuşmak, planlama yapmak ve çalışmak zorundayız dünyanın %98’inin yaptığı gibi. Finansal mevzuları evlenmeden önce ya da evlilik süresince konuşmak ilişkileri yozlaştırmaz. Çok yanlış bir bakış açısı bu.
Günde 93629262 kere borçları ödeme planı yapan kocamla ben yozlazmisiz:)

caka satmaya calismiyorum, daha kaliteli bir marka söyle, kendime de ondan alayim. Polonez de aldim ama cok yagli geldi. ne tavsiye edersin?
ben sucuk düşkünü bi insan değilim bana çok baharatlı geliyor
biraz da mideme dokunuyor
ama iyi sucuklar kasaplarda falan oluyor ve mutlaka fiyatı markettekilerin üstünde oluyor
bölgenizde " iyi " olduğu söylenen bi kasaba giderseniz damak zevkinize göre tavsiye isteyebilirsiniz
sonuçta bunun acılı acısız olanı da var
şimdi burda sucuk gibi herkese yaramayacak bi ürün tavsiyesinde bulunmam doğru olmaz

Proplan zaten reklamlardan dolayi midir nedir insanlarda kaliteli algisi yaratan bir mama ama değil. Ben de kedişi sahiplendigimde elim proplan mamaya gitmisti ilk ama 1 paketten sonra yedirmedim. 9 yaşinda şuan N&D tahilsizla besledim hep bu yaşina kadar.
9 senede ilk defa biraz ciddi hastalandi ama ölümcül bir durumu yokmuş. Ilaclarini kullaniyor iyi şimdi.
Kan degerleri, kalp, karaciger, bobrekler çok iyi yaşina göre maşallahi var dedi hekim. Tahilli seriye gececegiz yaşindan dolayi biraz hafifletelim dedi hekim.
aynı marka mamayı uzun süre kullanmak doğru mu ben de bunu merak ediyorum
benim kedim 4 yaşında, hills yiyor yavruluğundan beri ve gayet de seviyor
bi sorun da yaşamadık şükür
ama sonuçta kaç senedir aynı markadayız , bi sıkıntı olmadığı halde değiştirmek mantıklı olur mu yoksa aynen devam mı etsem

Konu sadece Paris değil yalnız.
Paris'te yaşamak tek başına bi anlam ifade etmiyor. Okunan okullar, yapılan iş, sahip olduğunuzu söylediğiniz vizyon vs vs. Ciddiyim baya anlamsız geliyor eltim, kaynanam muhabbetleri içinde bulunmanız, oturup dünden beri şurada şöyle süperim böyle harikayım diye onlarca mesaj yazmanız.
Egitim gecmisime de inanilmiyor yapacagim birsey yok, kendi denklerimle iletisimde bulunmam daha iyi. Burada bir CV göstertilmedigim kaldi. Beni asla taniyamayacaksiniz.
Bana komik diyorsunuz ya, ben buraya gülmek icin bakiyorum orda nelerle ugrasiyorlar diye... Artik bakmicam.

Ben yıllarca o saçma algıya kapıldım evet “pahalı olan iyidir kafası”
Kuzumun dişleri daha 8 yaşında çürümeye başladı artı iç organlarında yağlanma başlamıştı vet direkt o mamayı değiştir dedi ilk öncelik orijen kullandım sonra acana karışım şeklinde yiyor obezliği de gitti. N&D’de iyi ama kaliteli 👍🏻

Bir depremle hepsi düzlenebiliyor, hayata sıfırdan başlamak zorunda kalabiliyorsunuz. Enkazdan pijamalarıyla sıfır vaziyette, ceplerinde beş kuruş olmadan, yalınayak o zemheri soğuğunda günler geceler geçirdi insanlar. Ben malıma, mülküme, hazıra güvenemiyorum, bir şekilde sıfır kaldığımda bana maaş sağlayacak bir vasfım, iyi olduğum bir işim olmalı; çalışabilmeliyim.
Geçen gün bir velim geldi, kadın baya donanımlı çok belliydi . Depremde her şeylerini kaybetmişler şu anda çok başka sektörlerde hayatta kalmaya çalışıyordu. Malla övünmek ne kadar itici , gerçek zenginler anlatmaz zaten . Sonradan bir şeyler görenlerin kibiri bu

İşte bu sizin için normal bir şey olsa ıstakozla övünmezsiniz mesela. Komik çünkü. Sucuk markası falan veriyorsunuz. Iq su düşük bir hayal. Düşük bütçetli yani.
övünen kim ya ? 😆😆 bir istakoz parcasina bu tepkiyi vereceginizi bildigim icin bilhassa attim. Hakli da ciktim. Eiffel de isil isil nasil ama? 😆😆😆

Benim anlamadığım şey siz neden buradasınız ki? Söyledikleriniz yalan demiyorum. Doğru olduğunu varsayarak soruyorum.
Çünkü etrafında kendince ezikleyebileceği biri yok. Aşağıda gördüğü insanlar tarafından dalga konusu olmak hesapta yoktu sadece.

ça te dirait de continuer la conversation en français? ca serait honte d'être tellement focalisée sur ma manque de connaissance de l'occultisme sans être parfaitement fluente en français toi même. Pour qui tu te prends franchement? on s'en fou de ton astrologie.

Forum kurallarına uygun olarak yorumunuzu yenileyebilir misiniz ?
Bakınız:
Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.
Bu sebeple lütfen forum içi yazışmalarınızda Türkçe yazın, kendi dilinizde konuşmak istiyorsanız birbirinize özel mesaj atarsınız, özel mesaj üzerinden sohbet edersiniz.

X