- 19 Mayıs 2020
- 47.094
- 211.307
- 548
- Konu Sahibi blueberry5
-
Onlara yapamamıştır zaten. Kendinden büyüğü görünce bi sesi içine kaçıyor.Boğaziçi mezunuyum ve bu hanımın ordan mezun olduğuna inanmıyorum. Eğer gerçekse de Boğaziçi'nin bir kültürü vardır onu asla alamamış. Hocalarla böyle konuşsa mezun olamazdı zaten.
Hafif düzey mental retardasyonu olan öğrencim gelecek ay parise yerleşiyoraynen sabah ucagim oldugu icin bu gece ayaktaydim, uyumayim dedim. Artik yokum, size mutlu hasetlerpariste gezip tozmak turist isi. ben 15 yildir burada yasiyorum.
Al ted i basina cal
TED mezunu değil, olamaz!Ted hayranlığım zaten yoktu da kafamdaki imajı da yerle bir oldu yemin ederim
Boğaziçi sana da yazıklar olsun
İyi ki ülkemizde başka top class okullar da var da oralarda okumuşuz, sizinle karsilaşmamişiz.
37 değil 17 yaşında bence.Herkesin etrafında zengin veya fakir insanlar vardır. Ben iki taraftanda hiç yediği yemekle, kediye verdiği sucukla övüneni görmemiştim.Bu çok başka bir türdü.
Bir deprem, bir doğa felâketi, bir amansız hastalık, bir hayırsız evlat alaşağı eder insanı. O yüzden mala, mülke, hazıra güvenmemek gerek. İnsanın başına öyle şeyler gelebiliyor ki, hayatının altı üstüne geliyor; her duruma hazırlıklı olmaz lâzım.Geçen gün bir velim geldi, kadın baya donanımlı çok belliydi . Depremde her şeylerini kaybetmişler şu anda çok başka sektörlerde hayatta kalmaya çalışıyordu. Malla övünmek ne kadar itici , gerçek zenginler anlatmaz zaten . Sonradan bir şeyler görenlerin kibiri bu
11di galiba agzvzggzgxİlk sayfayı okumuştum konu nasıl bu hale geldi? Ne istakozu ? Ne parisi? Ne sucuğu? Hangi sayfada koptu fırtına biri yazıversin lütfen
Ay valla tekrar ama tekrar ODTÜ ile gurur duydum, sonradan görme kimsenin mezun oldum diye uydurduğu okul klasmanında olmadı hiç fakirliginden ötürüTed hayranlığım zaten yoktu da kafamdaki imajı da yerle bir oldu yemin ederim
Boğaziçi sana da yazıklar olsun
İyi ki ülkemizde başka top class okullar da var da oralarda okumuşuz, sizinle karsilaşmamişiz.
Ben de tepebasindayim oturttum önüme cirbaalari citiliyom atam mi bi foto bxbxbvxBen de Grand Avenue'dayım. Bulursam bizim kıza da alayım diyorum.
Şu cümleyi kurandan adama ne hayır gelirsen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi
Ben avyarla besliyom bizim kizanciklari beyaabes olacak ama daha önce de balkondan sardalya konserve firlatmistim
Maral etmek neydiGuten tag! Hi! Selamün Hello!
Sitemizde maral etmək kesinlikle yasak, degevagam egetmegenigiz hagaligindege baganlaganıgırsıgınıgız nogoktaga, are you ok?
This is a geyikBen avyarla besliyom bizim kizanciklari beya
Maral etmek neydi
Ben birine baktiydim bulamadim zaten cikıyom iyi günnerThis is a geyik
Bir üye yüzünden kadının konusunu mundar etmeyin sizi alıntılandım ama hepinize diyorum, konuya dönelim lütfen please, ah zoBen birine baktiydim bulamadim zaten cikıyom iyi günner
Benim gibi olmak isteyen binlerce insan varsiz evde oturmayı tercih ederek gayet doğru bir karar almışsınız
zira bu zihniyet ve bakış açısındaki birinin eğitim gibi çok önemli bir sektörün içinde olmaması gelecek nesiller açısından daha hayırlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?