- 4 Ekim 2012
- 16.172
- 31.566
-
- Konu Sahibi blueberry5
Şu an çalışıyor musunuz? Bu adamla nerde tanıştınız? Eğer eş dost tanıştırmasıysa ve şu anda çalışıyorsanız adamın tercihlerine saygı duymalısınız. Belki evlenince çalışmayacakmış deselerdi, o da bana uymaz deyip hiç muhatap olmazdı… adamın tercihini ifade ediş biçimi aşırı kaba. Olmayacağını anlayınca kabalaşmış fazlacaHerkese merhaba,
6 aylik bir ilişkim vardı. İlişki içerisindeyken sevdiğim bey pek bonkör davranmamis tanışma aşamasındayken dahi şimdi yemek şu kadar TL tutar veya kafe cikisinda evlenince sen de elini taşın altına koyarsın gibi söylemlerde bulunmuştu. Bu durum da beni düşündürdü. Artık 30 yaşındayım sevgim kadar da çok mantigima uyan bir evlilik istiyorum. Şu an işsizim ve ne zaman iş bulacağımı bilmiyorum. Beyefendi de hep gelmek istemek istiyor ama bu adam bana bakar mı yoksa herşeyin hesabını mi tutar diye kararsizligimdan ayrılmak istedim. Ayrılma gerekcemi de yarınını düşünmeden harcama yaptığını bana bakabllecegini sanmadigimi söyledim. O da sen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi. Ben de istersem calisicagimi ama zorunda olmadığını soyledigimde anlaşamadık . Zaman zor biliyorum ben de uygun bir işte çalışırım ama tavrı yaklaşımı evlenebilevek bir adam gibi mi kızlar ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen yorum yazın. Bir kadın olarak o güveni vermesi i istemiştim cok mu şey istedim?
+1Asla değil tabiki de ekonomik olarak çok zor şartlardayiz evet doğru ama ben ne olursa olsun yinede bir erkeğin kadına baskı kurarak zorla çalıştırması taraftarı değilim hiç bir zamanda olmam.
Kadin çalışmak ister çalışsın tabiki ama zorla değil haa kendine güvenmeyen erkekte evlenmesin bir zahmet.
Şuan çalışmıyorum ancak çalıştığım dönemde işte tanışmıştık ben işten cikarildim. Şimdi de iş bulamiyorum ve bu durumdayken evlenmeye niyetleniyor. Bı durumu açıkça söylemediği için içime sinmiyordu zaten iş bulamamam da ona batarmis böyle evlenirsek.Şu an çalışıyor musunuz? Bu adamla nerde tanıştınız? Eğer eş dost tanıştırmasıysa ve şu anda çalışıyorsanız adamın tercihlerine saygı duymalısınız. Belki evlenince çalışmayacakmış deselerdi, o da bana uymaz deyip hiç muhatap olmazdı… adamın tercihini ifade ediş biçimi aşırı kaba. Olmayacağını anlayınca kabalaşmış fazlaca
Anladım demek istediğinizi. O zaman aranızda karşılıklı iletişimsizlik olmuş diyelim.Ben de bir al çalısıyordum çalışırım da ama buna mecbur hissetim ve iş bulamadigim için kendimi çok diken üstünde huzursuz hissediyorum sadece guvenebilmek istemiştim his olarak en azindan
Ted hayranlığım zaten yoktu da kafamdaki imajı da yerle bir oldu yemin ederim
Boğaziçi sana da yazıklar olsun
İyi ki ülkemizde başka top class okullar da var da oralarda okumuşuz, sizinle karsilaşmamişiz.
Masaya yatırılmadık konu bırakmamışlar, memleketi kurtarmışlar maaşallahKonu başlığını merak ettim bir okuyayım dedim, akıl sağlığını korumak isteyen arkadaşlar okumayın. Konu akışı şöyle:
Kendisine bakacak adamla evlenmek isteyen kadının konusu,
adamın üslubunun leş olmasına yönelik linç, kadının çalışmak istememesine yönelik linç,
ev hanımlığının meslek olup olmamasının tartışması,
çalışan kadınlar vs çalışmayan kadınlar,
çalışan kadınların ev iş yükünden şikayeti, çalışmayan kadınların ev işlerinin çok da ağır olmadığı iddası,
yemeğin bir saatte yetişip yetişememesi,
airfryer ve robot süpürgenin faydaları,
son sayfalara atlayınca Fransızca konuşulmaması yönünde uyarı
Azerbaycan Türkçesine benzeyen bişeyler
Arada so much falan ingilizce bişeyler
Hamam olayı benzetmesi,
Paris, sucuk, kaşar
Hala çıkamıyorum yanlız. İçinde binlerce konu barındıran bir konu olmuş, herşey varMasaya yatırılmadık konu bırakmamışlar, memleketi kurtarmışlar maaşallah
Herkes ?
Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabiYasitlarimin ici gecmis oluyo, fiziken de kart duruyorlar. Annem bile cocuk gibi vucudun diyor bana. 34 beden olmama tahammul edemiyor.
nahif demesi gerekirdi aslında, doğrusu bu
ayrıca toplumca bi vazgeçmeliyiz bence şu ben yaşımı göstermiyorum 20 yaşında gibiyim yanılsamasından
40 yaşında kadınların 20 yaşında göstermesi imkansız . kazayakları ele veriyor zaten
32-33 gösteriyorum, 30larımda gösteriyorum diyeni anlarım da 20li yaşlar üzerinden sallamasın kimse bu konuyu
Bilmem en son bir iki ay önce kuzey ışıklarını gördüm ışıl ışıl benövünen kim ya ?bir istakoz parcasina bu tepkiyi vereceginizi bildigim icin bilhassa attim. Hakli da ciktim. Eiffel de isil isil nasil ama?
Sağol ya dakiklarımı kurtardın yineKonu başlığını merak ettim bir okuyayım dedim, akıl sağlığını korumak isteyen arkadaşlar okumayın. Konu akışı şöyle:
Kendisine bakacak adamla evlenmek isteyen kadının konusu,
adamın üslubunun leş olmasına yönelik linç, kadının çalışmak istememesine yönelik linç,
ev hanımlığının meslek olup olmamasının tartışması,
çalışan kadınlar vs çalışmayan kadınlar,
çalışan kadınların ev iş yükünden şikayeti, çalışmayan kadınların ev işlerinin çok da ağır olmadığı iddası,
yemeğin bir saatte yetişip yetişememesi,
airfryer ve robot süpürgenin faydaları,
son sayfalara atlayınca Fransızca konuşulmaması yönünde uyarı
Azerbaycan Türkçesine benzeyen bişeyler
Arada so much falan ingilizce bişeyler
Hamam olayı benzetmesi,
Paris, sucuk, kaşar
Hala çıkamıyorum yanlız. İçinde binlerce konu barındıran bir konu olmuş, herşey var
Neyin kafasındasın sen ???? Doğruyu söyleyince vaaz mı vermiş oluyorum .Kim sizden vaaz istedi? Cami mi burası?