Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

On est en France ici. C'est quoi ton délire?
Je pense même que tu es un homme et que t'étais trop agacé quand j'ai exprimé mon aversion pour les vieillards de 50 ans 😆
Nai eimai enas andras 50 etòn 😂 Opos akrivos kai i zoi tou psématos
Yalanları geçeyim kamu spotu verelim bir daha kedilere polonez sucuk ve camdan balık atmayalım olur mu? Bir acana mama verebilirsiniz michelin yıldızı yerler sıradan gelen bir insan kediye sucuk verme basitliğine düşmemeli
Size ve kurgularınıza elveda etmek zorundayım şimdilik
Avtio 👋🏻

Evet kimse kimseye bakmakla yükümlü değil ben de zaten iş bulmama rağmen evde duracak biri değilim ama bunun hastalığı var doğumu var belki bebeğime bir süre bakmak isteyeceğim ilerde bu durum o zaman da onun gözüne batabilir gibi geldi kadın erkek eşit evet ama kadın el üstünde tutulmasi gerekir bence her kadın hak eder bunu

30 yaşındasınız en yoğun çalışacak yaşları geçmişsiniz zaten. Hastalık doğum çalışmama ihtimallerini planlıyorsunuz. Sizin çalışmakta gözünüz yok ki.

Nai eimai enas andras 50 etòn 😂 Opos akrivos kai i zoi tou psématos
Yalanları geçeyim kamu spotu verelim bir daha kedilere polonez sucuk ve camdan balık atmayalım olur mu? Bir acana mama verebilirsiniz michelin yıldızı yerler sıradan gelen bir insan kediye sucuk verme basitliğine düşmemeli
Size ve kurgularınıza elveda etmek zorundayım şimdilik
Avtio 👋🏻
Benim gerceklerim size kurgu geliyor. Bir dahaki sefere havyar atarim kediye, onu da tatmis olsun. Adieu.

Benim gerceklerim size kurgu geliyor. Bir dahaki sefere havyar atarim kediye, onu da tatmis olsun. Adieu.
Hala kaç yılı mezunu olduğunuzu söylemediğiniz ve normal bilgileri üst perde entelektüellik sandığınız içindir belki de…
Kedilerin karaciğer ve kan değerleri için en sağlıklısı acanadır bilginize
Gerçekten devam edemeyeceğim artık

evet bana sirin geliyor kiskancliklari. Benim erkek arkadasim fransiz, mesela gecen gün metrodayken yan tarafta bir cocuk beni hafiften süzmeye basladi, bunu gören erkek arkadasim bir anda elimi tutup bana sokulmaya basladi.

10 yillik evliyim
Daha sene başında erkek arkadaşınız metroda size sokuluyormuş ama 10 yıllık evli misiniz?

Hala kaç yılı mezunu olduğunuzu söylemediğiniz ve normal bilgileri üst perde entelektüellik sandığınız içindir belki de…
Kedilerin karaciğer ve kan değerleri için en sağlıklısı acanadır bilginize
Gerçekten devam edemeyeceğim artık
Acana'nın köpekler için kalpte problem yarattığını gösteren bir çalışma vardı. Daha doğrusu kalbinde sorun olan köpeklerin çok büyük bir çoğunluğu acana ile besleniyor şeklinde bir sonuç çıkmıştı. Kediler için de bir araştırın isterseniz 🧡

Allah evini geçindirmeyi erkeğe zorunlu kılmış, kadına değil. Erkek böyle söylerse bence o erkekle evlenilmez . Yalnız müslüman kadın ticaret, fen, sanat ve ziraat ile uğraşmaya mecbur değilsede, bunlarla meşgul olması, para kazanması günah değildir, kendi isteğiyle çalışabilir. Kocası ,kadının her şeyini karşılamak zorunda. Ona helal para getirmek zorunda . Onu iyi koşullarda yaşatmak zorunda. Bir sürü çalışan kadın var çevremde geneli mutsuz . Akşama kadar çalışıp bir de eve gelip temizlikle, çocukla ilgileniyor . İstisnalar var mı illaki vardır . Ama böyle söyleyen bir erkeğinde eşine yardım edeceğini asla düşünmüyorum. Bu yüzden kadın isterse çalışır isterse çalışmaz.
Kim sizden vaaz istedi? Cami mi burası?

Acana'nın köpekler için kalpte problem yarattığını gösteren bir çalışma vardı. Daha doğrusu kalbinde sorun olan köpeklerin çok büyük bir çoğunluğu acana ile besleniyor şeklinde bir sonuç çıkmıştı. Kediler için de bir araştırın isterseniz 🧡
Çalışmayı bilmiyorum da 13 yaşında kedime yıllarca Proplan veriyordum en son geçen yıl ameliyat geçirdi acana sayesinde karaciğeri kan değerleri yerindeydi proplandayken ameliyata alınmamıştık orijen ve ikisini karma şekilde kullanıyorum gözle görülür fark var.
Elbette bakayım ama teşekkürler 🙏🏻

ça te dirait de continuer la conversation en français? ca serait honte d'être tellement focalisée sur ma manque de connaissance de l'occultisme sans être parfaitement fluente en français toi même. Pour qui tu te prends franchement? on s'en fou de ton astrologie.

Bu beyle akrabalığınız var mı? tumblr_21937780163177297473107e6a9b6d85_2317c924_1280.jpg

bunlar benim normalim, size troll görünecek kadar abarti olan ne var, gercekten anlamiyorum.
Sanirim ben bu sitede kelalakayim.
Abartı görünen şey övünmeniz komik bir şekilde. Anlattığınız dünyaya ait bir insan kesinlikle değilsiniz. Çok sırıtıyor cümleleriniz. Bu kadar yapay olabilrdi ancak. Yarattığınız hayal dünyanızda mutluluklat. Ama yarattığınız dünya da saçma haberiniz olsun😂

Aslanların yüzü güler mi peki? Nolur gülsün artık...😢
Ay konu konuluktan çıktı artık kuzum aslan yükselen üzerinden anca yorum gibi olur yıllık öyle olduğunu hesap edersem 2020 marttan beri vahşi aslanlar kediye döndüler. kardeşler yakın çevre yakın arkadaşlar konusunda bazı yıkılmalar getiriyor ilişkiler üzerinden dönüşüm getircek ama
finansal konularda da dikkat diyor eğer biriyle ortaklık varsa veya eşin kredi kartı vs sıkıntı getirebilir. Aslanlar kısaca dönüşüm yaşayacak dersi alana iyi gelecek kısaca
akrep etkili insanlar hayata girebilir bu dönemde bir de
Aslan 8. 9.10. 11. Evleri aktif bu dönemde (ev konularına direkt bakabilirsin)
Sonuç olarak kükreyeceğin zamanlara gelmek için biraz dönüşüm getirecek bu yıl 🤍

Abartı görünen şey övünmeniz komik bir şekilde. Anlattığınız dünyaya ait bir insan kesinlikle değilsiniz. Çok sırıtıyor cümleleriniz. Bu kadar yapay olabilrdi ancak. Yarattığınız hayal dünyanızda mutluluklat. Ama yarattığınız dünya da saçma haberiniz olsun😂
delirmeye devam edin, bu kadar cekememezlik nedir ? Yok mu burada bir tane sosyo kültürel acidan dengim kadin? O beni anlardi. 😆
dünyam nasil da ulasilmaz size göre....

X