Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Bu nasil bir konu ya. Kizimi emzirirken butun konuyu okudum sonuna geldigimde basini unuttum 😂 Saat 19.45 oldu burada yemek saatim gecti hayir tek elimde kizim oldugu icin cekirdek de citleyemiyorum.

Konu sahibi kendi konunu hatirliyorsan 😂 uyumlu degilmissiniz ayrilin. Konunun gidisati da sana nasil olmaman gerektigi 🤪 konusunda hayat dersi olsun.

Kocası plastik cerrah olan hemşire arkadaş değil mi o? Amerika'ya gitmis, Michelin yıldızlı yerde wagyu steak yemişti. 😁
Gitsin instagram açsınlar orda anlamı olur hava atmanın. Allah kimseyi anonim yerde hava atacak kadar yerlere atmasın ya.

Bu yoruma çok güldüm, 20 yaşındaki delikanlılar sizi 20 yaşında sanmiyorlardir da neyse... Ayrıca vücut ne kadar bakımlı olursa olsun, insanın yüzü, kemik yapısı, ileri yaşlarda elleri, boyun kısmı vs vs yaşını gayette gösteriyor. Ha siz bunun bilincinde değilsinizdir, ona bir şey diyemem.
Genç gösterdiğini sananların 10da 1i gerçekten genç gösteriyor bence zaten.
Bir kişi ayıp olmasın diye genç gösteriyorsun diyince öyle inanmak güzel geliyor.

saniyorlar, neden kabullenmekte güclük cekiyorsunuz? ben genetik acidan cok sansliyim, vücudum cok atletik, omuzlarim genis, bacaklarim uzun, yüzüm kemikli. hatta dogal dudaklarima bile dolgulu iftirasi atiliyor. 😆😆😆
Pardon da sizin neyinizi kıskanmam gerekiyor ve neden kabullenmekte zorluk çekiyorum tam olarak? Anatomi bilginiz yok sanırım, zira az biraz bilginiz olsa insan vücudunun yaşla birlikte nasıl değiştiğini, gözünde bozukluk olmayan herkesin bu değişimleri tüm müdahalelere rağmen rahatlıkla fark ettiğini bilirdiniz.

Bu nasil bir konu ya. Kizimi emzirirken butun konuyu okudum sonuna geldigimde basini unuttum 😂 Saat 19.45 oldu burada yemek saatim gecti hayir tek elimde kizim oldugu icin cekirdek de citleyemiyorum.

Konu sahibi kendi konunu hatirliyorsan 😂 uyumlu degilmissiniz ayrilin. Konunun gidisati da sana nasil olmaman gerektigi 🤪 konusunda hayat dersi olsun.
gercekten, bence de konuya dönersek, konu sahibi bir ev hanimiyla evlenmek isteyen bir adamla görüsmeli. Sonradan tatsizliklar olmasin

Pardon da sizin neyinizi kıskanmam gerekiyor ve neden kabullenmekte zorluk çekiyorum tam olarak? Anatomi bilginiz yok sanırım, zira az biraz bilginiz olsa insan vücudunun yaşla birlikte nasıl değiştiğini, gözünde bozukluk olmayan herkesin bu değişimleri tüm müdahalelere rağmen rahatlıkla fark ettiğini bilirdiniz.
Bahsettikleri zeka yaşı olabilir mi acaba?

Gece gece güldürdünüz:KK70:
Ben de bu mükemmel güzel, zeki, eğitimli üyeye olay nasıl geldi onu kaçırdım.

ben 20 yasimdakinden daha fit'im ve yilardir sigara icmeme ragmen bir gidim cildim kirismadi. isin sirri, günes gözlügü, omega 3 agirlikli beslenme, spor, günlük vitamin c ve quercetin takviyesi ve temiz iyi niyetli bir kalp. 😃 sifir ekmek.

Nazar deger. Ayrica gündem konusu olmak istemem, bulundugum ülkede az cok taninan birisiyim.
Bacım boşver, zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor; gözleri değer bu şirretlerin, kıskanırlar; şu an sahurda fasulye turşusu didikleyenle, BİM tavuk salamı yiyenle sen bir olamazsın(!) :nazar:

Gece gece güldürdünüz:KK70:
Ben de bu mükemmel güzel, zeki, eğitimli üyeye olay nasıl geldi onu kaçırdım.

Ben de anlamadim ama 2 hafta once dogum yaptigim ve tum hayatim bebe emzirme dongusunde gectigi icin, dizi gibi takip etme etkisi yaratti bende 😂 Bunu yazarken kendi halime uzuldum zaten yolda gordugum butun anneleri durdurup bugunler de gececek mi diye sormak istiyorum 😂

(Konu biraz da benim lohusa buhranima donsun, cok mu 🙈)

ben 20 yasimdakinden daha fit'im ve yilardir sigara icmeme ragmen bir gidim cildim kirismadi. isin sirri, günes gözlügü, omega 3 agirlikli beslenme, spor, günlük vitamin c ve quercetin takviyesi ve temiz iyi niyetli bir kalp. 😃 sifir ekmek.
Hadi öyle olsun, bu mübarek günde sizi mi kiricam 😊

Ben de anlamadim ama 2 hafta once dogum yaptigim ve tum hayatim bebe emzirme dongusunde gectigi icin, dizi gibi takip etme etkisi yaratti bende 😂 Bunu yazarken kendi halime uzuldum zaten yolda gordugum butun anneleri durdurup bugunler de gececek mi diye sormak istiyorum 😂

(Konu biraz da benim lohusa buhranima donsun, cok mu 🙈)
IMG_20240315_030626.jpg

Bahsettikleri zeka yaşı olabilir mi acaba?
Mozart 5 yasinda senfoni besteledi. Yani 60 yasinda bile 5 yasindaki cocukla asik atamiyorlar..
Bu arada Peter Pan sendromu olan kisilerin de hep genc gösterdigini okumustum. Öyleyim sanirim

X