Karar verdim az çok tek başıma.. Başkalarına da fikir olur..
HEDİYE: Galatasaraylı Battaniye
MEKAN: Odalı olan bir kafe
İHTİYAÇLAR: 2 kişilik küçük bir Pasta,Mum, kurugül
SÜPRİZ: Hmm bu biraz tam karar veremedim ama doğum gününü yapmam süpriz zaten - Mektup, ona yazdığım notlar olabilir,
Tam karar veremediimm ne olabiliiirrr şu her yaşa hediye almayı yapsam mı bilemedim
Eveeett , bende böyleee. Süpriz fikir vermek isteyen olursaaa bekliyorum çokihtiyacımmvarrr çokkk
İHTİYAÇLAR: 2 kişilik küçük pasta ama nasıl götüreceğim bilmiyorum 1 buçuk saatlik yol var.. Mum aldım 18'li yeter diye düşünyorum. Başka şuan unuttum
KÜÇÜK SÜPRİZLER: Forumdan yararlanarak bişey buldum." A'dan Z'ye İçimdeki Sen " Kartları yaptım. Bunları battaniyeyi serip üstüne koymayı düşünyorum. Her harfe uygun işte Aşkımsın, Ömürlüğümsün, Sonsuzum gibi yazıp arkasına güzel bişey yazdım kurdeleyle tamamladım
Bunları küçük bi kutuya koydum yanına küçük bi parfüm koydum şu şekilde olanlardan marka farklı küçük öylesine alıp koydum kokusu hoşuma gitti http://dayens.com.tr/images/products/kalem-parfum-8-ml.jpg :26:
3 Sayfalık bir mektup yazdım çok güzel olduu 10
Tane Petito alıp onlarıda koyacağım başka ne yapsam bilmiyoruuum :26:
Kızlar merhaba,
benimde nişanlımın haftaya doğum günü ve tükendimm yapacak birşeyler arıyorum
geçtiğimiz yıl yaptığım sürprizi anlatayım,internette bi öneriden esinlenmiştim. Belki size bi fikir verir.
Nişanlımın (ki o zamanlar sevgiliydik :) ) o sabah evine ortak bi arkadaşımız aracılığıyla bi paket göndermiştim. siz bunu kargo şirketi aracılığıyla yapsanız daha güzel olacaktır. benim o gün bir sunumum olduğu için öyle yapmak zorunda kalmıştım. paketin içinde bir çim adam,maket bıçağı, DVD ve kutuda gizlediğim bi not vardı. çim adamın içini daha önceden açıp küçük yüzük kutusunda anahtar saklamıştım. çim adamın şeklini bozmamaya dikkat edin.
DVD 'de Testere videosu üzerine ses değiştirme programını kullanarak seslendirme yapmıştım. " elindeki çim adam ne kadar da tatlı öyle değil mi ? sana hazırladığım sürprize ulaşmak istiyorsan onun biraz canını acıtman gerekecek" vs vs demiştim. nasıl yapacağını ne bulacağını falan söylememiştim sadece kutunun içine maket bıçağı bırakmıştım. o çim adamı kesip minik kutuyu bulmuş içinde anahtar ve minik bi not vardı : " kutunun içinde bi mektup bulacaksın. anahtarın ne işe yarayacağını onu bulunca anlayacaksın " yazıyordu. notta da yer belirtmeyip " ikimiz için çok kötü hatırası olan bi yer var. oranın güzel anılmasını istiyorum. neresi olduğunu biliyorsun, seni orada başka bir sürpriz bekliyor" yazmıştım. tabiki adresi hemen bilip oraya geldi. bende görebileceğim bi yerde gizlenmiş onu bekliyordum. yönlendirdiğim adresteki agacın altına da bir sandık koymuştum. sandığın içinde birlikte çekindiğimiz fotolar, ona yazdığım minik minik notlar, benm çizdiğim karikatürler vardı ve son olarak da ikimizin de en sewdiğimiz resmimizi karakalem çalışması yaparaktan kendi elceğizlerimle çizmiştim çok sevinmişti ciddi manada çok mutlu olmuştu. karlı soğuk bi zamana denk gelmeseydi daha çoook yönlendirirdim şuraya git bi mektup bulacaksın buraya git bi paket bulacaksn vs vs die
benden böööyle kızlar. şimdi bu sene naapcam die kara kara düşünmekteyim