Kızlar merhaba,
benimde nişanlımın haftaya doğum günü ve tükendimm yapacak birşeyler arıyorum
geçtiğimiz yıl yaptığım sürprizi anlatayım,internette bi öneriden esinlenmiştim. Belki size bi fikir verir.
Nişanlımın (ki o zamanlar sevgiliydik :) ) o sabah evine ortak bi arkadaşımız aracılığıyla bi paket göndermiştim. siz bunu kargo şirketi aracılığıyla yapsanız daha güzel olacaktır. benim o gün bir sunumum olduğu için öyle yapmak zorunda kalmıştım. paketin içinde bir çim adam,maket bıçağı, DVD ve kutuda gizlediğim bi not vardı. çim adamın içini daha önceden açıp küçük yüzük kutusunda anahtar saklamıştım. çim adamın şeklini bozmamaya dikkat edin.
DVD 'de Testere videosu üzerine ses değiştirme programını kullanarak seslendirme yapmıştım. " elindeki çim adam ne kadar da tatlı öyle değil mi ? sana hazırladığım sürprize ulaşmak istiyorsan onun biraz canını acıtman gerekecek" vs vs demiştim. nasıl yapacağını ne bulacağını falan söylememiştim sadece kutunun içine maket bıçağı bırakmıştım. o çim adamı kesip minik kutuyu bulmuş içinde anahtar ve minik bi not vardı : " kutunun içinde bi mektup bulacaksın. anahtarın ne işe yarayacağını onu bulunca anlayacaksın " yazıyordu. notta da yer belirtmeyip " ikimiz için çok kötü hatırası olan bi yer var. oranın güzel anılmasını istiyorum. neresi olduğunu biliyorsun, seni orada başka bir sürpriz bekliyor" yazmıştım. tabiki adresi hemen bilip oraya geldi. bende görebileceğim bi yerde gizlenmiş onu bekliyordum. yönlendirdiğim adresteki agacın altına da bir sandık koymuştum. sandığın içinde birlikte çekindiğimiz fotolar, ona yazdığım minik minik notlar, benm çizdiğim karikatürler vardı ve son olarak da ikimizin de en sewdiğimiz resmimizi karakalem çalışması yaparaktan kendi elceğizlerimle çizmiştimçok sevinmişti ciddi manada çok mutlu olmuştu. karlı soğuk bi zamana denk gelmeseydi daha çoook yönlendirirdim şuraya git bi mektup bulacaksın buraya git bi paket bulacaksn vs vs die
benden böööyle kızlar. şimdi bu sene naapcam die kara kara düşünmekteyim
Benimde sevgilimin yılbaşında doğum günü var bizde olacağız
Ben hediye olarak kişiye özel gömmlek cüzdan ve kemer seti aldım
Bir kutu hazırlıyorum :) içinde mektup video milka çikolata sarıkız çerçeveli galata resmi bebek patiği kendisini shopla pilot yaptırdım onuda çerçevelettim(en büyük hayali) atkı eldiven mezun biblo sürpriz kavanozuhepsi ayrı ayrı paketlenicek ve üstüne notlar yazılcak
2 kişilk kalp şeklinde pasta yaptırcamYaşı kadar balonla süsliycem evi balonların içindede farklı dillerde doğum günün kutlu olsun yazıcak :)
Eve girdiği anda tuğba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısı çalıcak
En büyük sürprizim sonda bir uçus okuluyla görüşüyorum sevgilimin 1 saatlik uçusla en büyük hayalini gerçekleştirmiş olucak
Merabaar :) Süprizlerin güzel ya ama şu balonların içine bence farklı dillerde doğum günün kutlu olsun yazma da her yaşı için bişey yaz hani ne biliyim ya da kendin güzel sözler yaz hep ona hitap ederek sevgilim , aşkım vs cümleler kur
Uçuş fikri de güzel bence eğer gerçekten hayaliyle yapmalısın.. Mutluluklar :13:
Bana da fikir veriiinnnnnn :26::26:
Çok fazla düşününce farklı ayrıntılar ortaya çıkıyor sende hayalini ögren ona göre düşün
Valla ya arkadaşlarım diyor seneye bişey kalmayacak bu kadar kasıyosun kendini falan ama ilk kutlayacağımızdan çok önemsiyorum yahuu hiç haberi de yok garibimin
Bizimde ilk olacak daha önce yaptıkları bir saysam ohooo :)
Yaa ben mesajına cevap veremiyorum yeni üyeyim ya 50 olmadıı yorumuumm geçtiğimde cevap vercem inşallah
Ben de küçük şeyler almışımdır ya da mektup tuttuğum defterler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?