Sevgilimle kutlayacağım ilk doğumgünü -Yardıımmmm

ebrk02

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
20
0
6
34
Sivas
Merabalarr :) Uzun süredir forumun takipçisiyim ama üye değildim ve yardımınıza ihtiyacım varrr :18:
Sevgilimle 10 buçuk aydır birlikteyiz ciddi düşündüğümz bir ilişkimiz var yıldönümümüze de az kaldııı. Ama ondan önce 16 ocakta doğum günü var.
Biz 1 yıl önce 16 ocakta doğum gününde buluşmuştuk, tanışmıştık ilk bu yüzden daha da özel bir gün benim için.. Ve ben çok güzel olsun beni sevgiliden öte hissettiği gördüğü için ailesiyle de tanıştım annesi çok seviyor beni iyi ki yanımda dedirttirebilmeliyim bir kere daha ♥

Şimdiii şöyle oluyoor 2 aydır hediye konusunda çok kararsızım ağzını arıyıp duruyorum yahu
Hediye konusunda şöyle düşündüm Galatasaraylı kendisi ben Fenerbahçeliyim çok tartışırız ama hani bu kadar taraftar yönünü bilmiyordum çokta iyi olduu bu yüzden Hediye olarak : Galatasaraylı Lisanlı Battaniye düşünüyorum.

Kalıcı ve uzun süre kullanabileceği bir hediye. Bana şey demişti evlendiğimizde formalarımızı atkılarımı takıp maçımızı izleriz yatağımız da galatasaraylı olcak falan dedi tamam dedim hediye belli oldu

Ne dersiniz olur mu sizzcede ya kararsız kaldım biraz ? :26:
Bide şey düşündüm kaçırdığım yani yanında olmadığım her doğum günü için küçük bi hediye almayı düşünüyorum mesela
1 yaş- emzik
2 yaş- ev patiği
3 yaş- küçük ayıcık

gibi küçük hediyeler kutuya koyup " Yanında olamadığım her doğum günün için. Bundan sonraki yıllarda birlikte kutlayacağımız yıllara" falan gibi daha özel bir yazıyla koyacağım. Tam karar veremediiimm azcık yardımcı olur musunuuz ya çok kararsız kaldım ne bileyim süprizler falan ne yapabilriim

Son düzenleme:
Canım merhaba, yazdıklarını okuyunca tamamen kendimi buldum eheh hersey aynı neredeyse=) benim sevgiliminde dogum gunu 20 aralık, ben acıkcası ilk n alsam diye epey dusundum ve klasik olacak ama saat almaya karar verdim. bunun yanı sıra kartondan kagıtlar kesip içine ask sozleri degilde onla mutlu oldugum anları ve beraber yasamak istedigim seyleri yazdım. Sende bunun gibi birsey yapabilirsin. Buarada bence hediyen cok guzel herzaman kullanıp seni hatırlayabilecegi bisey, benim aklıma hic gelmemisti bak bu=)) Birde ben acıkcası dogum gununu bizde kutlamak istiyordum ama bazı sebeplerden dolayı onlara gidecegim.
Siz dogum gununu basbasa mı kutlayacaksınız ? Eger öyle biseyse nasıl bir konsept dusunuyorsun, yani nerede, nereye goturmeyi planliyorsun ?

Başta onlarda kutlasak mı diye düşündüm annesi seviyor beni bişey demez zaten ama sonra dedim özel olsun ilk kutlayacağız başbaşa olsun Bi kafe düşünüyorum henüz karar veremedim Düşündüğümüz kafe oda oda gibi güzel bi mekan arkadaşım gidip oraya mumlar falan koyacak süsleyecek pastayı götürcek hediyeyle birlikte. Pasta 2 kişilik küçük bi pasta eğer dediğim her yaşına alacağım hediyeler olursa onları da yerlere koyulacak üzerine 1.yaşına 2.yaşına gibi. Benim planlarımmm böylee canımm seninkilerde güzel

Son düzenleme:
Eger canım su ana kadar beraber olmadıgınız dogum gunlerine ait hediye bulup alabilirsen oda guzel olabilir aslında, ben sevdim senin fikrini=) ah su kafe olayını ben cozemedim gitti nasıl yapıcam ondan eminim degilim bende bu konuda yardım istemek icin buraya yazacakken tesadufen senin konunu gördüm=) onun arkadaslarından birisinin numarası olsa arayıp yardım isterim ama yok maalesef, kendi arkadaslarımda istanbulun taa bi ucunda oldugu icin orada biraz tıkandım kaldı=) neyse artık oldugu kadar olacak.

Senin fikirlerin cok cok guzel ama benim hic aklıma gelmemisti, umarım gupguzel seneler gecirirsiniz

Ya hediyeler hep yaşına uygun olacak hani küçük hediyeler ama özel birşey sonuçta ona hep yanında olacağının göstergesi gibi birşey Kafe olayı derken ayarlayabilirsin ya sadece izin alırsın 2 kişi kutlacağız falan diye bence çokta güzel olur. İnşallah canımm ya Amiin sizinki de he güzel olur inşallah

Kızlar merhaba,
benimde nişanlımın haftaya doğum günü ve tükendimm yapacak birşeyler arıyorum
geçtiğimiz yıl yaptığım sürprizi anlatayım,internette bi öneriden esinlenmiştim. Belki size bi fikir verir.
Nişanlımın (ki o zamanlar sevgiliydik :) ) o sabah evine ortak bi arkadaşımız aracılığıyla bi paket göndermiştim. siz bunu kargo şirketi aracılığıyla yapsanız daha güzel olacaktır. benim o gün bir sunumum olduğu için öyle yapmak zorunda kalmıştım. paketin içinde bir çim adam,maket bıçağı, DVD ve kutuda gizlediğim bi not vardı. çim adamın içini daha önceden açıp küçük yüzük kutusunda anahtar saklamıştım. çim adamın şeklini bozmamaya dikkat edin.
DVD 'de Testere videosu üzerine ses değiştirme programını kullanarak seslendirme yapmıştım. " elindeki çim adam ne kadar da tatlı öyle değil mi ? sana hazırladığım sürprize ulaşmak istiyorsan onun biraz canını acıtman gerekecek" vs vs demiştim. nasıl yapacağını ne bulacağını falan söylememiştim sadece kutunun içine maket bıçağı bırakmıştım. o çim adamı kesip minik kutuyu bulmuş içinde anahtar ve minik bi not vardı : " kutunun içinde bi mektup bulacaksın. anahtarın ne işe yarayacağını onu bulunca anlayacaksın " yazıyordu. notta da yer belirtmeyip " ikimiz için çok kötü hatırası olan bi yer var. oranın güzel anılmasını istiyorum. neresi olduğunu biliyorsun, seni orada başka bir sürpriz bekliyor" yazmıştım. tabiki adresi hemen bilip oraya geldi. bende görebileceğim bi yerde gizlenmiş onu bekliyordum. yönlendirdiğim adresteki agacın altına da bir sandık koymuştum. sandığın içinde birlikte çekindiğimiz fotolar, ona yazdığım minik minik notlar, benm çizdiğim karikatürler vardı ve son olarak da ikimizin de en sewdiğimiz resmimizi karakalem çalışması yaparaktan kendi elceğizlerimle çizmiştim çok sevinmişti ciddi manada çok mutlu olmuştu. karlı soğuk bi zamana denk gelmeseydi daha çoook yönlendirirdim şuraya git bi mektup bulacaksın buraya git bi paket bulacaksn vs vs die
benden böööyle kızlar. şimdi bu sene naapcam die kara kara düşünmekteyim

Merabalar öncelikle :) Süpriziniz farklı olmuş güzel ama bu sene biraz daha hediyeye yoğunlaşın derim hani daha işine yarayacak şeyler bakın ya da hediye kutusu yapın böyle ilginç işe yarar küçük şeyler. Ama şu yok işte çikolata doldurup içine söz yazılan kutulardan yapmayın erkekler sadece yiyor olay bitiyor çokda manevi yönü kalmıyor yani onlarda . Nasıl bi fikir istiyordunuz

Benimde sevgilimin yılbaşında doğum günü var bizde olacağız
Ben hediye olarak kişiye özel gömmlek cüzdan ve kemer seti aldım
Bir kutu hazırlıyorum :) içinde mektup video milka çikolata sarıkız çerçeveli galata resmi bebek patiği kendisini shopla pilot yaptırdım onuda çerçevelettim(en büyük hayali) atkı eldiven mezun biblo sürpriz kavanozu hepsi ayrı ayrı paketlenicek ve üstüne notlar yazılcak
2 kişilk kalp şeklinde pasta yaptırcam Yaşı kadar balonla süsliycem evi balonların içindede farklı dillerde doğum günün kutlu olsun yazıcak :)
Eve girdiği anda tuğba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısı çalıcak
En büyük sürprizim sonda bir uçus okuluyla görüşüyorum sevgilimin 1 saatlik uçusla en büyük hayalini gerçekleştirmiş olucak

Merabaar :) Süprizlerin güzel ya ama şu balonların içine bence farklı dillerde doğum günün kutlu olsun yazma da her yaşı için bişey yaz hani ne biliyim ya da kendin güzel sözler yaz hep ona hitap ederek sevgilim , aşkım vs cümleler kur
Uçuş fikri de güzel bence eğer gerçekten hayaliyle yapmalısın.. Mutluluklar
:13:
Bana da fikir veriiinnnnnn :26::26:

Çok fazla düşününce farklı ayrıntılar ortaya çıkıyor sende hayalini ögren ona göre düşün

Çok fazla düşününce farklı ayrıntılar ortaya çıkıyor sende hayalini ögren ona göre düşün

Valla ya arkadaşlarım diyor seneye bişey kalmayacak bu kadar kasıyosun kendini falan ama ilk kutlayacağımızdan çok önemsiyorum yahuu hiç haberi de yok garibimin

Valla ya arkadaşlarım diyor seneye bişey kalmayacak bu kadar kasıyosun kendini falan ama ilk kutlayacağımızdan çok önemsiyorum yahuu hiç haberi de yok garibimin

Bizimde ilk olacak daha önce yaptıkları bir saysam ohooo :)

Bizimde ilk olacak daha önce yaptıkları bir saysam ohooo :)

Yaa ben mesajına cevap veremiyorum yeni üyeyim ya 50 olmadıı yorumuumm geçtiğimde cevap vercem inşallah
Ben de küçük şeyler almışımdır ya da mektup tuttuğum defterler falan

Son düzenleme:
Yaa ben mesajına cevap veremiyorum yeni üyeyim ya 50 olmadıı yorumuumm geçtiğimde cevap vercem inşallah
Ben de küçük şeyler almışımdır ya da mektup tuttuğum defterler falan

Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten

Güzel, orjinal, farklı, romantik süprizler yapan kızlaaarrrr hadi bekliyrouuumm hiç yardımcı olmuyorsunuuuz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…