• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle konuşacak konu bulamıyorum

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa
merhaba arkadaşlar,

benim erkek arkadaşımla bi sorunum aslında sorun bende sanırım..
1 aydır birlikteyiz ama onunla konuşacak hiç bişey bulamıyorum
sürekli bana konuşsana diyor benimde aklıma hiçbişey gelmiyor
en son bugün bana pişman mısın dedi
bana soğuk davranıyorsun diyor ama ben onla ne konuşacağımı bilmiyorum
bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum

eşimle ilk zamanlarımız da ben de senin gibiydim kızardı çok bana ama tanımaya ısınmaya başladıktan sonra susturamadı :)

Sevgili ile illa bir 'konu' üzerine konuşmak gerekmez ki...
O an aklınıza gelen şeyi söyleyebilirsiniz, birkaç gün önce yaşadığınız bir olayı, çocukluğunuzda sizi en çok mutlu eden anıyı paylaşabilirsiniz.
Önemli olan, belirli bir şey üzerine konuşmak değil, paylaşmaktır.
Hatta bazen 'saçmalamak' bile, en güzel anıları beraberinde getirir.:34:

Son düzenleme:
yeniymişsiniz yavas yavas dilin çözülür ilk baslarda sewgılımde bana hiç konusmuyorsun derdı sımdı de susturamıyor:1:

konuşsana dediğinde sen konuş de ona. böyle bencil tipleri hiç sevmem. o konuşsa sende muhabbeti devam ettirirsin. demek ki ikizinz de konuşmuyosunuz.

iyide karşındaki insan konuşsana derse konuşacağı varsada konuşamazki insan unutur herşeyi o konuşsun o konuştursun daha yenisiniz illa bir konu bulman gerekmiyor ki ne bilim başından gecen bişeyi anlat sorular sor falan daha yenisiniz ne gibi yakınlık bekliyorki zaten soğuksun diyorrmuş zamanla alışır ısınırsın sende

Valla bu işin konusu yok arkadaşım.Bugün şunu,yarın bunu konuşurum diye.
Havadan sudan,eften püften konular işte günlük konuşmalarımız.:1:

belli bi konu hakkında konuşmana gerek yok bencede, havadan sudan gir sen konuya, devamı gelir:34:

benimkide sus 5dakika diyo:1:
illaki bi konu üzerine konuşulmazki o an hissettiklerini söyleyebilirsin
merak ettiklerini gününün nasıl geçtiğini onu ne kadar sevdiğini anlatabilirsin sonra uzarda uzar zaten :16:

bende öyleydim şimdide sus birazcık diyo, zaten illa belli bi konu olmasına gerek yok ki yoldan gördüğün bişeyden bahsedersin konu konuyu açar, hobilerden ,korkulardan,çocukluğunda n bahsedersin de bahsedersin ki yeni ilişki birbirinizi tanıyacak çok özelliğiniz olsa gerek...

Back
X