- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Iyi anlayin okudugunuzu uslubunuzada dikkat edinOkuyorum zaten cart diye doğuda olanlar diye cümleye giren sensin
Bende Atatürkçüyüm ama konumuzla alakasini bulamadim Atamiz modern biriydi oturmasini kalkmasini bilen biriydi muasır medeniyete giyimle kusamla ulasilmiyor bunuda unutmayiniz
Belli milliyetcilige kadar goturdunuz olayiMune abla bir bakar mısın konuyu ısrarla manipüle eden bir üye var olayı bölücülüğe kadar taşıdı yazışmaları inceleyip ipi çekilecek kim varsa çeker misin saçma yerlere gidiyor konu
Çok degil biraz gerçekçi olun
Medeniyet bitaraflari acmakla olmuyor siz Atatürkçülügu yanlis algilamissiniz sen bilim teknolojide sanayide gelismemissen hicsinÇelişkiler yumağısınız yemin ederim ya
İyi güldüm yalnız.
İşte kendini Atatürkçüyüm diye ifade edemeyenler bugün çok yanlış anlaşılmasına sebep oluyor ya yazık.
Önce bir isterseniz Atatürk devrimlerini okuyun ama lise ders kitabından değil, tek adamı, Nutuk'u hatta mümkünse Lord Kinross'u falan da okuyun.
Orada Atatürkün muasır medeniyete baskı altında bir toplumla ulaşmak istemediğini göreceksiniz.
Medeniyet bitaraflari acmakla olmuyor siz Atatürkçülügu yanlis algilamissiniz sen bilim teknolojide sanayide gelismemissen hicsin
Bi akilli sensin degilmi burada ne güzel yonlendiriyosun insanlariKibleyin geçin şu an burda olan kaçak dövüşten başka birşey değil
Kurban olun semra hanima dobra biriydiÇok güzel anlamışsınız bravo.
Konuyu nerelere getirdiniz.
En son bitarafımızı açtığımıza geldiniz.
Çok şahane tartışıyorsunuz
Tıpkı bir kaynana Semra
Kurban olun semra hanima dobra biriydi
Boşver, ben kibledim. Kible geç. Seviyeyi iyice çeşme başına indirdi. Bir de medeniyet demiş. Medeniyet görmesek yiyeceğiz.Çok güzel anlamışsınız bravo.
Konuyu nerelere getirdiniz.
En son bitarafımızı açtığımıza geldiniz.
Çok şahane tartışıyorsunuz
Tıpkı bir kaynana Semra
Hangi anne boyle dusunebilir çok yanlış konusuyor insanlari yargiliyorsunuzÇok dobraydı çıkarları için oğlunu bile harcayan anne ....
Çok dobraydı çıkarları için oğlunu bile harcayan anne ....
Hangi anne boyle dusunebilir çok yanlış konusuyor insanlari yargiliyorsunuz
Boşver, ben kibledim. Kible geç. Seviyeyi iyice çeşme başına indirdi. Bir de medeniyet demiş. Medeniyet görmesek yiyeceğiz.
Atatürk dine saygili bir insandi hep yanlis anlatildi yanlis lanse edildiUğraşmayın hiç.
Ciddi sorunları var bence.
Muhteşem tartışabildiğini, ultra bir zekası olduğunu her şeyi bildiğini falan sanıyor. En muhteşem Atatürkçü en muhteşem millliyetçi en muhteşem muhafazakar.
Atatürk ile muhafazakarlık nasıl bir araya geldi hayret adam gelişime açıklık ve ileriye hep ileriye gitmeyi söyleyen biriydi. Ama hepimiz yanlış anlamış yanlış okumuşu en bilen o.
Lütfen hiiç yorulmayın karşıda anlayacak biri yok
Valla atamız muasır medeniyet dediği batıyı övdüğü sıralar çok uzak topraklarda aborjinlerin kafa taslarından koleksiyon yapıp önlerinde foti çekiniyorlardı o batılılar, ne kadar da muasır ne kadar da medeni hareketler...Atamız cani bir toplumu bize örnek gösterip onların yaşamlarını bize kopi peyyssst yaptırmış dayatmıştır böyle olmayaydı iyiydi o zaman cumhuriyet kadınıyım demekten gurur duyabilirdim. Benzedik benzetildik maalesef. Cumhuriyet kadınıyım diyen kadınlarında hemcinslerine yıllarca yaptıkları çirkin dayatmalarda cabası o yüzden ben Cumhuriyet kadınlığı sıfatını almiim çünkü temsilcileri yeterince ortadalar ama bu sefer istedikleri dayatmaları özgürce yapamadıkları için çirkefleşmelerine rağmen bağrımıza basmaya devam edicez ediyoruzda. İnsan olmak bunu gerektirir çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?