Hic bir anne bukadar vicdansiz olamaz her yazilana konusulana inanan biri degilim anne ve çocuğuna yazık ettiler sadece tv kanallariHaberleri iyi takip etmiş olsaydınız anlardınız. Reklam uğruna daha doğrusu para uğruna oğlunun ölüsü üzerinden reyting yapmış bir anneden bahsediyoruz.
Bi insanın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Senin benim gibi insanların fikirlerine saygı duyulması gerekiyorsa neden o insanınkine duyulmasın başka işiniz yokmu ya ayrıntılara bu kadar takılmayın... Konu sahibi sevgilin zararsız erkek tipi benm kocamda öyleydi zamanlaaa herşey yoluna girdi heryere de gidiyorum hatta bazen arada bize uğra diyor şakasına. istediğim kıyafeti de giyiyorum ,ailesini eleştirmem gereken yerde pat diye eleştiriyorum hiiiç karışmaz etmez .. Gerçekten değişebilen varlıklar şu erkeklerYaşadığımız coğrafya senin gibi kadınlar! yüzünden hazır değil. Senin gibi kadınlar! bile mini etek giymeye teşhircilik diyorsa, bu toplum bir şeylere hazır olmaz: Senin gibi kadınlar! da ama toplum hazır değil diyerek benim gibi KADINLARın özgürlüğünün kısıtlanmasına bahane bulur, Mevsim, yoksa Muhittin Abi mi demeliydim?
Valla atamız muasır medeniyet dediği batıyı övdüğü sıralar çok uzak topraklarda aborjinlerin kafa taslarından koleksiyon yapıp önlerinde foti çekiniyorlardı o batılılar, ne kadar da muasır ne kadar da medeni hareketler...Atamız cani bir toplumu bize örnek gösterip onların yaşamlarını bize kopi peyyssst yaptırmış dayatmıştır böyle olmayaydı iyiydi o zaman cumhuriyet kadınıyım demekten gurur duyabilirdim. Benzedik benzetildik maalesef. Cumhuriyet kadınıyım diyen kadınlarında hemcinslerine yıllarca yaptıkları çirkin dayatmalarda cabası o yüzden ben Cumhuriyet kadınlığı sıfatını almiim çünkü temsilcileri yeterince ortadalar ama bu sefer istedikleri dayatmaları özgürce yapamadıkları için çirkefleşmelerine rağmen bağrımıza basmaya devam edicez ediyoruzda. İnsan olmak bunu gerektirir çünkü.
Çünkü savunduğu düşünce benim özgürlüğümü engelliyor. Konunun devamını da okumanızı tavsiye ederim. Kendisi mini etek giyen kadın teşhircidire varan sözler söyledi.Bi insanın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Senin benim gibi insanların fikirlerine saygı duyulması gerekiyorsa neden o insanınkine duyulmasın başka işiniz yokmu ya ayrıntılara bu kadar takılmayın...
Bi insanın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Senin benim gibi insanların fikirlerine saygı duyulması gerekiyorsa neden o insanınkine duyulmasın başka işiniz yokmu ya ayrıntılara bu kadar takılmayın... Konu sahibi sevgilin zararsız erkek tipi benm kocamda öyleydi zamanlaaa herşey yoluna girdi heryere de gidiyorum hatta bazen arada bize uğra diyor şakasına. istediğim kıyafeti de giyiyorum ,ailesini eleştirmem gereken yerde pat diye eleştiriyorum hiiiç karışmaz etmez .. Gerçekten değişebilen varlıklar şu erkekler
Belki mini etek onun yaşadığı bölgede ayıplanan bişey mağarada falan yaşıyodurÇünkü savunduğu düşünce benim özgürlüğümü engelliyor. Konunun devamını da okumanızı tavsiye ederim. Kendisi mini etek giyen kadın teşhircidire varan sözler söyledi.
Ben de birinin özgürlüklerine müdahale edersem, benim üzerime de gelebilirler. Bence sorun yok.
İsteyen açık giyinir, isteyen kapalı. Ama ben açık giyiniyorum diye biri benim yanımdaki adama ga...t'a varan sözler sarfederse üzerine de giderim, açık açık yazarsa hakaret davası da açarım.
Olabilir ama bu benim sorunum değil. Bu ona beni yargılama hakkı vermez, veremez. Kendi mini etek giymemeyi tercih edebilir, benim ona giy, giymelisin demek gibi bir hakkım yok. Ama bana teşhirci diyerek hakaret ederse orada benim de söyleyecek lafım olur.Belki mini etek onun yaşadığı bölgede ayıplanan bişey mağarada falan yaşıyodur
Ya ne alaka ha mını etek ha carsaf carsafa karsıyım ben bende testurluyum rabımız demıs bılek yukarsı gozukmesın yuz gozuksun e gıy ferace bılekte gozukmesın ayakta ama normal ortu aal ort cık ben kaplıyım bak etek gomlek essrp cokda hos yanı carsaf ne ha mını etekte gıydım acıkken denızede gıtm bıkınıde gıydım bu bızı alakdar eder benım aılemde kaplaydı demedıler ıla kapan gıydım gexdım tozdum sona kapndım kısılık her koyun keneı bacandan asılır hrr gunah kendının bu burda dedıkodu yap oooo etek gıydı mını eee sende gıybet edıp gunaha grıon sananeBelki mini etek onun yaşadığı bölgede ayıplanan bişey mağarada falan yaşıyodur
Ama senin ne farkın kaldı şimdi çarşaf çok farklı bir boyut lütfen onu da karalamayalımYa ne alaka ha mını etek ha carsaf carsafa karsıyım ben bende testurluyum rabımız demıs bılek yukarsı gozukmesın yuz gozuksun e gıy ferace bılekte gozukmesın ayakta ama normal ortu aal ort cık ben kaplıyım bak etek gomlek essrp cokda hos yanı carsaf ne ha mını etekte gıydım acıkken denızede gıtm bıkınıde gıydım bu bızı alakdar eder benım aılemde kaplaydı demedıler ıla kapan gıydım gexdım tozdum sona kapndım kısılık her koyun keneı bacandan asılır hrr gunah kendının bu burda dedıkodu yap oooo etek gıydı mını eee sende gıybet edıp gunaha grıon sanane
sana kardeşinin fotoğrafını göstermek düşmez kesinlikle. o kadar baskıya zaten kız gizler tabi..İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
Valla atamız muasır medeniyet dediği batıyı övdüğü sıralar çok uzak topraklarda aborjinlerin kafa taslarından koleksiyon yapıp önlerinde foti çekiniyorlardı o batılılar, ne kadar da muasır ne kadar da medeni hareketler...Atamız cani bir toplumu bize örnek gösterip onların yaşamlarını bize kopi peyyssst yaptırmış dayatmıştır böyle olmayaydı iyiydi o zaman cumhuriyet kadınıyım demekten gurur duyabilirdim. Benzedik benzetildik maalesef. Cumhuriyet kadınıyım diyen kadınlarında hemcinslerine yıllarca yaptıkları çirkin dayatmalarda cabası o yüzden ben Cumhuriyet kadınlığı sıfatını almiim çünkü temsilcileri yeterince ortadalar ama bu sefer istedikleri dayatmaları özgürce yapamadıkları için çirkefleşmelerine rağmen bağrımıza basmaya devam edicez ediyoruzda. İnsan olmak bunu gerektirir çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?