Sevgilimle iliskiye girdik yargılamadan cevap verirseniz sevinirim hamile olabilirmiyim ?

Ben erken demedim, doğru yada yanlış asla demedim, bu beni kesinlikle ilgilendirmez. Sadece herseyin sonuclarini hesaplamalı insanlar. Yoksa mutluysan, zevk aliyorsan, seviyorsan, güveniyorsan seni kimse yargılayamaz.

Erken gebelik testi dşye bir şey var, ilişkiden bir hafta sonra sonuç vermeye başlıyor. Hamile kalma ihtimalin çok çok zayıf, %1in altında denilebilir. Boşa kuruntu yapma haftası gelince test yaparsın. Ertesi gün hapı genellikle gecikmeye sebep oluyor, sakin ol

İnşallah dediğin gibi olur aşırı stres yapıyorum ben

Sizce benim hamile olma ihtimalim nedir?
Yüksek değil. Hamilelik o kadar kolay bir süreç değil. Ama kimse sana çok düşük de diyemez. Çünkü meni çıkışı olsun olmasın korunmasız bir süreciniz var. Ayrıca 18 yaşındasın bence korkman gereken en son şey hamilelik. Bunun hiv pozitifi var, hpv.si var. Prezervatif sadece doğum kontrol için değil, hastalıklardan da korunmak içindir.

Erken gebelik testi alın, bazen regle 1-2 gün kala da gösteriyor.

Sevgilinizle ilişkiye girmenizi yargılamıyorum bu sizden başkasını ilgilendirmez de madem hamile kalmak istemiyosunuz neden prezervatifi çıkarıp girip çıkıyo böyle atraksiyonlu şeyler neden yapıyosunuz

Geçen gün özelden biri mesaj yazdı. 3 ay önce birliktelik yaşamış, prezervatif ve geri çekilme kullanmışlar ama 90 günde 11 gebelik testi yapıp 3 defa adet görmesine rağmen hala hamilemiyimdir diye sorup duruyor. Obsesyona bağlayacaksanız allah aşkına birliktelik yaşamayın. Sperm denilen şey atomik yapıda ve atom gücünde bir şey değil. Damlayan musluk gibi penisten sürekli süzülme gibi bir durumu yok.

Milyonda bir denk gelecek olayları her gün yaşanıyormuş gibi lanse eden şahıslar da bu obsesyona zemin hazırlıyor sağ olsun. Sakin olun.

Hıv vırusude o kadar kolay olmaz bu çok kişiyle ilişkiye girenler içindir eğer bunu düşünürsek ebedi tek ilişkiye girebileceği insana kadar korunma kullanmaları lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…