- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Nazlii3848
Prezervatif patlamışSanamı sordum ayrıca bu kadar emin konuşmandaki sebep nedir ?
Yine yaparsınız yapmam demeyin boşuna en iyisi sağlam korununTe
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur kurtaj olmak zorunda kalmam bu korkudan sonra bidahada yapmam böyle şeyler
Ama boşalmamıştı ayrıca içimdeyken patlamadı sonrada degistirdi hemen kesinmi hamile kalırım %99 diyosunuz hemenPrezervatif patlamış
Eczanelerden alınan gebelik testi doğru sonuç vermez mi reglm gecikirse ondan yapabilirimEmin olmak için en iyisi kan testi yaptırmanız
Ya herşey bi yana ihtimal varAma boşalmamıştı ayrıca içimdeyken patlamadı sonrada degistirdi hemen kesinmi hamile kalırım %99 diyosunuz hemen
Ihtimal var evet kesin bisey yokYa herşey bi yana ihtimal var
Onlar bazen tam net olmuyo canım sen kan testi yaptır en azından için rahat olurEczanelerden alınan gebelik testi doğru sonuç vermez mi reglm gecikirse ondan yapabilirim
AynenIhtimal var evet kesin bisey yok
Ben erken demedim, doğru yada yanlış asla demedim, bu beni kesinlikle ilgilendirmez. Sadece herseyin sonuclarini hesaplamalı insanlar. Yoksa mutluysan, zevk aliyorsan, seviyorsan, güveniyorsan seni kimse yargılayamaz.Korunmaya çalıştık 18 yaşındayım erken oldugunu ve dogru olmadiginin farkindayim detaylari verme amacim bilgisi olan soylesin diye anlatirken bende cok mutlu olmuyorum.Evet prezervatif olmadan giris oldu ama boşalmadi yani tekrardan takti bosalmadan önce, cevap icin tesekkurler
Erken gebelik testi dşye bir şey var, ilişkiden bir hafta sonra sonuç vermeye başlıyor. Hamile kalma ihtimalin çok çok zayıf, %1in altında denilebilir. Boşa kuruntu yapma haftası gelince test yaparsın. Ertesi gün hapı genellikle gecikmeye sebep oluyor, sakin ol3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Tamam teşekkür ederimOnlar bazen tam net olmuyo canım sen kan testi yaptır en azından için rahat olur
İnşallah dediğin gibi olur aşırı stres yapıyorum benErken gebelik testi dşye bir şey var, ilişkiden bir hafta sonra sonuç vermeye başlıyor. Hamile kalma ihtimalin çok çok zayıf, %1in altında denilebilir. Boşa kuruntu yapma haftası gelince test yaparsın. Ertesi gün hapı genellikle gecikmeye sebep oluyor, sakin ol
Rica ederimTamam teşekkür ederim
Keşke herkes sizin gibi düşünseBen erken demedim, doğru yada yanlış asla demedim, bu beni kesinlikle ilgilendirmez. Sadece herseyin sonuclarini hesaplamalı insanlar. Yoksa mutluysan, zevk aliyorsan, seviyorsan, güveniyorsan seni kimse yargılayamaz.
Yüksek değil. Hamilelik o kadar kolay bir süreç değil. Ama kimse sana çok düşük de diyemez. Çünkü meni çıkışı olsun olmasın korunmasız bir süreciniz var. Ayrıca 18 yaşındasın bence korkman gereken en son şey hamilelik. Bunun hiv pozitifi var, hpv.si var. Prezervatif sadece doğum kontrol için değil, hastalıklardan da korunmak içindir.Sizce benim hamile olma ihtimalim nedir?
Erken gebelik testi alın, bazen regle 1-2 gün kala da gösteriyor.3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Sevgilinizle ilişkiye girmenizi yargılamıyorum bu sizden başkasını ilgilendirmez de madem hamile kalmak istemiyosunuz neden prezervatifi çıkarıp girip çıkıyo böyle atraksiyonlu şeyler neden yapıyosunuz3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Sen bizim uzaktan bilebilcegimizi düşünüp sormuşsun. Bende hissettiğinmi söyledim. .bence hamilesinNerden anladın ki kesin diyebiliyosun
Hıv vırusude o kadar kolay olmaz bu çok kişiyle ilişkiye girenler içindir eğer bunu düşünürsek ebedi tek ilişkiye girebileceği insana kadar korunma kullanmaları lazım.Yüksek değil. Hamilelik o kadar kolay bir süreç değil. Ama kimse sana çok düşük de diyemez. Çünkü meni çıkışı olsun olmasın korunmasız bir süreciniz var. Ayrıca 18 yaşındasın bence korkman gereken en son şey hamilelik. Bunun hiv pozitifi var, hpv.si var. Prezervatif sadece doğum kontrol için değil, hastalıklardan da korunmak içindir.