Sevgilimle iliskiye girdik yargılamadan cevap verirseniz sevinirim hamile olabilirmiyim ?

Reglma 10 gün kala hamile kalma ihtimalimin yüksek olduğu günmu oluyor
Genelde iki adet ortası yüksek ihtimalli günler olur. Bunu bilmeden mi sevisiyorsunuz? Adet olduğunuz ilk gün itibariyle sayarsınız ondördüncü gün yumurtlama olma ihtimali yüksektir ama genel olarak o ortada kalan bir hafta içinde yumurtlanir. Yani 10-17.günler arası gibi. Kaç günde bir adet olduğunuzu bilmediğim için farazi konuşuyorum.

Aşağı yukarı yumurtlama döneminde olmuş ilişki yani %50 olma ihtimali var bir ve ayrıca prezervatif de tam koruma sağlamıyor prezervatif olmasına rağmen hamile kalan çok kişi okudum burda şansa kalmış tek yapmanız gereken regly gecikmesi beklemek bu arada bir dahakine asla prezervatif olmadan ilişkiye izin vermeyin söyleme amacım koruma değil hijyen ve sağlık için her türlü hastalık adına kendinizi koruyun lütfen

Daha 18 yaşındayım umarım hamile olmam aldırmak zorunda kalırım

Korunmasız ilişkilerde bile bir ayda gebe kalma ihtimali %30’dur. O kadar kolay birşey değil yani, burda yıllarca uğraşan insanlar var. Siz ilişkinin çoğu kısmında korunmuşsunuz anladığım kadarıyla, çok az bir ihtimal gebe olmanız, ilişki üzerinden 11-12gün geçince test yapmaya başlayabilirsiniz

Yapabileceğiniz birşey yok mecbur bekleyeceksiniz. Yanı sizin durumunuzda biri çıkıp ben hamile kalmadım dese de test yapana kadar içiniz rahat olmayacak. Prezervatif kaydığı için oladabilirsiniz olmaya da bilirsiniz. Ama yüksek ihtimalle değilsinizdir. Ertesi gün hapı da kullanmışsınız.

Çok teşekkür ederim icim biraz rahatladı

Hapı bi önceki ilişkiye girdigimizde kullanmistim bunda kullanamadim ayni ay icersinde 2 kere icmek cok zararli oldugu icin

Ben kimsenin kimseyi yargıladığını düşünmüyorum, lakin prezervatifin koruma oranının ne kadar olduğunu, yumurtlama zamanının ne zaman olduğunu bilmeyen gençlerin sonuçlarını düşünmeden ilişki yaşayıp sonra burada ilişkinin tüm detaylarını anlatarak hamile miyim hamile miyim diye soru sorması saçma sadece. Yukarıdaki hanımefendi de onu söylemiş tam bir korunma yaşanmamış, söylediği regl tarihine göre tahmini olarak yumurtlama zamanı. Tek çaresi regl tarihini beklemek, kan testi ve idrar testi yapmak.

Hapı bi önceki ilişkiye girdigimizde kullanmistim bunda kullanamadim ayni ay icersinde 2 kere icmek cok zararli oldugu icin
Canım sana tavsiyem eğer aktif bir cinsellik yaşayacaksan korunma yollarını ve kendi vücudunu öğren derim. Herşey sadece bebek değil. Hastalıklardan korunmak için de öğrenmen lazım. Daha çok gençsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…