Sevgilimle iliskiye girdik yargılamadan cevap verirseniz sevinirim hamile olabilirmiyim ?

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
21
3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen

Biz kan ya da ev testi miyiz nasıl bilebiliriz ki hamile misin değil misin diye ? Korkuyorsan bir şeyleri sonucunu düşünerek yaşamamışsındır merak ediyorsan idrar testi al yap. Bazen insanlar ilk geceden gebe kalır bazen 10 yıl kalamaz. Neye göre hüküm verelim ki

Kan testi falan icin daha erken cunku 2 3 gün oldu tabiki kesin bsy soyleyemezsiniz bilginiz varsa soyleyin diye sordum sadece

2-3 gün oldu dediğine göre daha adetin bile gecikmemiştir beklemekten başka çare yok maalesef.
Aynen 10 gün sonra regl olmam lazım onu bekliyorum ama ertesi günü hapı yüzündende gecikme olabiliyormus 1 haftadan fazla gecikirse o zaman test yapmayi dusunuyorum

Aynen 10 gün sonra regl olmam lazım onu bekliyorum ama ertesi günü hapı yüzündende gecikme olabiliyormus 1 haftadan fazla gecikirse o zaman test yapmayi dusunuyorum
Bir haftaya gerek yok eğer normalde adetleriniz düzenli ise adet günü bile yapsanız doğru sonucu alırsınız

Cok az ihtimal hamile kalman ama bu olmaman anlamına gelmiyor sonucunu düşünerek hareket etseydin diyen kişi kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez kadınlar kulubuyse herkes benimki seninki doğru demeden birbirine destek olmalı hataya herkes hata yapabilir bende herkesin doğrusu hayatı kendine.

Yüzde elli hamile olma ihtimaliniz var. Regliniz gecikince test yapın. Hayırlısı olsun.

İlişkiye girdiğiniz günden beri habire konu açıyorsunuz bununla ilgili. Burada millet nereden bilsin hamile olup olmadığınızı? Regli bekleyip test yapmaktan başka öğrenmenin yolu yok ki.
Evet soruyorum hesabıda onun için açtım zaten kesin bi cevap veremeyeceginizi bende biliyorum sadece daha onceden boyle seyler yasayip tecrubesi olan kisilerden yardim almak icin soruyorum sakıncasımı var konu hakknda bilginiz yoksa cvp vermek zorunda degilsiniz zaten bende mutlu mutlu sormuyorum sorulari

Cok tesekkur ederim anlayisiniz icin hamile kalabilirmiyim yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…