- 29 Aralık 2020
- 573
- 475
-
- Konu Sahibi Nazlii3848
Tesekkur ederim reglm gecikirse alacagimErken gebelik testi alın, bazen regle 1-2 gün kala da gösteriyor.
Neden böyle bişey uydurayım 3 4 yıldır sevgiliyiz ve hic iliskiye girmemistik sadece bu ay icerisinde iki kez iliskiye girdik ister inanin ister inanmayinBana konu inandırıcı gelmedi konu sahibi ya 3 tur yada 4 tur 3-4 yıllık ne demek birde 4 yılda 2 kez mi ilişkiye girdiniz pek inandırıcı gelmedi
Yargılamadan mi infaz edelim? Önce yargılasaydık.3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Hiv.in de bulaşması o kadar kolay olmaz demeyelim de tanımı tam olarak "cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır" olan bir şeyin bir kereden ya da çok kereden geçip geçmeyeceğinin bir garantisi yok diyelim. 1 kereden de bulaşabilir bulaşmayabilir de.Hıv vırusude o kadar kolay olmaz bu çok kişiyle ilişkiye girenler içindir eğer bunu düşünürsek ebedi tek ilişkiye girebileceği insana kadar korunma kullanmaları lazım.
Bu kadar beklemişsiniz şimdi yapmanız enterasan olabilirmiş demekki keşke bir evlensenizde bu kadar canını sıkmasın o zaman bebek sorun olmaz herhaldeNeden böyle bişey uydurayım 3 4 yıldır sevgiliyiz ve hic iliskiye girmemistik sadece bu ay icerisinde iki kez iliskiye girdik ister inanin ister inanmayin
Haklısın azgının biri hiç yapmayanada bulaştırır hiç yapmayanada başkasınaHiv.in de bulaşması o kadar kolay olmaz demeyelim de tanımı tam olarak "cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır" olan bir şeyin bir kereden ya da çok kereden geçip geçmeyeceğinin bir garantisi yok diyelim. 1 kereden de bulaşabilir bulaşmayabilir de.
HeYargılamadan mi infaz edelim? Önce yargılasaydık.
Evet ama 18 yaşndayız çok erkenBu kadar beklemişsiniz şimdi yapmanız enterasan olabilirmiş demekki keşke bir evlensenizde bu kadar canını sıkmasın o zaman bebek sorun olmaz herhalde
Umarım hamile değilsindir ama bana sorarsan değilsin kolay değil çünkü bundan sonra dikkat et.Evet ama 18 yaşndayız çok erken
Umarım hamile değilsindir ama bana sorarsan değilsin kolay değil çünkü bundan sonra dikkat et.
Daha doğru düzgün yazmayı bilmiyorsun, yaşın 18 ilişkiye girmişsin bir de gelip o mu bu mu soruyorsun gelen cevapları begenmiyorsun. Yavrum evladım daha bilincin yok hap içsem olur mu diyorsun. İleride vücuduna ne gibi etkileri olacak biliyor musun? Önce büyü bilinçli ol sonra seviş. Ve yaptığının arkasında dur emi?Evet ama 18 yaşndayız çok erken
Burada evet hamile kaldım ya da hayır ben öyle hiç hamile kalmadım şeklinde hiçbir işinizi görmeyen iki cevap çıkacaktır karşınıza. Kimse sizin hamile olup olmadığını bilemez. Hiçbirimiz Dudu Peri değiliz ve sihirli küremiz yok. Yine de hayatta başarılar.Evet soruyorum hesabıda onun için açtım zaten kesin bi cevap veremeyeceginizi bende biliyorum sadece daha onceden boyle seyler yasayip tecrubesi olan kisilerden yardim almak icin soruyorum sakıncasımı var konu hakknda bilginiz yoksa cvp vermek zorunda degilsiniz zaten bende mutlu mutlu sormuyorum sorulari
Sana göre öyle düzgün cevap verip fikrini paylasanlar yardımcı oldu benim icinBurada evet hamile kaldım ya da hayır ben öyle hiç hamile kalmadım şeklinde hiçbir işinizi görmeyen iki cevap çıkacaktır karşınıza. Kimse sizin hamile olup olmadığını bilemez. Hiçbirimiz Dudu Peri değiliz ve sihirli küremiz yok. Yine de hayatta başarılar.
Allah korusunSenin gibi olup hamile olan bı kız vardı. Kalma ihtimali nerdeyse yok gibi bakmistik ama hamileydi
Aynı cevapları daha önce de verilmişti. O zaman yardımcı olmamış mıydı?Sana göre öyle düzgün cevap verip fikrini paylasanlar yardımcı oldu benim icin
Bu olayı dün yaşadım bugün sordum diğer sorduklarim baska konuydu.Aynı cevapları daha önce de verilmişti. O zaman yardımcı olmamış mıydı?
Bu olayı dün yaşadım bugün sordum diğer sorduklarim baska konuydu.
Sanmıyorum ama neyse.Sevgilimle ilk defa ilişkiye girdik ama içime boşalmadı çok fazla ağrı çektim 12 saat olmadan ertesi gün hapı kullandım strese girdim acaba hamile kalma ihtimalim varmı ayrıca reglım yeni bitmişti
Bu olayı dün yaşadım bugün sordum diAynı cevapları daha önce de verilmişti. O zaman yardımcı olmamış mıydı?
Canım o ilk iliskimdi iste bu soruyuda düzgün okursan anlarsın dedim zaten 1. Iliskide ertesi günü hapı aldgm icin simdi kullanmak istemedim diyeSanmıyorum ama neyse.