Sevgilimle iliskiye girdik yargılamadan cevap verirseniz sevinirim hamile olabilirmiyim ?

Bana konu inandırıcı gelmedi konu sahibi ya 3 tur yada 4 tur 3-4 yıllık ne demek birde 4 yılda 2 kez mi ilişkiye girdiniz pek inandırıcı gelmedi

Bana konu inandırıcı gelmedi konu sahibi ya 3 tur yada 4 tur 3-4 yıllık ne demek birde 4 yılda 2 kez mi ilişkiye girdiniz pek inandırıcı gelmedi
Neden böyle bişey uydurayım 3 4 yıldır sevgiliyiz ve hic iliskiye girmemistik sadece bu ay icerisinde iki kez iliskiye girdik ister inanin ister inanmayin

Yargılamadan mi infaz edelim? Önce yargılasaydık.

Hıv vırusude o kadar kolay olmaz bu çok kişiyle ilişkiye girenler içindir eğer bunu düşünürsek ebedi tek ilişkiye girebileceği insana kadar korunma kullanmaları lazım.
Hiv.in de bulaşması o kadar kolay olmaz demeyelim de tanımı tam olarak "cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır" olan bir şeyin bir kereden ya da çok kereden geçip geçmeyeceğinin bir garantisi yok diyelim. 1 kereden de bulaşabilir bulaşmayabilir de.

Neden böyle bişey uydurayım 3 4 yıldır sevgiliyiz ve hic iliskiye girmemistik sadece bu ay icerisinde iki kez iliskiye girdik ister inanin ister inanmayin
Bu kadar beklemişsiniz şimdi yapmanız enterasan olabilirmiş demekki keşke bir evlensenizde bu kadar canını sıkmasın o zaman bebek sorun olmaz herhalde

Haklısın azgının biri hiç yapmayanada bulaştırır hiç yapmayanada başkasına

Evet ama 18 yaşndayız çok erken
Daha doğru düzgün yazmayı bilmiyorsun, yaşın 18 ilişkiye girmişsin bir de gelip o mu bu mu soruyorsun gelen cevapları begenmiyorsun. Yavrum evladım daha bilincin yok hap içsem olur mu diyorsun. İleride vücuduna ne gibi etkileri olacak biliyor musun? Önce büyü bilinçli ol sonra seviş. Ve yaptığının arkasında dur emi?

Burada evet hamile kaldım ya da hayır ben öyle hiç hamile kalmadım şeklinde hiçbir işinizi görmeyen iki cevap çıkacaktır karşınıza. Kimse sizin hamile olup olmadığını bilemez. Hiçbirimiz Dudu Peri değiliz ve sihirli küremiz yok. Yine de hayatta başarılar.

Sana göre öyle düzgün cevap verip fikrini paylasanlar yardımcı oldu benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…