- 2 Ekim 2021
- 177
- 24
- 21
- Konu Sahibi Nazlii3848
Biliyorum ama böylede hamile olma ihtimalim varİçemezsiniz, hormonlarınızı mahvedersiniz, internette kullandığınız ilacin prospektüsünü araştırın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ama böylede hamile olma ihtimalim varİçemezsiniz, hormonlarınızı mahvedersiniz, internette kullandığınız ilacin prospektüsünü araştırın.
Ciddi anlamda okullarda öğretilmesi lazım basit bir hap gibi dursada belki bir ömür sorun yasatabilir her önüne gelen almamalı bilinçli olsa gençlerimiz keşkeBen kimsenin kimseyi yargıladığını düşünmüyorum, lakin prezervatifin koruma oranının ne kadar olduğunu, yumurtlama zamanının ne zaman olduğunu bilmeyen gençlerin sonuçlarını düşünmeden ilişki yaşayıp sonra burada ilişkinin tüm detaylarını anlatarak hamile miyim hamile miyim diye soru sorması saçma sadece. Yukarıdaki hanımefendi de onu söylemiş tam bir korunma yaşanmamış, söylediği regl tarihine göre tahmini olarak yumurtlama zamanı. Tek çaresi regl tarihini beklemek, kan testi ve idrar testi yapmak.
2. Kez içmem o zaman ama insallah hamile falan olmam korunmaya calistik ama ne kadar basarili oldu bilemiyorumCiddi anlamda okullarda öğretilmesi lazım basit bir hap gibi dursada belki bir ömür sorun yasatabilir her önüne gelen almamalı bilinçli olsa gençlerimiz keşke
Stres yaptıkça da regly gecikir düşünmeyin bundan sonra da daha dikkatli olursunuz2. Kez içmem o zaman ama insallah hamile falan olmam korunmaya calistik ama ne kadar basarili oldu bilemiyorum
Sevgiliniz içinize boşalmamış, zaten kondom kullanmışsınız, gebelik nasıl olsun? Strese girmeyin ki regliniz gecikmesin. Bir de naçizane bu kadar etkilenecekseniz evlilik öncesi yaşamayın derim, sonra psikolojiniz bozuluyor.3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Kesin hamilsesiniz3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Nerden anladın ki kesin diyebiliyosunKesin hamilsesiniz
Cok tesekkür ederim zaten bu ay regl oluyum bu olayı atlatıym bi sonra bidaha bu riski alamam ya çok zor sürekli bunu düsünuyorumSevgiliniz içinize boşalmamış, zaten kondom kullanmışsınız, gebelik nasıl olsun? Strese girmeyin ki regliniz gecikmesin. Bir de naçizane bu kadar etkilenecekseniz evlilik öncesi yaşamayın derim, sonra psikolojiniz bozuluyor.
Gayet düzgün kelimeler seçerek konuşacağım ama biraz ağır gelebilir kusura bakmayınız (ki siz zaten yeterince cinselliginizin detaylarını verdiginiz icin sorun olacagini zannetmiyorum esasen); penisin prezervatifsiz olarak vajinaya girmesi demek hamile kalma ihtimaliniz olabilmesi demektir zaten. Ve siz sevişebilecek yaşa geldiyseniz eğer bu cinsel bilgileri biliyor olmalıydınız, şu anda da o ilacı icip içmeme kararı kendinizin, kaç kişi size dedik içmemeniz gerekiyor diye, "ama icmezsem de hamile olma ihtimalim var" cümlesi bir mazeret değildir. Öncesinde korunmak bir seçenektir, sonrasinda korunmak bir seçenektir, kürtaj bir seçenektir, doğum bir seçenektir, evliyken doğurmak bir seçenektir, bekar anne olmak bir seçenektir, 18 yaşından buyukseniz bunlar sizin karariniza kalmıştır.Biliyorum ama böylede hamile olma ihtimalim var
2-3 gündür "imdat hamile miyim" diyen genç kızlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama içim dışım, "yok dışarı boşaldı", "yok çarşafa süründü", "yok girdi çıktı", "yok sürtünme oldu" cümleleri ile doldu. Gerçekten düzgün bir cinsel eğitim şart.Ciddi anlamda okullarda öğretilmesi lazım basit bir hap gibi dursada belki bir ömür sorun yasatabilir her önüne gelen almamalı bilinçli olsa gençlerimiz keşke
Korunmaya çalıştık 18 yaşındayım erken oldugunu ve dogru olmadiginin farkindayim detaylari verme amacim bilgisi olan soylesin diye anlatirken bende cok mutlu olmuyorum.Evet prezervatif olmadan giris oldu ama boşalmadi yani tekrardan takti bosalmadan önce, cevap icin tesekkurlerGayet düzgün kelimeler seçerek konuşacağım ama biraz ağır gelebilir kusura bakmayınız (ki siz zaten yeterince cinselliginizin detaylarını verdiginiz icin sorun olacagini zannetmiyorum esasen); penisin prezervatifsiz olarak vajinaya girmesi demek hamile kalma ihtimaliniz olabilmesi demektir zaten. Ve siz sevişebilecek yaşa geldiyseniz eğer bu cinsel bilgileri biliyor olmalıydınız, şu anda da o ilacı icip içmeme kararı kendinizin, kaç kişi size dedik içmemeniz gerekiyor diye, "ama icmezsem de hamile olma ihtimalim var" cümlesi bir mazeret değildir. Öncesinde korunmak bir seçenektir, sonrasinda korunmak bir seçenektir, kürtaj bir seçenektir, doğum bir seçenektir, evliyken doğurmak bir seçenektir, bekar anne olmak bir seçenektir, 18 yaşından buyukseniz bunlar sizin karariniza kalmıştır.
Sizin gibi gençleri eğitmek için korkutma yönteminden medet uman arkadaşlar var. Elbette tıp dilinde olasılık hesabı yapılır, teoride vajina ve penisin her temasından gebelik ihtimali doğabilir; ama bu çoğu zaman teoride kalır! Prezervatif kullanmışsınız, sevgiliniz içinize boşalmamış, tek risk var o da “bir ara kondomu çıkardı kısa süreli ilişki oldu” demeniz, zevk suyu aktıysa zayıf da olsa risk doğuyor. Ben gebe olduğunuzu sanmıyorum, bundan sonra dikkatli olun yaşınız çok ufak, gerçek bir gebelik sonrası kürtaj manevi yıkım olur sizin için.Cok tesekkür ederim zaten bu ay regl oluyum bu olayı atlatıym bi sonra bidaha bu riski alamam ya çok zor sürekli bunu düsünuyorum
Hamilesiniz tebrikler
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur kurtaj olmak zorunda kalmam bu korkudan sonra bidahada yapmam böyle şeylerSizin gibi gençleri eğitmek için korkutma yönteminden medet uman arkadaşlar var. Elbette tıp dilinde olasılık hesabı yapılır, teoride vajina ve penisin her temasından gebelik ihtimali doğabilir; ama bu çoğu zaman teoride kalır! Prezervatif kullanmışsınız, sevgiliniz içinize boşalmamış, tek risk var o da “bir ara kondomu çıkardı kısa süreli ilişki oldu” demeniz, zevk suyu aktıysa zayıf da olsa risk doğuyor. Ben gebe olduğunuzu sanmıyorum, bundan sonra dikkatli olun yaşınız çok ufak, gerçek bir gebelik sonrası kürtaj manevi yıkım olur sizin için.
Sizce benim hamile olma ihtimalim nedir?2-3 gündür "imdat hamile miyim" diyen genç kızlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama içim dışım, "yok dışarı boşaldı", "yok çarşafa süründü", "yok girdi çıktı", "yok sürtünme oldu" cümleleri ile doldu. Gerçekten düzgün bir cinsel eğitim şart.
%99.99Sizce benim hamile olma ihtimalim nedir?
%99.99
Emin olmak için en iyisi kan testi yaptırmanız3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Prezervatifin kalın olanından alsın bi dahakine sizde böyle strese girmemiş olursunuz sevismeniz sıkıntı değil de sonrasında sıkıntı yaşamayın acabalarla adetinize bir iki gün kala normal test yaparsanız belli olur şuan bunu hiç birimiz bilemeyiz hamile kalirmisinz kalmazmisiniz.Öyle ama ilacta 1 kac hafta gecikme yapiyormus o yüzden bekleyim dedim belki 1 hafta sonunda regl olurum