Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kiza yollu demis ben bunu simdi gördüm….kalbiniz kötü.
maşallah, belli hiç iş çevirmez arkanizdansevgilim dünyanın en sadik insani
Ah erkek milleti aşkından deli divane görünür .kendimden şüphe ederdim kocamdan etmezdim mesela aldatma konusunda .o kadar keskindi ve netti benim için .sonra ne mi oldu ? Ne sen sor ne ben anlatayimBi yanda hic tanimadigim kiz
Diğer tarafta 1 buçuk yıldr hayatimda olan evlenmek istedigim adam ve bana o kadar asik oldugunu her hareketiyle belki ederdi ki boyle bi durumun asla yasanilir olmamasi gerekiyordu. O yüzden hayatimda olan adamin anlattıklarina gore cok sinirlenip yediremeyip oyle dedim evet çünkü onun soylediklerine gore o şekilde geldi bana
Ummadık taş baş yarar demişler hiç bu kadar güvenme kimseye. Kıza yeşil ışık yakmış ki kız bu kadar umutlanmis sana söyleme cesareti bulmuş. Ayrilmakla doğru yapmışsın geri dönme bence ..Şimdi kızlar en başından başlim, 20 yasindayim 1 bucuk yıllik ilişkim vardi. Sevgilim kasiyer buyuk bi firmada calisiyo ve orada liseden ogrenciler staj görüyor. Bi tane kiz var 9 sinif o da ayni sekilde.ben kizi tanimiyorum sadece oraya gittigimde gördüm. Birde kizin babasini vurmuslar sevgilim bana bunu anlatmisti konusurken bizim oradan kizin babasini vurmuslar iste bas sagligi diledik kiz bize sarildi vs. Diye anlatmisti oyle ogrenmistim. Sonra bi kere is yerine gittiğimde bana calistigim yerle ilgili soru sormustu ve sevgilin seni anlatiyo oradan biliyorum demisti konusmya çalışmışti. Neyse geçiyorum bu kismi ben bir gun isteyim bu kiz benim çalıştığım yere geliyo sonra cikip tekrar giriyo sama bir sey soylemem lazim diyor cok utanıyorum bunu sana derken ama diyo senin sevgilin benimle calisirken flort ediyodu diyo ben şok oluyorum çünkü sevgilim dünyanın en sadik insani ve beni cok sevdigini bildigim biri. Neyse kiza soruyorum nasil flort vs bana o an cevap veremiyo. Bildiğin flort benimle molaya cikmak istiyodu yemege falan hep benimle gitmek istiyordu diyo daha konusamiyo ayni seyleri soyluyo sonra o sırada sevgilim beni almaya geldi ve ust katta bekliyodu bemde gel bi hep beraber konusalim gidelim dedim ben onunla ayni ortama girmek istemiyorum diyo ben tabi şok ve is yerim fazla konuşamıyorum sen git burasi benim is yerim yanlis anlamissindir o oyle yapmaz diyorum. Sonra kiz gidiyo ben is cikisi sevgilime anlatıyorum o hemen kizi ariyo yanımda kiz bi türlü acmiyo sonra mesaj atiyo niye yalan soyluyorsun naptim ben sama yaziyo kızda dogrular vs diyo. Sonra ben kiza yaziyorum flort ettik dedin flort nasıl ettiniz kizda bana yaziyo iste beni tanimiyordu benimle konusmaya calisti cok guzelsin dedi molaya cikmak istedi cikolata aldi hangi cikolatayi alim diyip beni gosterdi hatta guldum ben falan dedi sonra sevg vardi cok bozuldu bunu ogrenince dedi. Ben bunlari sevgilime dedim o da molaya 3 kere ciktigini onuda kiz cagirdigini söyledi küçük kac yas benden kardesim olarak gördüm dedi ama ne kiz ona abi diyo nede o kiza kardesim diyo cikolata aldim dedi bakkal ci kiz cani ceker parayla aliyo o diye aldim dedi digerleri olmadi belki cok güzelsini burnu büyük kizin millet burnum kotu dedigi zaman soylemisimdir dedi kiz seni biliyordu hep ve sen kizi doversin diye demedim ama kiz sevgilin umrumda degil benimlede birlikte ol dedi bana dedi ben kabul etmedim dedi sonra konusmayi kesmisler kizin babası ölüyo ve goz goze gelmisler dışarıda benim gerizekali sevgilim bas sağlığına gitmis kizda sarilmis babasini nasil vurmuşlar falan anlatmis bizim aptal dinlemis sonra kiza eve gec dinlen demis ortam icinde bir kac kere konusmus kiz bunu disrida gorup aramış buda isim var kapatiyorum demis bunlar benden hep saklanmis ama biz bu çocukla yüzük bile takmistik nisanlanicaktik bu konu aylardir kafamı yiyo ayrildim surekli ayrilip baristik hiçbir kotu niyetinin olmadigini kizi kabul etmedigi icin kizin oyunu oldugunu söylüyor bana kime inanim napim bilmiyorum lutfen yorumlayin fikir almam lazım çünkü hic kimseye anlatmadim ustun koru dedigimde bile bizi bilen herkes onun asla oyle yapmicagini soyluyo herkes ona inanıyo cunku hergun beni işten almaya gelirdi ben onlari yapip niye seni her gun isten almaya gelim yaz kis demeden diyodu bilmiyorum ayrildim ondan son ve net kez doğru mu yaptim
20 yıllık evli adamlar usta yalanlarla eşini aldatıyorken erkek arkadaşınıza olan güveniniz takdire şayan. Bu arada size sadakat sözü veren sevgiliniz o kendine sahip çıksın bir zahmet elin kızına b*k atmayın. Babasının ölümünden sonra makyajlı gezmesine kadar eleştiremezsiniz çünkü ailesiyle ne yaşadığını bilmiyorsunuz? Ayrıca sevgiliniz kendinden yaşça küçük birine bakıyorsa vah ki ne vah... Ama siz sadıktı şöyleydi böyleydi diye kendinizi avutmaya devam edin.Bi yanda hic tanimadigim kiz
Diğer tarafta 1 buçuk yıldr hayatimda olan evlenmek istedigim adam ve bana o kadar asik oldugunu her hareketiyle belki ederdi ki boyle bi durumun asla yasanilir olmamasi gerekiyordu. O yüzden hayatimda olan adamin anlattıklarina gore cok sinirlenip yediremeyip oyle dedim evet çünkü onun soylediklerine gore o şekilde geldi bana
Senin baban öldü de mi babası ölen insanın psikolojik durumu ve hareketleri hakkında yorum yapma hakkını kendinde görüyorsun? Herkesin acıyı kabullenme ve yaşama biçimi farklı.Kimse durduk yere etmiyo bu laflari bana kimse öyle gelip oyle bir sey diyemez cunku ben o tarz dvranmam. Kiz babası oldukten 3 4 gun sonra yuzunde bi tom makyaj ve gram uzuntu olmadan disarida gezen biri. Ayrica sevgilisi olan birine o benim icin sorun degil benimlede ol diyip arayan yazan biri icin hangi kelime daha dogru olurdu bilemedim. Ayni durum senin basina gelse sen kiz icin ne derdin?
Cok haklisinizAh erkek milleti aşkından deli divane görünür .kendimden şüphe ederdim kocamdan etmezdim mesela aldatma konusunda .o kadar keskindi ve netti benim için .sonra ne mi oldu ? Ne sen sor ne ben anlatayim
Kizdan faydalanmaya calismamis kızda rahatsız oldum diyerek degil senin sevgilinle flort ettim ozur dilerim seni gorunce soylemek istedim diye geldi sevgilin bunlari bunlari yapıyordu demediSevgilin bncede pedofili dün anladım yazmak istemedim.kucucuk kızdan faydalanmaya çalışmış gözlerini aç.kizi çok rahatsız etmiş ki kız gelip sana söylüyor.belkide kurtulmak için sana söyledi kiz.yada senide kurtarmak icin
Dış görünüşü veya babasi hakkinda yorum yapmadim ben gelen yoruma karsi bilgilendirdim boyle olduğunu. O kısım beni zaten ilgilendirmiyo nasil olmak istiyorsa olsun. Ben davranislara karşılık oyle dedim çünkü akli basinda birinin yapicagi bir is degil sevgilimin anlattiklarinin dogruluk payini düşündüm ve oyle dedim sürekli sevg olan birinin dibine girersen bunu bildigi halde ona yanasmak istersen onunlada ol sorun değil benim icin benimlede ol derse yol oraya cikiyo istedigini diyin burada sevgilim hakli demiyorum ikiside cok haksiz ama siz gelip kiz haklı gibi onu savunuyorsunuz burada tek haksizvl varsa o da benim onlar her halti yemis ve haberim bile yok o yuzden ikiside ne bok yiyosa yesin şimdiSenin baban öldü de mi babası ölen insanın psikolojik durumu ve hareketleri hakkında yorum yapma hakkını kendinde görüyorsun? Herkesin acıyı kabullenme ve yaşama biçimi farklı.
Sevgilinin sen öğrendikten sonra yaptığı açıklamaları mantıklı buldun mu? Ayrıca farkındaysan kızın söylediği hemen hemen her şey yaşanmış. Kendi sevgiline inanmayı seçmişsin ya daha 20 yaşındasın biraz daha büyü neye inanmam gerektiğini hayat sana acı acı öğretir.
İnsanları dış görünüşünden dolayı asla “yollu” diyerek yaftalayamazsın bu ne sana ne de başkasına düşmez. Biraz büyü bunu da öğrenirsin.
Bunu dediğini sana sevgilin söyledi, böyle bir şey olmayabilir, tam tersi sevgilin kızın peşinden gitmiş olabilir, elin kızına hemen damgayı yapıştırıp sevgilin için ama emin olmadan bilemem kiii tavırları dümdüz çifte standart. Ayrıca kimsenin sana bişey demeyeceğinden o kadar emin olma, bu toplumda kadın olman bile yetiyor damgayı yemen için. Bazılarına gezmen, çalışman bile batıyor. Milletin ağzına kalmamışız iyi ki, yoksa işimiz yaştı. Bi de, o yapmaz etmez diyenler erkekse zaten güvenme. Erkekler bu konularda birbirini efsane kolluyor, şaşar kalırsın. Karısından gizli metresine ev açan adamı bile ele vermiyorlar, neler neler yapıyorlar çıkmasın ortaya diye, öyle bir kollama. Ya hem 20 yaşında ne evliliği? Ciddiye binince de korkmuş belli ki erkenden jübileyi yapıp oturcam yerime, çoluk çocuk uğraş dur genç yaşta diye.Kimse durduk yere etmiyo bu laflari bana kimse öyle gelip oyle bir sey diyemez cunku ben o tarz dvranmam. Kiz babası oldukten 3 4 gun sonra yuzunde bi tom makyaj ve gram uzuntu olmadan disarida gezen biri. Ayrica sevgilisi olan birine o benim icin sorun degil benimlede ol diyip arayan yazan biri icin hangi kelime daha dogru olurdu bilemedim. Ayni durum senin basina gelse sen kiz icin ne derdin?
Kaynak da Brad Pitt'in siyah kıvırcık saçları. Ohoo. Bu kafayla çok ayakta uyuturlar seni.Kizdan faydalanmaya calismamis kızda rahatsız oldum diyerek degil senin sevgilinle flort ettim ozur dilerim seni gorunce soylemek istedim diye geldi sevgilin bunlari bunlari yapıyordu demedi
Bana gelip boyle böyle yapti dese tamam ama geliş şekli ve eski sevgilimin anlattıkları tamamen kiz tarafindan ona geliş ve o küçük cocuk old icin kardesim olarak gördüm kendime alirken onada aldim vs dedi
Çünkü teyit almak istedi. Kendi de içten içe biliyor neyin ne olduğunu. İçimdeki sesi sustururum belki bi umut diye geldi.Madem sevgilini bu kadar savunacaktın, konuyu niye açtın?