Sevgilimle ilgili nasıl bi seçim yapmam lazım kararsızım

Şimdi bu olayda beyniniz size bir masum bir suçlu arıyordur. Hani o kız sizin deyiminizle “yollu” erkek arkadaşınız masum vb gibi. Ama bu olayların karşılıklı mümkün olduğunu unutmayın. Kısacası siz çalıştığınız bir ortamda bir erkeğe yüz vermezseniz oda istemezse birşey olmaz değil mi? Buda öyle. Sevgiliniz net sınırı koyabilir ve dürüstçe sizle bu durumları paylaşabilirdi. Yalan bence en büyük aldatmadır. Yalanla sonrasında fiziksel aldatmadan tutun ruhsal yıpranmaya herşeye yol açabilir.

İşte bak :) bahsettiğim tam olarak bu.
Elinde bir kanıt bile yokken kız böyle böyle söylemiş diyerek o kıza yollu damgası vuramazsın. Ha diyelim ki kız bunu söylemiş e olay erkekte biter sen bu durumu neden 2 ay sonra öğreniyorsun? kızla iyi kötü günde görüşmüşler haberin yok ama yakalanınca sana kızı kötüleme derdinde.
Az aklını kullanırsan yapbozları oturtursun zaten :)
Bi yanda hic tanimadigim kiz
Diğer tarafta 1 buçuk yıldr hayatimda olan evlenmek istedigim adam ve bana o kadar asik oldugunu her hareketiyle belki ederdi ki boyle bi durumun asla yasanilir olmamasi gerekiyordu. O yüzden hayatimda olan adamin anlattıklarina gore cok sinirlenip yediremeyip oyle dedim evet çünkü onun soylediklerine gore o şekilde geldi bana

Şimdi kızlar en başından başlim, 20 yasindayim 1 bucuk yıllik ilişkim vardi. Sevgilim kasiyer buyuk bi firmada calisiyo ve orada liseden ogrenciler staj görüyor. Bi tane kiz var 9 sinif o da ayni sekilde.ben kizi tanimiyorum sadece oraya gittigimde gördüm. Birde kizin babasini vurmuslar sevgilim bana bunu anlatmisti konusurken bizim oradan kizin babasini vurmuslar iste bas sagligi diledik kiz bize sarildi vs. Diye anlatmisti oyle ogrenmistim. Sonra bi kere is yerine gittiğimde bana calistigim yerle ilgili soru sormustu ve sevgilin seni anlatiyo oradan biliyorum demisti konusmya çalışmışti. Neyse geçiyorum bu kismi ben bir gun isteyim bu kiz benim çalıştığım yere geliyo sonra cikip tekrar giriyo sama bir sey soylemem lazim diyor cok utanıyorum bunu sana derken ama diyo senin sevgilin benimle calisirken flort ediyodu diyo ben şok oluyorum çünkü sevgilim dünyanın en sadik insani ve beni cok sevdigini bildigim biri. Neyse kiza soruyorum nasil flort vs bana o an cevap veremiyo. Bildiğin flort benimle molaya cikmak istiyodu yemege falan hep benimle gitmek istiyordu diyo daha konusamiyo ayni seyleri soyluyo sonra o sırada sevgilim beni almaya geldi ve ust katta bekliyodu bemde gel bi hep beraber konusalim gidelim dedim ben onunla ayni ortama girmek istemiyorum diyo ben tabi şok ve is yerim fazla konuşamıyorum sen git burasi benim is yerim yanlis anlamissindir o oyle yapmaz diyorum. Sonra kiz gidiyo ben is cikisi sevgilime anlatıyorum o hemen kizi ariyo yanımda kiz bi türlü acmiyo sonra mesaj atiyo niye yalan soyluyorsun naptim ben sama yaziyo kızda dogrular vs diyo. Sonra ben kiza yaziyorum flort ettik dedin flort nasıl ettiniz kizda bana yaziyo iste beni tanimiyordu benimle konusmaya calisti cok guzelsin dedi molaya cikmak istedi cikolata aldi hangi cikolatayi alim diyip beni gosterdi hatta guldum ben falan dedi sonra sevg vardi cok bozuldu bunu ogrenince dedi. Ben bunlari sevgilime dedim o da molaya 3 kere ciktigini onuda kiz cagirdigini söyledi küçük kac yas benden kardesim olarak gördüm dedi ama ne kiz ona abi diyo nede o kiza kardesim diyo cikolata aldim dedi bakkal ci kiz cani ceker parayla aliyo o diye aldim dedi digerleri olmadi belki cok güzelsini burnu büyük kizin millet burnum kotu dedigi zaman soylemisimdir dedi kiz seni biliyordu hep ve sen kizi doversin diye demedim ama kiz sevgilin umrumda degil benimlede birlikte ol dedi bana dedi ben kabul etmedim dedi sonra konusmayi kesmisler kizin babası ölüyo ve goz goze gelmisler dışarıda benim gerizekali sevgilim bas sağlığına gitmis kizda sarilmis babasini nasil vurmuşlar falan anlatmis bizim aptal dinlemis sonra kiza eve gec dinlen demis ortam icinde bir kac kere konusmus kiz bunu disrida gorup aramış buda isim var kapatiyorum demis bunlar benden hep saklanmis ama biz bu çocukla yüzük bile takmistik nisanlanicaktik bu konu aylardir kafamı yiyo ayrildim surekli ayrilip baristik hiçbir kotu niyetinin olmadigini kizi kabul etmedigi icin kizin oyunu oldugunu söylüyor bana kime inanim napim bilmiyorum lutfen yorumlayin fikir almam lazım çünkü hic kimseye anlatmadim ustun koru dedigimde bile bizi bilen herkes onun asla oyle yapmicagini soyluyo herkes ona inanıyo cunku hergun beni işten almaya gelirdi ben onlari yapip niye seni her gun isten almaya gelim yaz kis demeden diyodu bilmiyorum ayrildim ondan son ve net kez doğru mu yaptim🤦
Aynısını 5 yıl önce yaşadım sonuç aldatıldığını öğrendim. Tabi adam kabul etmedi hiç bir zaman çirkeflik yapıp çalıstığı mağazayı bir birine katınca herkes aldatılıyorsun uyan diye silkelemişti beni. Normalde aldatılıyorsun demem ama gözün üzerlerinde olsun

Kızın bunları söylediğine/yaptığına dair bir kanıtı bile yokmuş 😂 brad pitt sevgilisine inanarak konu açmış işte burada
Kizin söylediklerine dair de kanit yok. Hayatimdakinin mi yoksa yabancinin dedigine inanmam mantıklı hep bunu sorguladim. Kiz reddedilme hirsiyla kötülemiste olabilir

Bi yanda hic tanimadigim kiz
Diğer tarafta 1 buçuk yıldr hayatimda olan evlenmek istedigim adam ve bana o kadar asik oldugunu her hareketiyle belki ederdi ki boyle bi durumun asla yasanilir olmamasi gerekiyordu. O yüzden hayatimda olan adamin anlattıklarina gore cok sinirlenip yediremeyip oyle dedim evet çünkü onun soylediklerine gore o şekilde geldi bana
Bu şey gibi geldi bana ya.. Evlilerin ikinci kişiye, ''Evliyim ama çok mutsuzum yaaa'' demesi gibi bir olay.
Şöyle düşüünn, hiç tanımadığın bir kız neden sana yalan söylesin?
Bunu da geçtim asıl sorun senin bunları tam 2 ay sonra öğreniyor olman :) ayakta uyutulmuşsun.

Kizin söylediklerine dair de kanit yok. Hayatimdakinin mi yoksa yabancinin dedigine inanmam mantıklı hep bunu sorguladim. Kiz reddedilme hirsiyla kötülemiste olabilir
Reddedilmiş olma hırsıyla kötüleme ihtimali de bir seçenek tabi olabilir ama burada asıl takip etmen şüphelenmen gereken kişi erkek arkadaşın. Yorumlara baktığım kadarıyla sevgilin ne derse inanan bir tipsin.
Sevgilinde çok masum değil, benim hissettiğim bu.

Şöyle kiz 17 yaşında ve sinifta kalmis okumamis falan ve asla yaşının kızı değil saçları kırmızı renk hareketleri aşırı yanlış afedersiniz ama yollu gibi o yüzden inanamiyorum kime inanim bilemiyorum
Bence kız yollu değil senin sevgilin yollu.gozu sagda solda olmasaydı beyefendinin.kiz ergen saçı kırmızıda olur morda kimseyi ilgilendirmez.neden kalıba sokuyorsun yollu dye..
Daha 17 yaşındaymış 18 i bile geçmemiş.senjn sevgilin kızın peşinde dolanmasaydi.ortada ciddi bir yoğunlaşma olmasaydı sevgilin tarafından kıza,kiz gelip sana bisey demezdi emin ol.helede yollu dediğin kız.dunyada tek senin sevgilin yokya.daha Gencecik kız elini sallasa ellisi...sende kıza yollu diyerek onu suçlayarak sevgilini haklı çıkarmaya calisma..adam olaydı gözünün önüne bakaydi.bnce seninde evlilik için fln yasin genç.. gez toz keyfine bak 25-30 yas arasına kadar karşına ne beyefendi kişiler cikar

Aynısını 5 yıl önce yaşadım sonuç aldatıldığını öğrendim. Tabi adam kabul etmedi hiç bir zaman çirkeflik yapıp çalıstığı mağazayı bir birine katınca herkes aldatılıyorsun uyan diye silkelemişti beni. Normalde aldatılıyorsun demem ama gözün üzerlerinde olsun
Sen o zaman nasıl davranmistin peki

Şöyle kiz 17 yaşında ve sinifta kalmis okumamis falan ve asla yaşının kızı değil saçları kırmızı renk hareketleri aşırı yanlış afedersiniz ama yollu gibi o yüzden inanamiyorum kime inanim bilemiyorum

kalbiniz kötü.

Kimse durduk yere etmiyo bu laflari bana kimse öyle gelip oyle bir sey diyemez cunku ben o tarz dvranmam. Kiz babası oldukten 3 4 gun sonra yuzunde bi tom makyaj ve gram uzuntu olmadan disarida gezen biri. Ayrica sevgilisi olan birine o benim icin sorun degil benimlede ol diyip arayan yazan biri icin hangi kelime daha dogru olurdu bilemedim. Ayni durum senin basina gelse sen kiz icin ne derdin?
Konumuz kızın makyajı üzüntüsü değil konumuz.senin sevgilinin terbiyesizliği.ergen kızın aklından onca şeytanlık geçmez emin ol .ortada bisey yokken gidip senle konuşmaz.. Ha sen dersen ki Bn aşkından ölüyorum sevgilimin.evlenincede aldatma ihtimalini göz önüne koy.bnce yasin çok genç yolluna dewamet .bırak şu karaktersiz oglani

Gönder gitsin... Hiç gerek yok o tip bir insan için bu kadar kafa yormaya. Ortada kızla eski sevgili arasında elektriklenme var.

Sarilmalar, göz göze gelmeler . Kız hakkında söylediklerini Z acımasızca ama o sevgili olacak zerzavat az değil

Sapık mı la bu 14 yaşındaki kıza çikolata almalar falan? Aldattı aldatmadi olayından daha vahim bisi bu durum. 20 yaşında kızla flört etse ayrılır geçersin ama sübyancı adamı engeller çevreme sokmam daha. Aptala bak ya. Küçük kızlara güzelsin demeler falan. Evlerden irak

X