- 13 Aralık 2024
- 39
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi Bilinmez Sorular
-
Önümüzdeki sene için kafasında planlıyor evliliği.. 2.5 sene sonra ayrıldık daha sonra onun da benimde hayatıma ayrıldığımız süreçte biri girdi ikimizinde uzun sürmedi bu süreçte ayrıl barış tekrar dene devam ettik son 6 aydır düzenli tekrar başladık. İlgi mesajla aramayla üst noktada ama gerisi yorgunum yoğunum.. Ramazan da 1 ay görüşmedik :) 10 gündür görüşmüyoruz vs.9 yıl uzun bir süre. İlişki monotonlaşmış artık. Evlilik düşünüyor musunuz? Hayatımıza girenler oldu derken? Ayrılıp tekrar bir araya gelme sebebiniz neydi? Arkadaşlarıyla program yapıyor dışarı çıkıyor ama söz konusu sen olunca yorgunum diyor. Eski ilgisi kalmamış.
Cevap çok açık aslında, size müsait olmayana sizin de müsait olmamanız lazım.Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
Ramazanda görüşmeme sebebi ne peki? Muhafazakar mısınız ikiniz de? 1 ay çok uzun süre. Alışkanlık olmuş artık sizinki.Önümüzdeki sene için kafasında planlıyor evliliği.. 2.5 sene sonra ayrıldık daha sonra onun da benimde hayatıma ayrıldığımız süreçte biri girdi ikimizinde uzun sürmedi bu süreçte ayrıl barış tekrar dene devam ettik son 6 aydır düzenli tekrar başladık. İlgi mesajla aramayla üst noktada ama gerisi yorgunum yoğunum.. Ramazan da 1 ay görüşmedik :) 10 gündür görüşmüyoruz vs.
Zamaninizi bosa harcıyorsunuz gibi geldi banaSevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
O zaman sevgilin degil demeye geldim ben sadeceSevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
Onunla zaman kaybediyorsun. hayat kısa. o senin zamanını çalıyor. yaşın geçtikçe, geçen aylarına hatta günlerine bile acıyacaksın emin ol. yazık geçen vaktine. o sadece zaman hırsızı.Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?