- 29 Mayıs 2021
- 14.063
- 91.537
- 548
- 36
- Konu Sahibi Bilinmez Sorular
-
Kendi kendine mi planlıyor evliliği? Sizin bir etkiniz, fikriniz yok mu?Önümüzdeki sene için kafasında planlıyor evliliği.. 2.5 sene sonra ayrıldık daha sonra onun da benimde hayatıma ayrıldığımız süreçte biri girdi ikimizinde uzun sürmedi bu süreçte ayrıl barış tekrar dene devam ettik son 6 aydır düzenli tekrar başladık. İlgi mesajla aramayla üst noktada ama gerisi yorgunum yoğunum.. Ramazan da 1 ay görüşmedik :) 10 gündür görüşmüyoruz vs.
Hayır değiliz oruç tutuyor sadece ve buna saygı duyup defalarca beraber bir iftar programı yapalım dedim ya da iftardan sonra bir şeyler yapalım bir ay boyunca yapmadık arkadaşlarıyla 3-4kere iftara gitti amaRamazanda görüşmeme sebebi ne peki? Muhafazakar mısınız ikiniz de? 1 ay çok uzun süre. Alışkanlık olmuş artık sizinki.
Her şey ortada değil mi sizceHayır değiliz oruç tutuyor sadece ve buna saygı duyup defalarca beraber bir iftar programı yapalım dedim ya da iftardan sonra bir şeyler yapalım bir ay boyunca yapmadık arkadaşlarıyla 3-4kere iftara gitti ama
Sizi sevmediğini anlamanız için daha ne yapması gerekiyor? Zaten içinizde bir şüphe olmasaydı bu konuyu açmazdınız. Siz şimdi bu adamla evlenirsinizde. Olası senaryolar için bdv konularını okuman yeterliHayır değiliz oruç tutuyor sadece ve buna saygı duyup defalarca beraber bir iftar programı yapalım dedim ya da iftardan sonra bir şeyler yapalım bir ay boyunca yapmadık arkadaşlarıyla 3-4kere iftara gitti ama
Bu arada yorgunum bahanesine sığınıp millete vakit ayırdığı zaman çoktan ayrılmanız gerekirdi aslında geç bile kalınmış. Sizi tamamen cepte görüyor, emek vermese bile devam eden bir ilişki var. Bu durumdan çıkmanız lazım, ayrılsanız bile tekrar çabalar mı bilmiyorumsürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor
O ayrılık mesajını attım yapma etme yüzyüze konuşalım haklısın ama iş yükümü biliyorsun ben sensiz yapamam vs…Bu arada yorgunum bahanesine sığınıp millete vakit ayırdığı zaman çoktan ayrılmanız gerekirdi aslında geç bile kalınmış. Sizi tamamen cepte görüyor, emek vermese bile devam eden bir ilişki var. Bu durumdan çıkmanız lazım, ayrılsanız bile tekrar çabalar mı bilmiyorum
Laflarına değil davranışlara bak. Tekrardan ayrılmak istediğini söyle bu sefer kararlı dur. Bana vakit ayırmayı çok görüyorsun ben bu şartlarda devam edemem de. Her şeyin gayet farkında da emek göstermeden ilişkinin devam etmesi işine gelmiş. Bir de seviyor mu yoksa alışkanlık olduğu için mi devam ediyor bunu bilmiyoruz. Ayrılıp senin için çabalayacak mı gözlemlemen lazımO ayrılık mesajını attım yapma etme yüzyüze konuşalım haklısın ama iş yükümü biliyorsun ben sensiz yapamam vs…
seninle buluşmayıp arkadaşları ile buluşurken gayette sensiz yapabiliyor? Sen rest çekince mi aklına gelmişsinO ayrılık mesajını attım yapma etme yüzyüze konuşalım haklısın ama iş yükümü biliyorsun ben sensiz yapamam vs…
Yorgunum lafını artık kimse yemiyor üzgünüm..Eşimin işi çok yoğun duruşmaların dışında sürekli müvekkil götüşmesi oluyor.Yüzünden yorgunluğun aktığı zamanlarda bile dışarıya yemeğe kahve içmeye götürür.İş arasında Sıkılıyor musun napıyosun diye arar sürekliSevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
30 yaşındasınız size zaman ayirmaya tenezzül etmeyen birisi ile hala devam etmeye çalışıyorsunuz. Şöyle dusunun; sevgililik dönemi bir erkeğin hayatı boyunca sergileyebilecegi maksimum ilgi, sevgi vb. zamanı. Bu adam siz sevgili olduğunuz halde bunu yapmıyor. Sizi ikinci plana atıyor ve 30 yaşındasınız. Çok uzun zamandır görüştüğünüz icin bence sizinki alışkanlık.Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?