• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

Pierre Loti'ye çıkın kuzenim beni götürmüştü çok sevmiştim. hem teleferik falan ilginç olur, gerçi mezarlığın üzerinden geçiyorsunuz ama olsun :) her canlı bir gün ölümü tadacaktır
biz ablamlarla teleferikte sıra var diye mezarların içinden ta tepeye tırmanarak çıkmıştık:KK70:ne fatihalar okundu ne güldüm o mezarlıkta anlatamam:KK23:ahhh ahh unutulmayacak bir gün olmuştu:KK43:

Şu sanki yanında tanıyormuş gibi insanları yalancılıkla suçlayanları hiç anlamış değilim. Ne tuhaf insanlar var. Kız bu sene geldim her yeri tam bilmiyorum diyor. Sanki Uranüs, Venüs'te falan oturuyorum demiş gibi hey Allahım

Alkol kullanıyorsanız eğer Taksim'de Fransız Sokağında birer sıcak şarap içip keyif yapabilirsiniz hoş alkol almıyorsanız bile keyifli bir
merhabalar. benim derdim de bu. sevgilim başka bir şehirde. ben istanbuldayım. yarın istanbula gelecek buluşacağız inşAllah. fakat koskoca istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum. ya öğrenciye göre olmuyo ya sevgilim beğenmiyo ya ulaşımı zor .ben müzelere tiyatroya götürmek istiyorum fakat o napıcaz müzede diyor. öneriniz var mıdır ? öğrenciye uygun hoş sevimli ulaşımı kolay bri yer var mıdır ?
Alkol kullanıyorsanız eğer Taksim'de Fransız Sokağında birer sıcak şarap içip keyif yapabilirsiniz hoş alkol almıyorsanız bile keyifli bir sokak

müzede ne ısınız var ya sevgılınzle adam bıde sehır dışından senı görmeye gelıo:)

Sakinlik istiyorsan otele ya da varsa eve götür bari, ne yapacaksın başka? Amaç başbaşa vakit geçirmek değil mi...

sakinlikten ne anlıyorsunuz ki ? aklınıza ev veya otel mi geliyor ? ben ortalık malı olmuş herkesi gittiği herkesi check in yaptığı yerleri sevmiyorum. taksim de yürüyorken ne kouştuğunu anlayamadım çok kalabalık tıklım tıklım. ben küçük , şirin oturup çay içip sohbet edebileceğimiz bir mekan önerisi arıyorum. başbaşa vakit geçirmek deyince aklıma otel veye ev gelmiyor.

Valla kusura bakma ama bence bebekte oturmuyosun. Bebekte otursan ulaşımı kolay yer derdine dusmezsin ki istanbulun en güzel yerleri zaten bebek Etiler Nişantaşı Ortaköy filan yani. Chilai varken başka mekânda aranmaz bebekte zaten. Esenyurtta oturur gibi soru soruyosun. Daha ulaşımı ne kadar kolay olsun hayret. Ne müzesi ayrıca ya Allahım. Yaş 70 is bitmiş.

isterseniz ikametgah belgemi çekip koyayım ? Hey Allahım ya ne insanlar var. boğaziçinde okuyorum. üniversitenin adresine bakarsanız anlarsınız.

70 yaşına mı gelmek gerekir müzeye gitmek için ? ortalık malı olmuş check in manyağı olmuş insanların gittiği yerler beni sarmıyo.

hayır kesinlikle böyle bir düşüncesi olmaz müze sevmeyen bir insan bunun hayalini mi kurur sizce ?

Vah yavrum ya.
ya çok safsın ya da bizi yiyorsun :)
Muhtemelen 19 yaş civarındasın sen de sevgilin de.
Üniversite nin ilk yılı, gençliğin verdiği heyecnın zirve yaptığı zamanlar.. bahar gelmiş hormonlar hareketlenmiş.
Tabiki çocuk müze istemiyor. Seninle özel anlar geçirmek istiyor yani. Bunu anlamadığını söyleme şimdi.

Bebekte oturan biri gezmek icin kapali yer ariyor. Ahahahah bence de orda oturmuyor tabiki de. Biz oralara gezmeye gidiyoruz o da yer soruyor hay allah :) Bence etnografya muzesine gitsinler :KK70:

yorumunuza arkadaşlarla oturduk gülüyoruz. ne kadar seviyorsunuz bilmeden yargılamayı. boğaziçi üniversitesinde okuyorum üniversitenin adresini google dan araştırabilirsin.

Sakinlik deyince aklıma Çamlıca,Üsküdar,Çengelköy tarafları geliyor nedense. Çamlıca tepesinde çok hoş manzarası olan kafeler var

Vah yavrum ya.
ya çok safsın ya da bizi yiyorsun :)
Muhtemelen 19 yaş civarındasın sen de sevgilin de.
Üniversite nin ilk yılı, gençliğin verdiği heyecnın zirve yaptığı zamanlar.. bahar gelmiş hormonlar hareketlenmiş.
Tabiki çocuk müze istemiyor. Seninle özel anlar geçirmek istiyor yani. Bunu anlamadığını söyleme şimdi.

lütfen siz de insanları yargılamayı bırakın çıkartın at gözlüklerinizi. neyi anlamıyorum yahu ? siz beni yanlış anladınız sanırım başka bir açıklaması yok.

Sakinlik deyince aklıma Çamlıca,Üsküdar,Çengelköy tarafları geliyor nedense. Çamlıca tepesinde çok hoş manzarası olan kafeler var
beni bir siz anladınız yahu. avrupa yakası çok tıklım tıkış üsküdar bana çok naif geliyor mesela. ben iyiki başbaşa oturacağımız bir yere bitmek istiyorum dedim insanlar sevfilileriyle kafile gibi mi gidiyor ? bir masada baş başa oturuyolar. neden insanların aklına otel odası bekar evi geliyor anlamadım ki hayret. kul hakkı almayı çok seviyorlar sanırım

Ögrenciye gore derken otel,pansiyon vs demmek istedegi bariz ortada.
Cunku yas tutmuyosa ve bazen bekar ciftlere sorun cikariliyo.

Koca istanbulda gezilcek yer mi yok
Hepside ögrenciye göre.
Sahilde yada restorantda,korularda,piknik alanlarinda, sinemada, avmlerde hiicc ögrenci giremez levhası gormedim ben.

Mervelere gidin mervelere.

Ögrenciye gore derken otel,pansiyon vs demmek istedegi bariz ortada.
Cunku yas tutmuyosa ve bazen bekar ciftlere sorun cikariliyo.

Koca istanbulda gezilcek yer mi yok
Hepside ögrenciye göre.
Sahilde yada restorantda,korularda,piknik alanlarinda, sinemada, avmlerde hiicc ögrenci giremez levhası gormedim ben.

Mervelere gidin mervelere.

inanmıyorum size gerçekten. öğrenciye göre derken fiyat olarak . yoksa bende gidip godivaya iki fincan bir tabak çikolataya para bayılmayı bilirim . hakkımı helal etmiyorum . sabah sabah ne kadar üzzdünüz beni yorumlarınızla.

lütfen siz de insanları yargılamayı bırakın çıkartın at gözlüklerinizi. neyi anlamıyorum yahu ? siz beni yanlış anladınız sanırım başka bir açıklaması yok.

:)
Güzel arkadaşım. Sabah güzel bir kahvaltı...
Adalara gidip bisiklet falan binsenize ya fa sahilde çay içip vapurda simitinizi martılar ile paylaşsanıza. Birbirinize sarılıp caddelerde, parklarda gezsenize.
Arkadaşın günü birlik mi geliyor bilmiyorum ama eğer beraber kalacaksanız filminizi akşam evde otelde vs izlersiniz sarılarak. Gün içinde çocuğu müzeye götürmeye gerek yok. Aynı şehirde olup sık sık buluşsanız tabiki kültürel etkinliğe zaman ayırırsınız. Ama şehir dışından geliyor bu arkadaş.
Ben olsam müze sinema olayına soğuk bakarım. Çünkü seninle zaman geçirmeye bir şeyler paylaşmaya geliyor ama tiyatro gibi ortamlarda paylaşım en alt seviyede olur. Konuşmak yok vs.
Umarım anlatabildim bu defa?

E yani. Artık nasıl bi sallamak ya da ozguvensizlikse, hayret.

ne sallıyorum ne de özgüvensizim. buraya fikir alışverişi yapmak için danıştım. ama sizin gibi insanlar yüzünden pişman oldum. beni 5 dakikada yalancı bekar evi arayan birisi yaptınız. kul hakkından korkmuyor musunuz. ya da kafanızda oluşturduğunuz sınırlar sizi yormuyor mu ?

Back