• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

:KK45::KK45: evet ben kendime göre ümraniye de buluyorum . ümraniye candır :)

Açık olsan kapalı olsan fark etmez ne ararsan var güzel yerleşim planı yapılmış teyzem vs de orda mis

Ama hiç mekan vs düzgün bilmem kaybolurum karşının taksisi gibi hissediyom kendimi orada :D

öğrenciye göre diyince aklıma nedense bekar evi otel gelmedi. ve bu şekilde yazdım bilseydim böyle olacağını daha çok dikkat ederdim.
Ben yanlıs anladım o vakit.

Avrp yakasını bilmiyorumda
And. Yakasından yardımcı olabilirim.

Anadoluhisarı
Beyberlerbeyi
Üsküdar
Beykoz
Anadolu kavagı(favorim sakin manzarası guzeldir)
Eskihisar(bu sana baya uzak kalabilir ama manzarasina doyulmaz deniz kenari canlı muzik vs)
Moda sahili
Camlıca tepesi
Gözdagı

Açık olsan kapalı olsan fark etmez ne ararsan var güzel yerleşim planı yapılmış teyzem vs de orda mis

Ama hiç mekan vs düzgün bilmem kaybolurum karşının taksisi gibi hissediyom kendimi orada :KK70:

evet her şey bir meydanda ordan oraya gidiyorum deli gibi alışveriş yapasım geliyor :KK53:

Ben yanlıs anladım o vakit.

Avrp yakasını bilmiyorumda
And. Yakasından yardımcı olabilirim.

Anadoluhisarı
Beyberlerbeyi
Üsküdar
Beykoz
Anadolu kavagı(favorim sakin manzarası guzeldir)
Eskihisar(bu sana baya uzak kalabilir ama manzarasina doyulmaz deniz kenari canlı muzik vs)
Moda sahili
Camlıca tepesi
Gözdagı

moda sahili ne kadıköyden yürüyerek gidebilir miyim ? pek bilmiyorumm da

merhabalar. benim derdim de bu. sevgilim başka bir şehirde. ben istanbuldayım. yarın istanbula gelecek buluşacağız inşAllah. fakat koskoca istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum. ya öğrenciye göre olmuyo ya sevgilim beğenmiyo ya ulaşımı zor .ben müzelere tiyatroya götürmek istiyorum fakat o napıcaz müzede diyor. öneriniz var mıdır ? öğrenciye uygun hoş sevimli ulaşımı kolay bri yer var mıdır ?
simit sarayı bile olabilir cancağzım. fiyatları uygun sıcacık falan.. :KK76:

evet her şey bir meydanda ordan oraya gidiyorum deli gibi alışveriş yapasım geliyor :KK53:

Aynıyız desene bi kiyafete bakarkrn karşı mağaza gözüne çarpar mı insanın? :D

Aaa bak yeni tavsiye öğrenci işi

Bebek ortaköy yaparsanız havada mis olursa günü sonlandırmak için

Bebekten hisarüstüne boğaziçi üni.sine çıkın içecek bişeyler alın güney kampüsten girin yolun sağında petekler var oturma yeri full deniz manzarası herşey ayağının altında çevre mekanlar öğrenci işi ayrıca bi yemekte yer ayrılırsınız her hangi bi günde olur bu az paraya doğal manzaralı bi gün olur

yorumunuza arkadaşlarla oturduk gülüyoruz. ne kadar seviyorsunuz bilmeden yargılamayı. boğaziçi üniversitesinde okuyorum üniversitenin adresini google dan araştırabilirsin.

istanbulda 6 sene okudum ben de. Cok iyi biliyorum adresini bilmiyorum mu dedim :D hey allahim :D:D

ama burda da biri esprili bir sey yazinca herkes "arkadaslarla oturduk gulduk" muhabbeti. Arkadaslarla nerde oturuyorsaniz sevgilinizle bulusup tam orada oturun hic kalkmadan. Yaninizdakilerden de fikir alin. :)

Size ne diyeceksen siz dediklerine soru sormayacaksiniz :KK66:
Şu sanki yanında tanıyormuş gibi insanları yalancılıkla suçlayanları hiç anlamış değilim. Ne tuhaf insanlar var. Kız bu sene geldim her yeri tam bilmiyorum diyor. Sanki Uranüs, Venüs'te falan oturuyorum demiş gibi hey Allahım

üniversite de ilk yılım istanbulda. gezmeyi seven bir insan değilim. dersler zaten boğuyor sıkıyor boş vakit bulduğum an yatağa tıyorum kendimi. iki haftaya bir çıkarım kampüsten. 18 yaşımda emekli hayatı yaşıyorum belki . insanlar yargılamayı gerçekten seviyor. belki cebimde harçlığım yok o yüzden öğrenciye göre bir mekan arıyorum. birileri de esenyurtta oturduğumu falan ima etmiş. hemen ikametgah ya da öğrenci belgemi atayım bari....

size de içimi döktüm resmen :)

Aynıyız desene bi kiyafete bakarkrn karşı mağaza gözüne çarpar mı insanın? :KK70:

Aaa bak yeni tavsiye öğrenci işi

Bebek ortaköy yaparsanız havada mis olursa günü sonlandırmak için

Bebekten hisarüstüne boğaziçi üni.sine çıkın içecek bişeyler alın güney kampüsten girin yolun sağında petekler var oturma yeri full deniz manzarası herşey ayağının altında çevre mekanlar öğrenci işi ayrıca bi yemekte yer ayrılırsınız her hangi bi günde olur bu az paraya doğal manzaralı bi gün olur

daha önce yaptık bunu :) sağolun tekrardan

canım yorumları okudum da nerelere çekilmiş yazılanlar inan şaşırdım sen takma bence o yorumları hiç. sevgilinin müzeye gitmek istememesi normal sanırım uzun zamandır görüşmüyorsunuz başka şehirden geldiğine göre. oturup iki kelime laf etmeyi müze gezmeye tabi ki tercih eder. otağtepeyi duydun mu hiç ? harika bir manzarası var otur akşama kadar seyret. çengelköy tarafına geçeceksen otağtepeye de çıkabilirsin. orada bir de güzel bir cafe var kalabalık da olmuyor hiç sakince oturup manzara eşliğinde konuşabileceğiniz bir yer. cafe'nin adı yanılmıyorsam güzelcehisar'dı.

üniversite de ilk yılım istanbulda. gezmeyi seven bir insan değilim. dersler zaten boğuyor sıkıyor boş vakit bulduğum an yatağa tıyorum kendimi. iki haftaya bir çıkarım kampüsten. 18 yaşımda emekli hayatı yaşıyorum belki . insanlar yargılamayı gerçekten seviyor. belki cebimde harçlığım yok o yüzden öğrenciye göre bir mekan arıyorum. birileri de esenyurtta oturduğumu falan ima etmiş. hemen ikametgah ya da öğrenci belgemi atayım bari....

size de içimi döktüm resmen :)

Evet burada öyle bilmeden yargılayan tuhaf tipler var. Bende çözemiyorum onları. Şimdi bebek dedin ya, başka semt desen inan birşey demezlerdi. Hayır sanki olağanüstü bir yer yazmışsın gibi davranıyorlar sanki uzaylısın. Bir nevi eziklik göstergesi bana göre boşver aldırma. Yaz olsa vialanda gidin diyeceğim ama sen sakin yer demişsin. :) Müzelere gitmeyi bende çok seviyorum. Eski erkek arkadaşımla giderdik hep. Karşıda olsan otağtepe diyeceğim ama uzaksın manzarası çok güzel. :)
İstanbul'da hafta sonu sakin yer bulmak zor be güzelim. :)

canım yorumları okudum da nerelere çekilmiş yazılanlar inan şaşırdım sen takma bence o yorumları hiç. sevgilinin müzeye gitmek istememesi normal sanırım uzun zamandır görüşmüyorsunuz başka şehirden geldiğine göre. oturup iki kelime laf etmeyi müze gezmeye tabi ki tercih eder. otağtepeyi duydun mu hiç ? harika bir manzarası var otur akşama kadar seyret. çengelköy tarafına geçeceksen otağtepeye de çıkabilirsin. orada bir de güzel bir cafe var kalabalık da olmuyor hiç sakince oturup manzara eşliğinde konuşabileceğiniz bir yer. cafe'nin adı yanılmıyorsam güzelcehisar'dı.

ona da hak veriyorum benim biraz ruhum odun ehehehe :) çengelköye gideceğiz otağtepeyi duydum ama gitme fırsatım olmadı tabi.. teşekkür ederim aklıma yattı şu an :)

Biz miniaturke ve koç müzesine gitmiştik misal, çok da eğlenmiştim:)
Bir de beykoz korusuna gitmiştik ve uçağımı kaçırmıştım:) bu havada nasıl olur bilemiyorum tabi...

Evet burada öyle bilmeden yargılayan tuhaf tipler var. Bende çözemiyorum onları. Şimdi bebek dedin ya, başka semt desen inan birşey demezlerdi. Hayır sanki olağanüstü bir yer yazmışsın gibi davranıyorlar sanki uzaylısın. Bir nevi eziklik göstergesi bana göre boşver aldırma. Yaz olsa vialanda gidin diyeceğim ama sen sakin yer demişsin. :) Müzelere gitmeyi bende çok seviyorum. Eski erkek arkadaşımla giderdik hep. Karşıda olsan otağtepe diyeceğim ama uzaksın manzarası çok güzel. :)
İstanbul'da hafta sonu sakin yer bulmak zor be güzelim. :)

bebekte veya esenyurtta oturmanın ne farkı var ki? ego meselesi yapılacak kadar . hatta ben bebeği hiç sevmiyorum . bana çok kasıntı geliyor. anadolu yakasında otursaydım keşke diyorum
karşıya geçiyorum bugün çengelköye götüreceğim otağtepeye ulaşım kolaysa oraya gideceğiz sanırım .

Biz miniaturke ve koç müzesine gitmiştik misal, çok da eğlenmiştim:)
Bir de beykoz korusuna gitmiştik ve uçağımı kaçırmıştım:) bu havada nasıl olur bilemiyorum tabi...

bende ilk anadolu uygarlıkları müzesine götürmeyeceğim şimdi çok eğlenceli müzeler var araştırılıp gidilse .

Back