• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

Yıldız parkına ya da Gülhaneye gidin. :KK66:
Bence arkadaşın evlilik-aile cüzdanı sormayan bir otel odası hayaliyle de geliyor olabilir. ya da Bekar evin varsa onun hayalini kuruyor olabilir... Bundan dolayı müze vb. iç açıcı gelmiyor.

hayır kesinlikle böyle bir düşüncesi olmaz müze sevmeyen bir insan bunun hayalini mi kurur sizce ?

peki bu mevsimde bçyle çiçekli yeşil olur mu ?
emirgan-parki-2013-52.jpg

çamur omaz

İstanbul'da nasıl gezecek yer sıkıntısı yaşıyorsun ya bir de Bebek'de oturuyorsun boğazdasın. Ulaşımın sıkıntı olmamasını istiyorsan tek vesaitle ya Emirgan - Sarıyer tarafına ya da Ortaköy - Beşiktaş tarafına gidebilirsiniz. Bir cafede oturursunuz, Ortaköy'de waffle kumpir yiyebilirsiniz, Emirgan'da kahvaltı yapabilirsiniz hiç olmadı sahilde bankta oturup boğaz manzarası izlersiniz.

İstanbul'da nasıl gezecek yer sıkıntısı yaşıyorsun ya bir de Bebek'de oturuyorsun boğazdasın. Ulaşımın sıkıntı olmamasını istiyorsan tek vesaitle ya Emirgan - Sarıyer tarafına ya da Ortaköy - Beşiktaş tarafına gidebilirsiniz. Bir cafede oturursunuz, Ortaköy'de waffle kumpir yiyebilirsiniz, Emirgan'da kahvaltı yapabilirsiniz hiç olmadı sahilde bankta oturup boğaz manzarası izlersiniz.

bende bu soruyu kendime soruyorum . üniversitem merkezi bir yerde istediğim yere ulaşabilirm fakat şimdiye kadar çok az yere gitmişimdir. sevmiyorum vakit bulamıyorum sanırım

Sende fazla bilmiyomuşsun ki.însan yurtdişinda înternetteki ilgilerle gezme plani yapiyor rahat ol sen bnce en kötü birlîkte karar verin

bende bu soruyu kendime soruyorum . üniversitem merkezi bir yerde istediğim yere ulaşabilirm fakat şimdiye kadar çok az yere gitmişimdir. sevmiyorum vakit bulamıyorum sanırım

İstanbul'un gezilecek çok güzel yerleri vardır. Öğrenciyken yaptın yaptın sonra vakit bulamazsın,hem ne güzel bir yerde oturuyorsun tadını çıkar :)

Back
X