- Konu Sahibi ananotherlife
üniversite öğrencisiyim istanbulda ilk yılım gezmeyi seven bir insanda değilim .Bebek te oturuyorsun ve Emirgan a daha önce gitmedin ha ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üniversite öğrencisiyim istanbulda ilk yılım gezmeyi seven bir insanda değilim .Bebek te oturuyorsun ve Emirgan a daha önce gitmedin ha ?
Yıldız parkına ya da Gülhaneye gidin.
Bence arkadaşın evlilik-aile cüzdanı sormayan bir otel odası hayaliyle de geliyor olabilir. ya da Bekar evin varsa onun hayalini kuruyor olabilir... Bundan dolayı müze vb. iç açıcı gelmiyor.
peki bu mevsimde bçyle çiçekli yeşil olur mu ?
çamur omaz
bebek sahildden ortaköye yürümeyi düşünüyorum ordan kumpirimizi yiyip karşıya çengelköy çınaraltına götürmeyi düşünüyorumKız Kulesi, Emirgan, Gülhane, Ortaköy, Kadıköy Moda Sahili vs ..
Birak canım kendi karar versin ilk kez gelsede biliyodur istanbul nasil bir şehir
onun şehrine gitsem o planlar tabi ama istanbulu bilmeyen biri nasıl plan yapsın ki ?Sen bir bayansinn o da erkek bazi konularda sorumluluğu planlamayi ona birak kendini germe o düşünsün
İstanbul'da nasıl gezecek yer sıkıntısı yaşıyorsun ya bir de Bebek'de oturuyorsun boğazdasın. Ulaşımın sıkıntı olmamasını istiyorsan tek vesaitle ya Emirgan - Sarıyer tarafına ya da Ortaköy - Beşiktaş tarafına gidebilirsiniz. Bir cafede oturursunuz, Ortaköy'de waffle kumpir yiyebilirsiniz, Emirgan'da kahvaltı yapabilirsiniz hiç olmadı sahilde bankta oturup boğaz manzarası izlersiniz.
bebek sahildden ortaköye yürümeyi düşünüyorum ordan kumpirimizi yiyip karşıya çengelköy çınaraltına götürmeyi düşünüyorum
evet orayada götüreceğim orda bi de ünlü kokoreçci varmış orayı biliyo musunuz ?Çınaraltının yanında Çikolata Kahve diye bir yer var küçük-şirin bi yer tavsiye ederim
bende bu soruyu kendime soruyorum . üniversitem merkezi bir yerde istediğim yere ulaşabilirm fakat şimdiye kadar çok az yere gitmişimdir. sevmiyorum vakit bulamıyorum sanırım
evet orayada götüreceğim orda bi de ünlü kokoreçci varmış orayı biliyo musunuz ?
İstanbul'un gezilecek çok güzel yerleri vardır. Öğrenciyken yaptın yaptın sonra vakit bulamazsın,hem ne güzel bir yerde oturuyorsun tadını çıkar :)
İstanbul'un gezilecek çok güzel yerleri vardır. Öğrenciyken yaptın yaptın sonra vakit bulamazsın,hem ne güzel bir yerde oturuyorsun tadını çıkar :)
ilk yılım olduğu için ilk önce bi dersleri halledeyim :)