• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

Sakinlik istiyorsan otele ya da varsa eve götür bari, ne yapacaksın başka? Amaç başbaşa vakit geçirmek değil mi...

bebekte oturuyorum

Valla kusura bakma ama bence bebekte oturmuyosun. Bebekte otursan ulaşımı kolay yer derdine dusmezsin ki istanbulun en güzel yerleri zaten bebek Etiler Nişantaşı Ortaköy filan yani. Chilai varken başka mekânda aranmaz bebekte zaten. Esenyurtta oturur gibi soru soruyosun. Daha ulaşımı ne kadar kolay olsun hayret. Ne müzesi ayrıca ya Allahım. Yaş 70 is bitmiş.

Valla kusura bakma ama bence bebekte oturmuyosun. Bebekte otursan ulaşımı kolay yer derdine dusmezsin ki istanbulun en güzel yerleri zaten bebek Etiler Nişantaşı Ortaköy filan yani. Chilai varken başka mekânda aranmaz bebekte zaten. Esenyurtta oturur gibi soru soruyosun. Daha ulaşımı ne kadar kolay olsun hayret. Ne müzesi ayrıca ya Allahım. Yaş 70 is bitmiş.

Bebekte oturan biri gezmek icin kapali yer ariyor. Ahahahah bence de orda oturmuyor tabiki de. Biz oralara gezmeye gidiyoruz o da yer soruyor hay allah :) Bence etnografya muzesine gitsinler :D

Pierre Loti'ye çıkın kuzenim beni götürmüştü çok sevmiştim. hem teleferik falan ilginç olur, gerçi mezarlığın üzerinden geçiyorsunuz ama olsun :) her canlı bir gün ölümü tadacaktır

Birbirinizle koyşmayacğınıx bi yer olması çok saçma olur sinema tîyatro diyenlerî anlayamıyorum bence galataya gîdin galatadan güzel yer mi var kafelerde çay îçersiniz yürürsünüz gezersiniz kuleye çıkarsınız ya tabikide galataaa

Back
X