- Konu Sahibi ananotherlife
Galata tarafinda cok hos cafeler var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum :)Bence ilk 2 yıl gezmek için en ideal zaman sonrasında dersler daha çok ağırlaşıyor :)
galataya da çıkabiliriz :)Galata tarafinda cok hos cafeler var :)
ben kalabalık yerleri sevmiyorum malesef . taksimde ünlü bi çikolatıcı varmış sanırım adı jadordu biliyo musunuzTaksim bence kesinlikle
Malesef..ben kalabalık yerleri sevmiyorum malesef . taksimde ünlü bi çikolatıcı varmış sanırım adı jadordu biliyo musunuz
ben kalabalık yerleri sevmiyorum malesef . taksimde ünlü bi çikolatıcı varmış sanırım adı jadordu biliyo musunuz
teşekkür edrim .))Galatasaray Lisesi'nden Tünel'e doğru sağda Seven Hill mağazasının yanındaki sokaktaymış
bebekte oturuyorum
galiba sinirlerim bozuldu
müzelere götürmek istiyorum deyince sanki küçük bebek götüreceksiniz
Valla kusura bakma ama bence bebekte oturmuyosun. Bebekte otursan ulaşımı kolay yer derdine dusmezsin ki istanbulun en güzel yerleri zaten bebek Etiler Nişantaşı Ortaköy filan yani. Chilai varken başka mekânda aranmaz bebekte zaten. Esenyurtta oturur gibi soru soruyosun. Daha ulaşımı ne kadar kolay olsun hayret. Ne müzesi ayrıca ya Allahım. Yaş 70 is bitmiş.
Bebekte oturan biri gezmek icin kapali yer ariyor. Ahahahah bence de orda oturmuyor tabiki de. Biz oralara gezmeye gidiyoruz o da yer soruyor hay allah :) Bence etnografya muzesine gitsinler
çok güzel ama oturcak yer az, sıra beklersiniz. Biberli sıcak çikolatası ve cheesecake i efsaneben kalabalık yerleri sevmiyorum malesef . taksimde ünlü bi çikolatıcı varmış sanırım adı jadordu biliyo musunuz