• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

Beşiktaş yıldız parkı belediyenin yerleri var uygun gelir fiyatları arkasından ortaköye yürüyüş denize nazır sohbet muhabbet

Hava kötüyse taksime yallah sinema yaparsınız hanları gezersiniz bi galata kulesi

beni bir siz anladınız yahu. avrupa yakası çok tıklım tıkış üsküdar bana çok naif geliyor mesela. ben iyiki başbaşa oturacağımız bir yere bitmek istiyorum dedim insanlar sevfilileriyle kafile gibi mi gidiyor ? bir masada baş başa oturuyolar. neden insanların aklına otel odası bekar evi geliyor anlamadım ki hayret. kul hakkı almayı çok seviyorlar sanırım
Avrupa yakasında leventte oturduk 8-9 sene kadar, sonra Anadolu yakasına taşındık. Kim ne derse desin Avrupa yakasını sevmiyorum,bu tarafa taşınınca daha iyi anladım. Havanın durumu belli değil, sahilde,koruda filan gezilmez. O yüzden iyi düşün canım. Evlenmeden önce biz de çok yaşadık eşimle, şimdi de çocukla nerelere gitsek derdine düştük :KK5:

:)
Güzel arkadaşım. Sabah güzel bir kahvaltı...
Adalara gidip bisiklet falan binsenize ya fa sahilde çay içip vapurda simitinizi martılar ile paylaşsanıza. Birbirinize sarılıp caddelerde, parklarda gezsenize.
Arkadaşın günü birlik mi geliyor bilmiyorum ama eğer beraber kalacaksanız filminizi akşam evde otelde vs izlersiniz sarılarak. Gün içinde çocuğu müzeye götürmeye gerek yok. Aynı şehirde olup sık sık buluşsanız tabiki kültürel etkinliğe zaman ayırırsınız. Ama şehir dışından geliyor bu arkadaş.
Ben olsam müze sinema olayına soğuk bakarım. Çünkü seninle zaman geçirmeye bir şeyler paylaşmaya geliyor ama tiyatro gibi ortamlarda paylaşım en alt seviyede olur. Konuşmak yok vs.
Umarım anlatabildim bu defa?

bende bunları düşünüyorum fikir alışverişi yaptım nette de araştırdım . yorumunuz için sağolun

inanmıyorum size gerçekten. öğrenciye göre derken fiyat olarak . yoksa bende gidip godivaya iki fincan bir tabak çikolataya para bayılmayı bilirim . hakkımı helal etmiyorum . sabah sabah ne kadar üzzdünüz beni yorumlarınızla.
Üzerimde hakkın mı vardı?

Onu bastan yazsaydın boyle tepki almazdın.
Kendini dogru ifade edememek senin sorunun.
Ben anladıgıma yorum yaptım bayan.

Beşiktaş yıldız parkı belediyenin yerleri var uygun gelir fiyatları arkasından ortaköye yürüyüş denize nazır sohbet muhabbet

Hava kötüyse taksime yallah sinema yaparsınız hanları gezersiniz bi galata kulesi

evet şu an çengelköye götürmeyi düşünüyorum vakit kalırsa galataya gideceğiz . teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Avrupa yakasında leventte oturduk 8-9 sene kadar, sonra Anadolu yakasına taşındık. Kim ne derse desin Avrupa yakasını sevmiyorum,bu tarafa taşınınca daha iyi anladım. Havanın durumu belli değil, sahilde,koruda filan gezilmez. O yüzden iyi düşün canım. Evlenmeden önce biz de çok yaşadık eşimle, şimdi de çocukla nerelere gitsek derdine düştük :KK5:

bir sürü mekan var gezilecek görülecek ama kaliteli zaman geçirmek istiyorum. iyi ki bir müze dedim arkadaşlar topa tuttu. çok ilginç müzeler var. oyuncak müzesi bunlardan birisi . müze diyince sıkıcı bir ortam geliyor insanımızın aklına

evet şu an çengelköye götürmeyi düşünüyorum vakit kalırsa galataya gideceğiz . teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Ricalar canım ben avrupa yakasında büyüdüm ama yaşlılık düşünüyom hala tam bişey kuramadım kafamda yine yazarım tabi

Aa neresinde leventin? Avrupa yakası candır ama ya anadolu yakasını sevmiyom bende

hak hukuk meselesini araştırıp öğrenebilirsiniz. illa hakkım olması için sizinle tanışıp görüşmemiz ortak bir hayatımızın olması gerekmez. beni de erkek arkadaşıma da resmen bekar evi arayan tipler yaptınız iki dakika da .

hak hukuk meselesini araştırıp öğrenebilirsiniz. illa hakkım olması için sizinle tanışıp görüşmemiz ortak bir hayatımızın olması gerekmez. beni de erkek arkadaşıma da resmen bekar evi arayan tipler yaptınız iki dakika da .

Ki arayada bilirsiniz özel hayatın bu canım kime ne tartışmaya meyil verip konunu kirletme!

Aa neresinde leventin? Avrupa yakası candır ama ya anadolu yakasını sevmiyom bende
Ortabayırda,sen de mi leventtesin? Babannemler amcalarım hala orda,hatta ordaki evimizi satmadık kiracı var. Bayramlarda gittiğimizde çok daralıyorum,binalar,rutubet kokusu,havası filan üstüme üstüme geliyor. Trafiği,kalabalığı... Anadolu yakası candır bana göre de.

öğrenciye göre diyince aklıma nedense bekar evi otel gelmedi. ve bu şekilde yazdım bilseydim böyle olacağını daha çok dikkat ederdim.

Ki arayada bilirsiniz özel hayatın bu canım kime ne tartışmaya meyil verip konunu kirletme!

tavsiyelerini için gerçekten teşekkür ederim. beni anlayan insanların çıkması ne güzel. konuyu kapattıracağım zaten. gereksiz uzadı. kararımı verdim zaten

Ortabayırda,sen de mi leventtesin? Babannemler amcalarım hala orda,hatta ordaki evimizi satmadık kiracı var. Bayramlarda gittiğimizde çok daralıyorum,binalar,rutubet kokusu,havası filan üstüme üstüme geliyor. Trafiği,kalabalığı... Anadolu yakası candır bana göre de.

4.leventteyim yakında evlilik var taşınıyorum burdan ama yine avrupa yakası

Anadoluda teyzem vs çok var ama hiç sevmiyorum ha ümraniye çarşı ayrıdır bende

4.leventteyim yakında evlilik var taşınıyorum burdan ama yine avrupa yakası

Anadoluda teyzem vs çok var ama hiç sevmiyorum ha ümraniye çarşı ayrıdır bende

ümraniyeyi nedense bende çok seviyorum. memleketim aklıma geliyor üsküdar ümraniye taraflarına gidince:KK16:

Back
X