- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Gizem ,entrika,ihtiras, sürtünmeyle alevlenen bir aşk ve herseyden habersiz bir sperm..gerceküstü bir beraberlik,sır dolu bir eşofman..
tüm bildiklerinizi unutun..
En iyi kurgu dalında oscara aday..
THE CÜLOT..
Cok yakında sinemalarda
Herkes kilot giyer ama böylesini asla..
Delici sperme sahiptir belkide çocuk atmosferi falan delmese bari
olabilir herşey olabilirBelki mutasyon geçirmiştir.
Ya tamam dalga geçen geçsin , pimpirikli biriyim korkuyorum. biliyorum erken daha 19 yaşındayım hiç bilgimde yok bu konularda ama test sonucumda neden tek çizgide çok silik çıktı belli belirsiz markadan mı kaynaklanıyor anlamadımÖffffff bana bile böğk geldi bu konulardan biz nereden bilebiliriz sanki sürtünmeden çıkan kinetik enerjiyi hesaplayacagız
Öncelikle sevgilimle 18 gün önce Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bende külot vardı onda Eşofman altı o gün benim ovulasyon Zaman'ıma denk geliyormuş o günden beri çok huzursuzluk yaşıyorum 1 hafta önce adetime 6 gün varken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı dün adetim gelmesi gerekirken gelmedi bugün test Yaptım yine negatif çıktı bugun Yaptığım test Nova'nındı adetim neden gecikti sizce bir Risk mi var
Bu da test sonucum.
http://hizliresim.com/B9p6bM
Ya tamam dalga geçen geçsin , pimpirikli biriyim korkuyorum. biliyorum erken daha 19 yaşındayım hiç bilgimde yok bu konularda ama test sonucumda neden tek çizgide çok silik çıktı belli belirsiz markadan mı kaynaklanıyor anlamadım
ayy çok güldüm yaYa sizde külot onda eşofman varken nasıl gebe kalacaksınız Allah aşkına? Eğer o kadar becerikli bir sperme denk geldiyseniz onu bir de benim için tebrik edin.
Bence sevgilin hamile. Esofmana da test yapin mutlaka. Ama ya 3unuz de hamileyseniz? Gor o zaman cümbüşü
Ay ne yapalım ya? Küçücük çocuklar bile biliyor artık seksin ne olduğunu, genç kadınlar hâlâ eşofman üzerinden hamile kalınacağını sanıyorayy çok güldüm ya
bende merak ediyorum onu zira 3 senedir hamile kalmaya çalışıyorum keramet eşofmandaymış meğer markası önemlidir ama aleelade olmaz tühh tüpe o kadar para baydım bir de..eşofmanın markasını öğrenebilir miyim...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?