• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayda olmadi

Tesekur ederim aklima kotu kotu seyler geliyor...acayipte bir mahalle baskisi var...lanet olsun her goren hamilemisin diye soruyor...ben kimseye sormazdim..ama millet merakli...psikolojim bozuldu off allahim...
sureklı hamılemısın dıye sorana
bakıcaksan buyutuceksen hemen yapım cocuk de
susar
hamıle kalınca kurtulcagını sanma :)
daha dogurmadan 2. ne zaman derler
sureklı akıl verır herseyıne karısırlar
hemen kardes dusun arayı acma derler
cınsıyetıne karısırlar
herturlu karısırlar
evlenene kadar ne zaman evlenceksın de dıyolardır sonu yokkı :)
takma kafanı mıllet ıcın yasama

Evet h
bu arada soylıyım boyle sureklı stres yapar cok kafaya takarsan zor
stres yaptıgında vucudun hormon uretıyor oda vucuda gıren seylerı kabul etmıyor
yanı hamıle kalma surecın uzar
bılgın olsun
hemen kotusunu dusunme daha bısmıllah
hakLisiniz..kotu dusunmemem gerek ama elimde dgil suan..

sureklı hamılemısın dıye sorana
bakıcaksan buyutuceksen hemen yapım cocuk de
susar
hamıle kalınca kurtulcagını sanma :)
daha dogurmadan 2. ne zaman derler
sureklı akıl verır herseyıne karısırlar
hemen kardes dusun arayı acma derler
cınsıyetıne karısırlar
herturlu karısırlar
evlenene kadar ne zaman evlenceksın de dıyolardır sonu yokkı :)
takma kafanı mıllet ıcın yasama
Cok haklisiniz...millet biktigim icin herkesle arama mesafe koydum..kimsenin yuzunu gormek istemiyorum...evden ise isten eve ...

Ah su bedavadan ozel hayata karisan komsu milleti.
N nscckts cok dogru bir yorum yapmis bence de takmamaya calıs. Kuru gurultu
Konuya gelince bende acemiyim fakat paylasmak istedim adetten 14 gun oncesi yumurtlama donemi sayiliyor ya hani arkadaslarinda dedigi gibi illa o tarihte yumurta catlamiyor. Ben adet donemime 2 gun kala dr'a muayene oldum yumurtan catlamis onumuzdeki 1-2 gun korumasiz olursa kesinlikle olur dedi. Yani o 14 gune uymuyor benimki.
En iyisi dr a kontrol ettiginde o tam zamanini soyler Allah hayirlisini nasip etsin insallah

Ah su bedavadan ozel hayata karisan komsu milleti.
N nscckts cok dogru bir yorum yapmis bence de takmamaya calıs. Kuru gurultu
Konuya gelince bende acemiyim fakat paylasmak istedim adetten 14 gun oncesi yumurtlama donemi sayiliyor ya hani arkadaslarinda dedigi gibi illa o tarihte yumurta catlamiyor. Ben adet donemime 2 gun kala dr'a muayene oldum yumurtan catlamis onumuzdeki 1-2 gun korumasiz olursa kesinlikle olur dedi. Yani o 14 gune uymuyor benimki.
En iyisi dr a kontrol ettiginde o tam zamanini soyler Allah hayirlisini nasip etsin insallah

Cok tesekkur ederim..umarim banada kesin olur der doktor...

Arkadaslar bi diger danismak istedihim konuda hastane secimi...evimin karsinda bir tip merkezi var orasi 22 tl muayne ucreti dedi..cok az degil mi...bende guvenemdim medline ni aradim oda evime cok yakin yolun diger tarafi..orasida 80 tl dedi..doktor hic arastirmadim..simdi bir on bilgi sahibi olmak istiyorum...hangisine gideyim..bilemedim

Forumu okudukca fenalasmaya basladim..bebek olacak birde kalp atisini bekleme sureci olacak sanirim..ilk uc ay sorun olabiliyor mus...oda ayri bir stres..bir suru yorum okudum..bebek karnimda kalp atisi duyulmadi aldirmak zorunda kaldik yorumlari beni mahfetti..

Arkadaslar bi diger danismak istedihim konuda hastane secimi...evimin karsinda bir tip merkezi var orasi 22 tl muayne ucreti dedi..cok az degil mi...bende guvenemdim medline ni aradim oda evime cok yakin yolun diger tarafi..orasida 80 tl dedi..doktor hic arastirmadim..simdi bir on bilgi sahibi olmak istiyorum...hangisine gideyim..bilemedim

kizlar sizce hangisine gideyim...lutfen tecrubeli arkadaslar cevap verebilir mi

Back