• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birşeyler yaşadık ve ..

[QUOTEian nagmeler, post: 37853947, member: 620942"]Böyle durumlarda ikiz oluyor[/QUOTE]
Allah iyiligini versin ya çok güldüm:-))))

Kızım sen cahil misin? Spermlerin uçma özelliği var bilmiyor musun? Kanatlanıp uçuyorlar sonra hoooop gelsin bebiş. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım.

Allah bütün çocuk sahibi olmak isteyenlerin kocalarınada sizin sevgiliniz gibi güçlü spermler versin.
Bak hele spermlere bak adamın iç çamaşırını geçecek, eşofmanı geçecek, sizin çamaşırınızı geçip rahme ulaşıp kendine bir yumurtalık bulacak ve tebrikler hamilesiniz.

Gizem ,entrika,ihtiras, sürtünmeyle alevlenen bir aşk ve herseyden habersiz bir sperm..gerceküstü bir beraberlik,sır dolu bir eşofman..
tüm bildiklerinizi unutun..
En iyi kurgu dalında oscara aday..
THE CÜLOT..
Cok yakında sinemalarda

Herkes kilot giyer ama böylesini asla..

Gizem ,entrika,ihtiras, sürtünmeyle alevlenen bir aşk ve herseyden habersiz bir sperm..gerceküstü bir beraberlik,sır dolu bir eşofman..
THE CÜLOT..
Cok yakında sinemalarda

Hahahhahahaha kahkaha attimmm:KK70:

THE CÜLOT..
Cok yakında sinemalarda

Ahahahaha! Şu an ağlıyorum.

Siz de iç çamaşırı onda da eşofman altı, bizi de leylekler getirdi zaten.. Yaşınız kaç çocuk nasıl oluyor sanıyorsunuz?

Kizlar yorumlara cok guldum supersiniz..konu sahibine gelince boyle hamile kalamiycaginizi bilmediginize gore bu isler sizin icin erken demektir biraz sabir bir buyuyun bilgilenin sonra ne yapacaksaniz yapin

THE CÜLOT..
Cok yakında sinemalarda

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back