- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
- Konu Sahibi kokulucilek123
teşekkür ederim inşallah herşey yolunda giderçok sevindim hayırlısı olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim inşallah herşey yolunda giderçok sevindim hayırlısı olsunnn
teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider
Kaç dakikada belli oldu çizgiler hemen miBir hemşire arkadaşım testte negatif çıkarsa yanlış olabilir hormonları göstermeyebilir ama pozitifse yanlış olma ihtimali çok çok az demişti
Hatta ben de pozitif çıkınca şaşırdım yanlış olabilir mi diye ama pozitifte o ihtimal azmış bebeğim geldi
Hadi kan testini de yaptır da hamileyim diye yaz buraya
evet hemen belli olmuştu benim ama senin daha on gün var diyorsun çıkmaması gayet normalKaç dakikada belli oldu çizgiler hemen mi
Nisan anneleri diye bi konu mu acsakİlk testini erken yapmışsın 11 gün çok erken bence. Çıkmaması normal. Belirti ise göğüs uçlarıma dokunamıyorum onun dışında pek kendimi dinlemem. Varsa da bilmiyorum Kanda kesin çıkar derler ya benim ilk hamileliğim de kan testim negatif çıkmıştı ama idrar testim pozitifti. Sabırlı olacağım diyorum ama dayanamıyorum ya.. Hayırlısı artık inşallah ikimizde nisan annesi oluruz..
ben henüz 1 aylık evliyim yani ilk deneme de gebe kaldım Allahın izniyle canımİnşallah , bol bol dua et.. ne kadar sürede hamile kaldımn? eminim güzel bir duygudur
amiin inşallah...Hayırlı olsun..... Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza...
Harika , Sağlıcakla kucağına al inşalllahben henüz 1 aylık evliyim yani ilk deneme de gebe kaldım Allahın izniyle canım
inşallah tuniss sağlıkla geçsin herkesin gebeliği inşallahHarika , Sağlıcakla kucağına al inşalllah
hamilesin bence hayırlı olsunKizlar buda bnm.sat 29 temmuz dayanamadim idrar yaptim sonuc silik nedir bu yardim edin
bence kalp atışlarını duyana kadar kimseye söyleme canım inşaAllah hamilesindirAma birinde hic yok.dgeri silik umutlanayim yani szlere danisayim dedm kesnlesmeden ailelere soylemeyim bi dusuk yasadik cnku