• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardim edin!

folık asıtı hamıle kalmayı dusunen her bayan ıcmeye baslıyoır..hamılelıgın ılk aylarında da ıcmen ıcın doktorlar yazıyorlar ..vitamın ılacıdır....arkadasın onerdıgı dıger ılac ıse dusuk onleyıcı bır ılac.ama bız sana dırek dusuk yapıyorsunda dıyemeyız ..yanı doktora muane olmadan burda soylıyecegımız hersey askıda kalacak..ama sunu bıl ve kendını rahatlat dunyaya gelmede nasıbı varsa o bebek sana tutanacak ve senınle bırlıkte buyuyecek ...

Ya bende arkadaşla aynı durumu yaşadım ilkten kahverengi akıntı geldi günüm geçmişti hamileydim ama daha sonra bir gün öyle bir sancı çektim ki tarifi yok ve daha sonra kahverengi akıntı kanla birleşip geldi ve ben düşük yaptım yani öyle düşük yapmak kolay değil bi kere mutlaka sancı yada ağrı oluyor dikkat et canım bence hamilesin

Telefon ettiler şimdi eczane folik asit dışındaki öteki ilacı reçetesiz vermiyormuş zaten.
O ilaç zaten düşük tehlikeniz varsa kullanılmalı. Siz folik asiti kullanmaya başlayın.
2 günde bir idrar testi yapın 16 eylüle kadar sabredin. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bol bol dinlenmeyi unutmayın.

O ilaç zaten düşük tehlikeniz varsa kullanılmalı. Siz folik asiti kullanmaya başlayın.
2 günde bir idrar testi yapın 16 eylüle kadar sabredin. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bol bol dinlenmeyi unutmayın.
Teşekkür ederim inşaallah sağlıkla gelir.

folık asıtı hamıle kalmayı dusunen her bayan ıcmeye baslıyoır..hamılelıgın ılk aylarında da ıcmen ıcın doktorlar yazıyorlar ..vitamın ılacıdır....arkadasın onerdıgı dıger ılac ıse dusuk onleyıcı bır ılac.ama bız sana dırek dusuk yapıyorsunda dıyemeyız ..yanı doktora muane olmadan burda soylıyecegımız hersey askıda kalacak..ama sunu bıl ve kendını rahatlat dunyaya gelmede nasıbı varsa o bebek sana tutanacak ve senınle bırlıkte buyuyecek ...

bende diyorum kendime yiyecek ekmeği varsa gelecek diye, ama içim içimi yiyiyor .çok bekledim ondan sanırım

Bu benim ikinci gebeligim ilkinde de ikincide de ogrenir ogrenmez ikisine baslamistim doktorumun tavsiyesiyle ki kanamam falan yoktu tedbir amacliydi. Cok sukur bisey yasamadim. Zaten progestan hormonu dusugu engellemek icin. Doktorla gorusene kadar folik asit icin sonrasinda doktorunuz size tavsiyelerde bulunur. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Bu kadar endişelenmeyin.Benimde çevremde hem hamile olup hem adet olan çok kişi oldu.Hatta bir yakınım 5 ay adet olduktan sonra içimde birşey oynadı deyip doktora gidince ortaya çıktı.Siz daha önce farketmişsiniz kendinizi.Birde adetleri düzenli olanlarda olabiliyor bu tip şeyler.Tabii ki doktora gidin ,ama benim fikrim üstüne görüyor olabilirsiniz.Sonucu paylaşın burdan ,bende merak ettim.

Back