• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birşeyler yaşadık ve ..

Gizem ,entrika,ihtiras, sürtünmeyle alevlenen bir aşk ve herseyden habersiz bir sperm..gerceküstü bir beraberlik,sır dolu bir eşofman..
tüm bildiklerinizi unutun..
En iyi kurgu dalında oscara aday..
THE CÜLOT..
Cok yakında sinemalarda

Herkes kilot giyer ama böylesini asla..

Filmi bilmem fakat bu yorum için "2014'ün en harika yorumu " ödülünü veriyorum

:KK70: :KK70::KK70:

Elli kere böyle konulara cevap yazmışmdır... eğer cinsellikle ilgili bilgin yoksa, nasıl hamile kalıncağını bile bilmiyosan, korunmuyosan, yaşamıcaksın da arkadaşım. Sonra buraya böyle abuk konular açıyosunuz, dalga konusu oluyosunuz.... hamile kalamaman için önünde kaç tane durum var; onları da görmüyorsan biz sana ne desek boş...

Öffffff bana bile böğk geldi bu konulardan biz nereden bilebiliriz sanki sürtünmeden çıkan kinetik enerjiyi hesaplayacagız

Abisinin kurulandığı havludan hamile kalabileceğini düşünenler yanında arkadaş Einstein bile sayılır..

Öffffff bana bile böğk geldi bu konulardan biz nereden bilebiliriz sanki sürtünmeden çıkan kinetik enerjiyi hesaplayacagız
Ya tamam dalga geçen geçsin , pimpirikli biriyim korkuyorum. biliyorum erken daha 19 yaşındayım hiç bilgimde yok bu konularda ama test sonucumda neden tek çizgide çok silik çıktı belli belirsiz markadan mı kaynaklanıyor anlamadım

Öncelikle sevgilimle 18 gün önce Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bende külot vardı onda Eşofman altı o gün benim ovulasyon Zaman'ıma denk geliyormuş o günden beri çok huzursuzluk yaşıyorum 1 hafta önce adetime 6 gün varken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı dün adetim gelmesi gerekirken gelmedi bugün test Yaptım yine negatif çıktı bugun Yaptığım test Nova'nındı adetim neden gecikti sizce bir Risk mi var

Bu da test sonucum.
http://hizliresim.com/B9p6bM

hamilesin tabi..:KK9:
ben sürtünme , kardeşim de kıvılcım çıkarma yoluyla olmuş..:rolleyes:
biz de sperm hoplatma yöntemiyle eşimle çocuk düşünüyoruz..:KK53:

Ya tamam dalga geçen geçsin , pimpirikli biriyim korkuyorum. biliyorum erken daha 19 yaşındayım hiç bilgimde yok bu konularda ama test sonucumda neden tek çizgide çok silik çıktı belli belirsiz markadan mı kaynaklanıyor anlamadım

Testi düzgün yapamamışsındır. Tutulacak kısma idrarı değdirmemen gerek diye biliyorum ama emin olamadım. Hamile bayanlar aydınlatsın lütfen.

Back