sevgilimin evinin önünde park ve evin önünde kendisinin fotosu evli hatunun yani
Ay çek şunu deyiversene bir; elindeki resim bir tek araba resmi mi?
Yani ikisinin evden çıkarken resmi yoksa.. bu yeterli bir delil sayılmaz ki..
Konu sahibi kendini şartlandırdıysa ve her şey ona gizemli gelir. Biri de beni yok yere zan altında bıraksa ben de konuşmam o kişiyle. Kadın masum olamaz mı hakketten?
Soyut dediklerin neler peki?
Somut yoksa senin hayal dünyan çok gittiyse bu konunun üstüne kendini şartlandırmış olmayasın. Söyler misin soyut delillerinden bir kaç tane?
Konu sahibiyle değil, adamla selamı sabahı kesmiş
Adam bu kadını hemen başka şubeye aldırmış
Ayrıca ofisten bir dost uyarmış bunların ilişkisi var diye
Bilmem tek konu sahibi olsa neyse de bu kadar kişi aynı rüyayı göremez bence
Resimler tek arabaymış maalesef, arabayı çeken apartmanın girişine niye girmiyo orayı anlamadım. Ben olsam basardım hatta sevgili seninken başka kadın daha rahat giriyo evine..
ne demek istiyorsun sen arkadaşımm ?
kızın sürekli bana karşı onu şişirmesi bence ayrıl demelri benmkinin onun üstüne titremesi ve hiç haketmediği bir pozisyona getirmesi beraber iş seyahati adı altında saçma sapan gezileri hiç alakası yokken bunlara dikkat edince her şey çıkıyor ortaya
yalnız başlık da o kadar masum ki...ben de küçük anlaşmazlıklar var sanıp bi girdim aman Allah'ım.
beklemenin anlamı yok fotoğraf varsa acımadan o karının eşine göster ve ikisini de cehennemde yanmaya terk et.onlardan kurtul ki seni de etkileyip kötüleştirmesinler,kendi pisliklerinde boğulsunlar.
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
canım bu adama hala nasıl sevgilim diyorsun . sana ihanet etmiş buda yetmiyormuş gibi kadın evli hemde senin arkaaşın . bu adamdan sana hayır gelmez . bence bırak . hatta git fakire sadaka ver kurtuldum diye .
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
bi arkadaşımda bunu yaşadı.çok sevdiği için affetti birleştiler.fakat adam yine aldattı..yani bi kere yapıp pişman olanlarda vardır ama bunlar genelde evli oluyorlar.allah daha hayırlı kısmetler vesin sana.onurlu bi şekilde bitirmek en güzeli.ardına bile bakmadan..
öğrendiğim gün verdim karşıma çıkarttığı için ama mahvoldumm tabikii hala da atlatamadım intikam almadan atlatamayacağım içim soğuma zkolay değil
evett ne yazıkki masumm değil hiç bişeyybende şu an devam ederek ortak oluyorum bu pisliğe ama yoluma devam edemiyorum o zaman kaybetmişim arkamdan güleceklermiş gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?