• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle aramiz cok kotu napicagimi bilmiyorum

filiz3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
22
0
86
- Yurtdışı
meraba arkadaslar kafamdakileri paylasip paylasmama konusundan kararsizdim aslinda ama birilerinin yardimina ihtiyacim var sanirim. sevgilimle aramiz cok kotu herseyi yitirmek uzereyiz napicagimi bilmiyorum 3 senelik bir birlikteligimiz var ve hic birsey ilk zamanki gibi degil olmuycaginida biliyorum ama artik bana eskisi gibi ilgi gostermiyor.. konustugumuz konularin hic birini ciddiye almiy. bir problem varsa kendisiyle paylastigimda o konuyu konusmak istemiyor konuyu cozmeden kapatiyor surekli mesgul suanda bi ay oldu gormuyorum kendisini herzaman beni erteliyor nisan lanmayi cok istiyordum ben ama bu konudada hep erteledi beni herzaman ileri tarihe ati herseyi 2 ay 3 ay 5 ay derken 3 yilimiz gecti annesiyle bile benim zorumla tanistik sozum ona utangac oldugundan oyle.. ben kendimi 2 planda hisetmekten sikildim artik son zamanlarda hersey kotuye gidiyor nerdeyse 2 haftadir kus'tum ona beni kirdi ve 2 hafta benden ozur dilesin die bekledim ama malesef ozur dilemekde ona gore degil hala hakli oldugunu dusunuyor... neyse 2 gun once ozur dilemedigi halde konustum yinede bosver dedim ozur dilemesini beklememin sebebide ozur dileme ozurlusu kendisi anlasin ogrensin istiyorum ama malesef basaramadim. 2 gun once konusmaya basladigimiz halde simdide kendisi bana kustu dun yigenimin dogum gunuydu gece kizlarla bir bar'a gitik eve gec geldim die konusmuyor suanda benimle bana saat 10.30 evde oldiyor dedim olmiycam zaten biz oraya 10 gibi gitik yarim saat icinde eve donmemi istiyor neden cunki yanimizda erkek yok kendisi bugune kadar benimle hic bir ortama girmedi hep ikimiz baska kimse olmasin istiyor anlamiyorum ben onun ailesine girmeye calisiyorum o benim cevremi tanisin istiyorum ama olmuyor neden boyle yapiyo anlamiyorum ne var gitiysem ordaki kizlarin hepsinin sevgilisi var onlarin boyle bir problemi yok ben bu cocugu anlamakda gucluk cekiyorum artik kafam cok karisik lafta beni cok sevdigini soyluyor ama ben soylemesini degil hisetirmesini istiyorum........... konu cok uzadi ama bunlar sadece kisa kisa yazdiklarim cok bunaldim yuregimi sikiyor sanki gorunmez bir el.........

bu adam evli bile olabilir bu geldi aklıma nedense bu kadar kaçtıgına göre

yok degil annesiyle tanistim yani oyle olsaydi boyle bisey yapamazdi annesiylede benim zorumla tanistim kalvaga ederek herzaman ertelegidi icinde ben artik bu sene yaparsan yaptin yapmazsan da ben yokum dedim ama simdi bu nisan yaparsa yige benim zorumla yapmis olucak ozamanda ben mutlu olamiycam bu davranislarindan dolayi ne hisetigimi bilmiyorum artik

Back