- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.241
- 548
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
-
E biz demiştik güllü. Bildiğimiz insanmış işte.Ya sadece burada bildiğiniz gibi bir insan olsa ben hala devam eder miyim kendimi hiç anlatamadım bu sitede haklıyım demiyorum ama çok üstüme gelindi
Ne Sherlock'u ya zamanında dilimizde tüy bittiydi.Size Sherlock diyebiliriz miyiz?
Sürekli yan yana olmak onu sıkmış belli ki ama böyle olmaması gerekiyor. Ee evlenince de böyle devam edecek muhtemelen, o yüzden ayrıl.5 senedir beraberiz 1 yıldır birlikte yaşıyoruz ama ama öncesinde de zaten sürekli beraber vakit geçirirdik yalnız yaşıyorduk ikimiz de ayrı ayrı
Ben konuların başlıklarını okudum, adam bırakana kadar devam, belli yani, dilinize yazık olmuş))Ne Sherlock'u ya zamanında dilimizde tüy bittiydi.
Öyle, adam üniversiteli bi çıtır daha bulana kadar devam.Ben konuların başlıklarını okudum, adam bırakana kadar devam, belli yani, dilinize yazık olmuş))
yok ben ayrılırsam biter yoksa ölene kadar devam eder öyle ya da böyle onun da benim de fikrimiz buBen konuların başlıklarını okudum, adam bırakana kadar devam, belli yani, dilinize yazık olmuş))
Cinsellik birden bozulmuşsa adam yeni kurban bulmuştur bile belki, ikisine yetiştiremiyor.Öyle, adam üniversiteli bi çıtır daha bulana kadar devam.
Siz bitirmeyesiniz diye beyninize böyle yerleştirmiş. Ayrılınca üzülecek olsa bu durumlar karşısında çözüm arar, Git ders çalış demez. Beyninizi öyle bir işlemiş ki ayrılmayı düşünmüyorsunuz bile. O yüzden de rahat ve istediği gibi davranıyor, 10 sene sonra siz genç gezip tozmak istediğinizde adam belki de prostatıyla uğraşacak.yok ben ayrılırsam biter yoksa ölene kadar devam eder öyle ya da böyle onun da benim de fikrimiz bu
yok birden değil öyle bi ihtimal asla yok diyebilirim kimseye kefil olunmaz tabi sevgilime hele asla olmam ama öyle bi ihtimal sıfırCinsellik birden bozulmuşsa adam yeni kurban bulmuştur bile belki, ikisine yetiştiremiyor.
Fena manipule edilmişsin. O kadar manipüle edilmişsin ki ihtimal dahi vermiyorsun. Biz çocuklarımızın babası hakkında bu kadar emin konuşamıyoruz. Mahkemeler o eminlerle dolu çünkü.yok ben ayrılırsam biter yoksa ölene kadar devam eder öyle ya da böyle onun da benim de fikrimiz bu
Ve buna inandın öyle mi? Ütopik bir düşünce bu.yok ben ayrılırsam biter yoksa ölene kadar devam eder öyle ya da böyle onun da benim de fikrimiz bu
Allah aşkına yazık değil mi sana ben aynı yaşlardasınız falan sandım adam senden 20 yaş büyükmüş.Elin kart adamından ilgi sevgi bekleme lütfen.Seninle oldu ya bi özgüven gelmiştir bu kız baktıysa diğer kızlarda bakar diye.Böyle fırsatçılara fırsat vermeyin gençsin eminim ki çok güzelsindir yanına yakışacak birini bulursun elbet. Lütfen kendine bunu yapma okurken bile sinir oldumberaber yasamaya basladıgımızdan beri o kadsr farklı yönlerini gördüm ki artık eskisi gibi hissedemiyorum. ne cinsellik ne gorev bilinci hicbir konuda bekledigim gibi degiliz. ne yapmalıyım sizce
Ne manipüle edilmesi yahu? Bile isteye devam etmiş, ediyor. Önceki konularına baktım, insanlar doğruyu yanlış görmesi için herşeyi söylemiş fakat konu sahibinin bir kulağından girmemiş bile. Nasıl bir zihin setine sahip bilmiyorum, ama verdiği cevaplara bakılırsa şuan bile ayrılmayı düşünmüyor.Fena manipule edilmişsin. O kadar manipüle edilmişsin ki ihtimal dahi vermiyorsun. Biz çocuklarımızın babası hakkında bu kadar emin konuşamıyoruz. Mahkemeler o eminlerle dolu çünkü.
Çok emin ya hatta demişti ki ben ayrılsam daha iyisini bulurum onun bulacağı 40 yaşında buruşuk teyzeler diye. Manipüle değilse de adamın işine geliyor konu sahibinin böyle düşünmesi.Ne manipüle edilmesi yahu? Bile isteye devam etmiş, ediyor. Önceki konularına baktım, insanlar doğruyu yanlış görmesi için herşeyi söylemiş fakat konu sahibinin bir kulağından girmemiş bile. Nasıl bir zihin setine sahip bilmiyorum, ama verdiği cevaplara bakılırsa şuan bile ayrılmayı düşünmüyor.
Daha önceden senle beraberken senin üst dönemin başka kız öğrenciyle gecenin yarısına kadar görüştüğünü anlatmasan inanacaz. Sen yazın ailenin evindeyken eve kadın attığıyla ilgili konundan bahsetmiyorum bile.yok birden değil öyle bi ihtimal asla yok diyebilirim kimseye kefil olunmaz tabi sevgilime hele asla olmam ama öyle bi ihtimal sıfır
35-40 yaşında kadınlara buruşuk diyenler hep onlardan daha yaşlıların koynuna giriyor hiç şaşmıyor. Bknz: konu sahibi, mermad vs. Buruşuk dedikleri kadınların kocaları/sevgilileri bunların beraber olduğu adamlardan daha çıtır.Çok emin ya hatta demişti ki ben ayrılsam daha iyisini bulurum onun bulacağı 40 yaşında buruşuk teyzeler diye. Manipüle değilse de adamın işine geliyor konu sahibinin böyle düşünmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?