sevgilimle anlasmazlıklarımız

bazen kadınları anlamıyorum aslında hiç anlamıyorum. saçma sapan hayatlar. saçma sapan alışkanlıklar. konuya bakıyorsun mantık falan yok. hala soruyor ne yapayım diye. sanki seni urganla bağladılar. sanki zindanlara hapsettiler. sanki siyam ikizi oldunuz kopamıyorsunuz. bu kadar zayıf ve bağımlı olmayın. dışarıdan zavallı görünüyorsunuz çünkü.

5 senedir beraberiz 1 yıldır birlikte yaşıyoruz ama ama öncesinde de zaten sürekli beraber vakit geçirirdik yalnız yaşıyorduk ikimiz de ayrı ayrı
Sürekli yan yana olmak onu sıkmış belli ki ama böyle olmaması gerekiyor. Ee evlenince de böyle devam edecek muhtemelen, o yüzden ayrıl.

yok ben ayrılırsam biter yoksa ölene kadar devam eder öyle ya da böyle onun da benim de fikrimiz bu
Siz bitirmeyesiniz diye beyninize böyle yerleştirmiş. Ayrılınca üzülecek olsa bu durumlar karşısında çözüm arar, Git ders çalış demez. Beyninizi öyle bir işlemiş ki ayrılmayı düşünmüyorsunuz bile. O yüzden de rahat ve istediği gibi davranıyor, 10 sene sonra siz genç gezip tozmak istediğinizde adam belki de prostatıyla uğraşacak.

yok ben ayrılırsam biter yoksa ölene kadar devam eder öyle ya da böyle onun da benim de fikrimiz bu
Fena manipule edilmişsin. O kadar manipüle edilmişsin ki ihtimal dahi vermiyorsun. Biz çocuklarımızın babası hakkında bu kadar emin konuşamıyoruz. Mahkemeler o eminlerle dolu çünkü.

beraber yasamaya basladıgımızdan beri o kadsr farklı yönlerini gördüm ki artık eskisi gibi hissedemiyorum. ne cinsellik ne gorev bilinci hicbir konuda bekledigim gibi degiliz. ne yapmalıyım sizce
Allah aşkına yazık değil mi sana ben aynı yaşlardasınız falan sandım adam senden 20 yaş büyükmüş.Elin kart adamından ilgi sevgi bekleme lütfen.Seninle oldu ya bi özgüven gelmiştir bu kız baktıysa diğer kızlarda bakar diye.Böyle fırsatçılara fırsat vermeyin gençsin eminim ki çok güzelsindir yanına yakışacak birini bulursun elbet. Lütfen kendine bunu yapma okurken bile sinir oldum

Ben beş yıl önceki halimle bile hiç aynı değilim düşüncelerim, davranışlarım her geçen yıl daha da olgunlaşıyor. Aranızda uçurum bir yaş farkı var, sizi her konuda yönetebilir manipüle edebilir. Yaşınızdan her ne kadar olgun düşünürseniz düşünün onunla hayata aynı açıdan bakmayacaksınız. Bu kadar yaş farkı sizi kaç yıldır hiç rahatsız etmedi diyelim, ayrılsam mı diye düşündüğünüz zamanlar da olmuş neden devam ediyorsunuz. Bu kişi size bir şeyler mi katıyor yoksa sizden bir şeyler mi eksiltiyor bunu bir düşünün derim.

Fena manipule edilmişsin. O kadar manipüle edilmişsin ki ihtimal dahi vermiyorsun. Biz çocuklarımızın babası hakkında bu kadar emin konuşamıyoruz. Mahkemeler o eminlerle dolu çünkü.
Ne manipüle edilmesi yahu? Bile isteye devam etmiş, ediyor. Önceki konularına baktım, insanlar doğruyu yanlış görmesi için herşeyi söylemiş fakat konu sahibinin bir kulağından girmemiş bile. Nasıl bir zihin setine sahip bilmiyorum, ama verdiği cevaplara bakılırsa şuan bile ayrılmayı düşünmüyor.

Çok emin ya hatta demişti ki ben ayrılsam daha iyisini bulurum onun bulacağı 40 yaşında buruşuk teyzeler diye. Manipüle değilse de adamın işine geliyor konu sahibinin böyle düşünmesi.

yok birden değil öyle bi ihtimal asla yok diyebilirim kimseye kefil olunmaz tabi sevgilime hele asla olmam ama öyle bi ihtimal sıfır
Daha önceden senle beraberken senin üst dönemin başka kız öğrenciyle gecenin yarısına kadar görüştüğünü anlatmasan inanacaz. Sen yazın ailenin evindeyken eve kadın attığıyla ilgili konundan bahsetmiyorum bile.

Ayrıca senin sevgilin gibi kart zampara, ırz düşmanı adamlardan da nefret ediyorum. Yaşları küçük kızları bulunduğu konumun da etkisiyle kullanıyor (konu sahibinin sevgilisi üniversitede öğretim görevlisi). Bu kızlardan birinin ailesi öğrenip şunu evire çevire dövse keşke. ebeveynlerin şehir dışına okumaya giden çocuklarını neden takip etmesi gerektiğinin de canlı kanlı örneğisin. Sonra böyle babası yaşında kart zamparaların ağına düşüyorlar.

Çok emin ya hatta demişti ki ben ayrılsam daha iyisini bulurum onun bulacağı 40 yaşında buruşuk teyzeler diye. Manipüle değilse de adamın işine geliyor konu sahibinin böyle düşünmesi.
35-40 yaşında kadınlara buruşuk diyenler hep onlardan daha yaşlıların koynuna giriyor hiç şaşmıyor. Bknz: konu sahibi, mermad vs. Buruşuk dedikleri kadınların kocaları/sevgilileri bunların beraber olduğu adamlardan daha çıtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…