sevgilimle anlasmazlıklarımız

sprusormakicinuye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
178
-37
28
beraber yasamaya basladıgımızdan beri o kadsr farklı yönlerini gördüm ki artık eskisi gibi hissedemiyorum. ne cinsellik ne gorev bilinci hicbir konuda bekledigim gibi degiliz. ne yapmalıyım sizce

sence değişti mi yoks gerçek tarafını senden gizlemiş mi
bilmiyorum bazı konularda artık kendini gizlemiyor sanırım açığa çıkardı huylarını ama cinsellik benzeri konularda değilti çok çok farklıydık hani onla alakalı en kopamadığım nokta oydu çok uyumluyduk vs ama aynı evde yaşadıkça ev arkadaşına döndük ben yanaşınca bile hadi senin dersin yok mu hadi bi kahve içelim falan diyip savuruyor resmen çok değişti dediğim nokta asıl bunlar

5 senedir beraberiz 1 yıldır birlikte yaşıyoruz ama ama öncesinde de zaten sürekli beraber vakit geçirirdik yalnız yaşıyorduk ikimiz de ayrı ayrı
Ay sen o 20 yaş büyük arıza adamla eve mi çıktın bir de? Allah seni bildiği gibi yapsın.

5 senedir beraberiz 1 yıldır birlikte yaşıyoruz ama ama öncesinde de zaten sürekli beraber vakit geçirirdik yalnız yaşıyorduk ikimiz de ayrı ayrı
Bence evlenmeden ayrılın ilerde daha büyük problemler yaşarsınız ayrılmak daha zor hale gelir. İnsanların evlenmeden ayrılmaları kadar kolay bir ayrılık yok bence. Evlenince hele yıllar geçince hele bir de çocuklar olunca herşey çok çok daha zor hale gelir

Ya sadece burada bildiğiniz gibi bir insan olsa ben hala devam eder miyim kendimi hiç anlatamadım bu sitede haklıyım demiyorum ama çok üstüme gelindi

En güzel zamanlarını 20 yaş büyük biriyle mi mahfediyorsunuz? Gerçekten inanamıyorum!
Birde ne yapmayım diye soruyorsunuz pes!
Allah şu kızlarımıza akıl fikir versin inşallah!.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…