- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
- 18
- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Canim kizi engelleyemez iş yapiyorlar. Canli gordum evrak atiyor bir dosyanin resmini atiyor. Kizi engelletemem. Ama gruptan cikilabilirEkran SS isteyin gruptan ayrildiniz yazar zaten.Grupta 4 kisi varmis anladigim kadariylada sohbet icin acilmis patronlarin oldugu bi yerde kimse kimseye bebegim diyemez resmiyet olur yani gir gir sohbet icin acmislar belliki ben olsam cikarttirirdim gruptan direk kizida engellemesini isterdim
Lazim olan evraklari cok onemliyse ozeldende atip ulastirabilirlerBunu ima ettim aslinda ama gercekten işle ilgili şeyler de paylasiyorlar. Evraklar filan atiyorlar.... bunu öne sürerse??
Bunu ima ettim aslinda ama gercekten işle ilgili şeyler de paylasiyorlar. Evraklar filan atiyorlar.... bunu öne sürerse??
Cok yorucuEkran SS isteyin gruptan ayrildiniz yazar zaten.Grupta 4 kisi varmis anladigim kadariylada sohbet icin acilmis patronlarin oldugu bi yerde kimse kimseye bebegim diyemez resmiyet olur yani gir gir sohbet icin acmislar belliki ben olsam cikarttirirdim gruptan direk kizida engellemesini isterdim
Mesela birlikte dönemezler zaten bitmişitr benim için.. bir piknik oldugunda yemek oldugunda.. en basiti maç oldugunda hep beraber gidiliyor. Bunlara...Neye izin vermeyeceksiniz mesela
Peki gruptan çikmasini yuz yuzeyken mi isteyeyim? Şuan ciktim der cikmaz belki
Benim esiminde is grubu var patronlar liderler sefler dahil grupta 134 kisi var ve sohbet sadece ust duzey yoneticilere acik gerekli evrak dosya bilgi ordan paylasilio 4 kisilik is grubuda me biliyimCok yorucu
Arkadasın dediği gibi 4 kısılık is grubu bıraz tuhaf benimde ıs hayatım oldu bilirim yanı..
Tek bayan omu grupta digerlerı ıle konusma si nasıl bayanın.
Tek bayan o.. bir cocugun agzi var dili yok. Digeri de beninkiyle bir girgir şamata yapmiş.. kız komik oldugunu saniyor. Mesela bir iş var halledilecek. Ben konuşayim da dişiliğimle halledeyim yazmış... .............Cok yorucu
Arkadasın dediği gibi 4 kısılık is grubu bıraz tuhaf benimde ıs hayatım oldu bilirim yanı..
Tek bayan omu grupta digerlerı ıle konusma si nasıl bayanın.
Ofis kucuk bir ortam evden calistiklri donem gruplara ayiŕmiş patron... o yuzden oluşturulmuş bir grupBenim esiminde is grubu var patronlar liderler sefler dahil grupta 134 kisi var ve sohbet sadece ust duzey yoneticilere acik gerekli evrak dosya bilgi ordan paylasilio 4 kisilik is grubuda me biliyim
Bence gruptan cikartin lazimsa ozelden ulasabilirler evden calisma donemleri bittiyse gruba ihtiyac kalmamistir demektir lazim evrak ozelden atilsinOfis kucuk bir ortam evden calistiklri donem gruplara ayiŕmiş patron... o yuzden oluşturulmuş bir grup
Himmm anladim boyle yaparsan etkisiz olur diyorsunuz. Bu da dogruBence gruptan çıkmasını istemeyin zaten aynı işyerindeler gruptan çıkmasının çok bir anlamı yok yani şöyle sen gördün diye grupta resmi konuşur ama iş yerinde aynı tavrına devam ediyor da olabilir bilemiyoruz ki
Işin garibi hem ozelden hem gruptan hertur evrak atilmiş hala atiliyor.Bence gruptan cikartin lazimsa ozelden ulasabilirler evden calisma donemleri bittiyse gruba ihtiyac kalmamistir demektir lazim evrak ozelden atilsin
Her iki taraftan atilmasida sacma tek yer yeterli aslinda bilemiyorum cok garipIşin garibi hem ozelden hem gruptan hertur evrak atilmiş hala atiliyor.
Himmm anladim boyle yaparsan etkisiz olur diyorsunuz. Bu da dogru
Tek bayan o.. bir cocugun agzi var dili yok. Digeri de beninkiyle bir girgir şamata yapmiş.. kız komik oldugunu saniyor. Mesela bir iş var halledilecek. Ben konuşayim da dişiliğimle halledeyim yazmış... .............
Evet. Bir de işleri gerçekten çok yoğun hesap kitap. Kendim de gidip gordum telefon bile susmuyor. Iş konusunda bir sey demiyorum tabiiki evrak atilacak ama bu kadari fazlahemde yanlış bişey bu müdahale bence bunu kendi düşünse mesela o güzel olur
Birlikte dönmeleri hoş değil zaten. Onu yapmasın bi zahmet. Ama diğerlerini bilemedim. Sonuçta iş hayatı. İş arkadaşları. Bir de engellerseniz yüz göz olmuş olacaksınız. Kızı iyice önemli bir pozisyona getirmiş olacaksınız. Kıskanç olacaksınız. Hiç o izin işlerine girişmeyin.Mesela birlikte dönemezler zaten bitmişitr benim için.. bir piknik oldugunda yemek oldugunda.. en basiti maç oldugunda hep beraber gidiliyor. Bunlara...
Evet ben bu hatayi çok yaptim. Erkek diyor ki ya bu kiz neymiş neden bunu bu kadar kafaya takiyor.. içten içe diyorlar bence.Birlikte dönmeleri hoş değil zaten. Onu yapmasın bi zahmet. Ama diğerlerini bilemedim. Sonuçta iş hayatı. İş arkadaşları. Bir de engellerseniz yüz göz olmuş olacaksınız. Kızı iyice önemli bir pozisyona getirmiş olacaksınız. Kıskanç olacaksınız. Hiç o izin işlerine girişmeyin.
Erkeklerde biraz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmada var. İyice o kızda bi şey var sanar. Hatta basit biriyse ego bile yapar. Siz dik durun, soğuk durun. O size gelip güven kazanıp bazı şeyleri hissettirsin
Önce dişiliğimle halledeyim yazmiş sonra da demiş ki sarkintilik filan yapmaz dimiRezalet
Maşallah maşallah kıza neler soylemek gecıyor suan ıcımden.. Neyse.Tek bayan o.. bir cocugun agzi var dili yok. Digeri de beninkiyle bir girgir şamata yapmiş.. kız komik oldugunu saniyor. Mesela bir iş var halledilecek. Ben konuşayim da dişiliğimle halledeyim yazmış... .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?