• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız her türlü yolu deniyo iltifat almak için belli. Resmen ben dişiyim ben kadınım diye sokmaya çalışıyo vardır böyle kadınlar. Ama sevgilin enn baştan benimle konuşmalarına dikkat edersen sevinirim tarzı bişey söylemiş olsaydı bu okuduklarını okumayacaktın.
Aynen katılıyorum size. Ben daha fazla konusup konu sahıbının kafasını karıstrmıyım. Yoksa cok agır konusucam.

Tamamen erkek hatalı bu tür insanlar hep var ama erkek arkadaşınız buna izin vermese o kız yazar mıydı düşünün derim insanlar sevgilisi var diyip geri çekilmiyor ki samimi bile oluyorlar. Kızı suçlamayın derim sonuçta sizin sevgiliniz o kızda sevgiliniz sınır koymadığı için böyle yazabiliyor bence kin beslemeyin kıza karşı onun bı sorumluluğu yok size karşı sevgilinizin var eğer sizi kırmaya kıskandırmaya devam ediyorsa da yol verin gitsin erkek mi yok ? Kısacık hayatınızı sizi üzenlere ayırmayı kendinize değer verin.
Bu tur kadınlar cok var ama adamın ıcınde yoksa bin tanesinin ıcınde de kalsa kendını bır gram bozmaz. Bukadar basit onun ıcın hıcbırzaman kadına suc bulmuyorum.

Bu tur kadınlar cok var ama adamın ıcınde yoksa bin tanesinin ıcınde de kalsa kendını bır gram bozmaz. Bukadar basit onun ıcın hıcbırzaman kadına suc bulmuyorum.

Kesinlikle zorla ilişkiye girmeye çalışan kadına bile hayır der dediğin gibi erkekte biter iş kişinin karakterinde biter.

Kız her türlü yolu deniyo iltifat almak için belli. Resmen ben dişiyim ben kadınım diye sokmaya çalışıyo vardır böyle kadınlar. Ama sevgilin enn baştan benimle konuşmalarına dikkat edersen sevinirim tarzı bişey söylemiş olsaydı bu okuduklarını okumayacaktın.
Evet... erkek arkadaşimda dalga geciyor gibi geldi bana ama hoş olmayan bir uslupla. :( kizi ciddiye almiyor aslinda buna eminim

Ah ah kahroluyorum evet bunu yapmiş olsaydi ben de takmazdim. Yuz yuze bakiyoruz tersleyemedim o an ama mesafeli duruyorum çok. İnsansa anlar artik diyor anlamazsa konusurum simdilik bir sey yok kafani rahat tut artik diyor

Bana da alıyor gibi yada aralarında birşey geçmiş gibi gelmedi
Evet bir şey geçmedi bence de çunku bana telefonda selam soyluyordu birde... beni biliyor. Erkek arkadaşim bu kiza takintili oldugumu da biliyor. Mesela arkadan gulme sesi geliyorr iiyy filan yapiyorum. Ben senin kimi kasteddigini biliyorum aşkım tamam uzatma diyor.:) ofis ortami insanlar konusuyor bagiriyor guluyor bizene mudahale edemem ki diyordu...

Evet bir şey geçmedi bence de çunku bana telefonda selam soyluyordu birde... beni biliyor. Erkek arkadaşim bu kiza takintili oldugumu da biliyor. Mesela arkadan gulme sesi geliyorr iiyy filan yapiyorum. Ben senin kimi kasteddigini biliyorum aşkım tamam uzatma diyor.:) ofis ortami insanlar konusuyor bagiriyor guluyor bizene mudahale edemem ki diyordu...

Bence böyle de davranma yani bilsin düşünceni ama sürekli bu şekilde yapma bence kayıtsız kal

Peki gruptan çikmasini yuz yuzeyken mi isteyeyim? Şuan ciktim der cikmaz belki
Yüz yüze iken çıkarır sonra tekrar ekler belki.. demek ki sorun sevgilin de.. bu cümleyi kurduğuna gore bunu biliyorsun.. güven yok şüphe var bu şekilde içinde bir şüphe ile nereye kadar ki sevgilin güven verseydi sen böyle gruptan çıkarmak gibi şeylerle umursamazdım bile hatta bu olay sana hiç yansımadan sevgilin cıvık kıza uyarısını yapar uzaklasirdi.. anlamıyorsa engeller di.. işte böyle adamla devam etmen sorun olmazdı..

Yüz yüze iken çıkarır sonra tekrar ekler belki.. demek ki sorun sevgilin de.. bu cümleyi kurduğuna gore bunu biliyorsun.. güven yok şüphe var bu şekilde içinde bir şüphe ile nereye kadar ki sevgilin güven verseydi sen böyle gruptan çıkarmak gibi şeylerle umursamazdım bile hatta bu olay sana hiç yansımadan sevgilin cıvık kıza uyarısını yapar uzaklasirdi.. anlamıyorsa engeller di.. işte böyle adamla devam etmen sorun olmazdı..
Güvenim azaldi evet bunu hep soyledim. Ilgisi oldugu için değil biricik arkadaşlariyla arasi bozulur gibi hissediyor hep iş ortamim huzurlu olmali diyen biri.. ben direkt bir sey gorsem cevabini vermez miydim diyor. Vermemişsin işte dedim ben onu ciddiye bile almadim ki diyor

Güvenim azaldi evet bunu hep soyledim. Ilgisi oldugu için değil biricik arkadaşlariyla arasi bozulur gibi hissediyor hep iş ortamim huzurlu olmali diyen biri.. ben direkt bir sey gorsem cevabini vermez miydim diyor. Vermemişsin işte dedim ben onu ciddiye bile almadim ki diyor
Yalan söylüyor ciddiye almadım demekle.. yani sürekli ardını topladığın düzeltmeye çalıştığın biriyle mi olmak istersin, yoksa hayatında biri olduğunu bilip ona gore davranan, biri kendine yaklaşsa bile dur evliyim sevgilim var demesini bilen, civikliktan hoşlanmıyorum deyip sana yansıtmayan sadece kendi basedemedigi(cıvıyan kişi takıntılı bir tipse) durumlarda sana haber veren o da başkasından duyup da üzülme güvenin sarsılmasın diye kısaca düzgün bir adamla mı olmak istersin.. senin sevgilinin kendine abuk mesaj atan birine ters ve gerekli uyarıyı yapsaydı kız birdaha böyle cıvık davranamazdı.. sende bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdın.. bu güvensizliği yaşamazdın..

Ciddiye almasa dahi bu şekilde konuşmamalı yani işe kızın açısından bakınca da demez mi bak sevgilisi var ama bana neler yazıyor diye bunları düşünmeli

Arkadaşlar ne kadar abartili yorumlar yapiyorsunuz... Ben olayin ciddiyetinin farkindayim ve başima ilk defa boyle bir şey geldiği ićin de şaşkınım. Ben çok güveniyordum sevgilime aslinda hala içimde güven duygusu bitmedi 8 Yil kolay degil... Ama biraz soğudum mu ? Fazlasiyla soğudum... Irrite oldum yani igrendim konuşmadan. Kestirip atabilseydim buraya yazmazdim sizden yorum ve yardim istedim. Karşimdaki kişi pişman ozrunu diledi ama bana da yetmiyor evet.... Ne yapmaliyim diye size daniştim
Abartılı olarak nasıl yorumlar yapıldı mesela, en fazla ayrılın diyenler olmuş, onu sizde diyorsunuz zaten, aynısını ben yapsaydım, sevgilim beni mahvederdi diye; kaldı ki siz bu kızdan anladığım kadarı ile bir yıldır rahatsızsınız ama sevgiliniz 10 ay sizi kale bile almamış, kızla samimi olmuş, karşılıklı flört konuşmalarına girmiş, işe beraber gidip gelmiş, hala da kıza adam gibi ben senle işe gelip gitmek istemiyorum diyememiş, çocuk gibi işten geç çıkıyor kıza yakalanmamak için, tamam kız süper edepli mazbut bir kız olmayabilir ama bu olanlara çanak tutan asıl kişi sevgilinizken, size yardımcı olmak için ne diyelim mesela git kıza gözdağı ver diye akıllar verip, hep beraber kızın nasıl ahlaksız olduğundan dem vurup, sevgilini mi aklayalım?
Bakın ayrılın ayrılmayın o sizin kararınız, harcadığınız sizin hayatınız? Ama şunu bilin hiç kimse yüz bulmadığı adama öyle mesajlar atmaz, öyle labali konuşmaz, hadi onu geçtim nişanlınızla ilgili kalpli durum mesajı atmak nedir, bunu nasıl yüz bulmadığı birine yapabilir ki aklı başında bir insan? Bundan sonra bile kızla gitmek istemediğini açık açık söylemek yerine çocuk gibi işten geç çıkmak nedir? Siz bu sorulara makul cevaplar verip içiniz rahat ediyorsa devam edin bir sorun yok demektir ama buradaki insanlar size her makul insanın yaptığı çıkarımları yapıp bu soruları sorar tarzda yorumlar yapınca ama abartıyorsunuz diyorsanızda biz siz bize nasıl yorumlar yapmamızı istiyorsunız, söyleyin öyle yorumlar yapalım o zaman.

Klasik erkek hareketi, şüphelendiğiniz kişiyi mutlaka kötü gösterme, kötüleme davranışı. Salak vb kelimeler hiç şaşmıyor valla. Bir bıraksanız bak nasıl yanında biter onun.

Arkasından böyle söyleyip yüzüne canım cicim diyecek kadar da iki yüzlü. Ben bir daha asla güvenmez ve yoluma bakardım. O 8 yılınıza sahip çıkmamış, siz neden çıkasınız. Ve bunlar sadece bildikleriniz ya bilmedikleriniz de varsa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back