- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Melodimeloo
Bildiğin cilvelesiyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tip kizlar hep var. Yani sen bu kizdan kurtulsan bile baska biri yine olabilir. Sorun kizin yasinin kucuklugu de degil. Hatta evli coluklu cocuklu olup da baskasinin kocasina karisinin yaninda flortoz davranan kadinlar bile var. Bu platformda boyle cok konu var ki. Sevgiline ayar vererek sorunu cozebilir misin bilmiyorum cunku bu bir karakter meselesi. Tek bir kisiye bagliligi olamayan tiplerin tepesinde istersen borazan ottur yine anlamaz. Yani eger sevgilin bu duruma devam ederse ve sen de bu durumu idare edemeyecegini anladiginda ne yapacaksin bence onu dusun. Ayrilabilir misin o guc var mi sende yoksa ayrilik acisina katlanamam ne yaparsa yapsin raziyim mi diyorsun. Demek istedigim herseye hazirlikla kendini. Sevgilin uyardiginda senin yaninda yapmayabilir belki ama gizli gizli devam edebilir bilemezsin. Suphelerle yasayabilecek misin? Surekli bana sadik mi diye telefonunu kurcalayarak mi yasayacaksin? Demek istedigim ozetle esas sorun sevgilinde. Bu duruma katlanabileceksen devam et, yapamayacaksan ayrilman psikolojin sagligin icin daha iyi cozum olur. Iyice dusun bence. Bakalim sevgilin kendine ceki duzen verebilecek mi?Teşekkur ederim kiz biraz normalin otesinde ergen tavirlari olan yaşi da kucuk bir kiz.. benimkinde suç yok demiyorum oyle olsa konu bile açmazdim.. Sen sevgiline ayarini ver diyorsunuz haklisiniz
Teşekkur ederim kiz biraz normalin otesinde ergen tavirlari olan yaşi da kucuk bir kiz.. benimkinde suç yok demiyorum oyle olsa konu bile açmazdim.. Sen sevgiline ayarini ver diyorsunuz haklisiniz
Ayni şehirlerde olsak keşke.Bence sevgilinizi uyarmakla kalmayın ara ara süpriz yapıp ofise de 5 dk bile yeter uğrayın sevgilinizle ilgilenin orada şakalaşın gülün boş bıraktığınızı düşünmesin yelloz
Bende bunu dusundum ama bir yandan da 9 yilin hatri var. Herkes tarafindan ne kadar efendi cocuk denen biriydi benim gozumde... bu kizi 2 yildir takip ediyirum yilişik ve civik. Erkek arkadaşimla aralarinda ciddi bir şey olsa beni çoktan birakirdi cunku ayri sehirlerdeyiz.... ama kesinlikle yaptigi seyi de kabul edemiyorumİlişkiniz kaç yıllık ciddi misiniz bilmiyorum. Tamamen kendi düşüncem ben erkek arkadaşımın bu tarz rahat tavırlarıyla karşılaşsam benimle olan ilişkisinde ciddi olmadığını, beni kaybetme korkusunun olmadığını düşünürdüm.
Evet tekrar gorsem ayrilabilirim o güç var bende. Ama şuan ayrilacak kadar bir durum gòrmedim belki de sevdigim için.. GÜVEN OYLE BIR SEY KI KAYBETTIGINDE TEKRAR GERI GELMIYOR. Benim guvenim azaldi maalesef.Bu tip kizlar hep var. Yani sen bu kizdan kurtulsan bile baska biri yine olabilir. Sorun kizin yasinin kucuklugu de degil. Hatta evli coluklu cocuklu olup da baskasinin kocasina karisinin yaninda flortoz davranan kadinlar bile var. Bu platformda boyle cok konu var ki. Sevgiline ayar vererek sorunu cozebilir misin bilmiyorum cunku bu bir karakter meselesi. Tek bir kisiye bagliligi olamayan tiplerin tepesinde istersen borazan ottur yine anlamaz. Yani eger sevgilin bu duruma devam ederse ve sen de bu durumu idare edemeyecegini anladiginda ne yapacaksin bence onu dusun. Ayrilabilir misin o guc var mi sende yoksa ayrilik acisina katlanamam ne yaparsa yapsin raziyim mi diyorsun. Demek istedigim herseye hazirlikla kendini. Sevgilin uyardiginda senin yaninda yapmayabilir belki ama gizli gizli devam edebilir bilemezsin. Suphelerle yasayabilecek misin? Surekli bana sadik mi diye telefonunu kurcalayarak mi yasayacaksin? Demek istedigim ozetle esas sorun sevgilinde. Bu duruma katlanabileceksen devam et, yapamayacaksan ayrilman psikolojin sagligin icin daha iyi cozum olur. Iyice dusun bence. Bakalim sevgilin kendine ceki duzen verebilecek mi?
Evet bence de tavir koymamiş zaten cevap bile vermemiş o mesajlarina.. bebegim demelerine.... keşke tersleseydi. Ama cok uzuldugune eminim benim amacim biraz da pişman etmek. Birdaha yapamasin. Ama iş yerini hicbir zaman bilemicem haklisinizKız ergen de olsa herkese bu tarz konuşma yapamaz en azından rahatsız olduğunu belirten kisilere. Erkek arkadaşınızın belli ki başka birileriyle flört etmek hoşuna gitmiş ya da başka birinin flortoz tavırları ki karşılık da vermiş .
Bu durumda sizin yapabileceğiniz bir şey yok kabullenip ilişkiye devam ediyorsunuz zaten . Erkek arkadaşınız da pismanliginda samimiyse en azından telefonda bu durumu tekrarlamayacaktir ama işyerini bilemeyeceksniz
Evet bence de tavir koymamiş zaten cevap bile vermemiş o mesajlarina.. bebegim demelerine.... keşke tersleseydi. Ama cok uzuldugune eminim benim amacim biraz da pişman etmek. Birdaha yapamasin. Ama iş yerini hicbir zaman bilemicem haklisiniz
Haklisiniz en güzeli o kizi hiç takmamak ve erkek arkadaşima ayar vermek. Ben hatayi burada yaptim hergunn iş yerini sordum kizi sordum. Baktim olmuyor ayrilicam NET!Erkek dert basli basina. Bir erkegin esinden baskasini gozu görmemesi, gercekten sadakat beslemesi, baska kadinlarin ilgisine kapali olmasi cok nadir maalesef. Isin kotusu cozumu de yok. O adam oyleyse oyledir yani. Ne yapmali ne etmeli, belki adama kendi silahiyla karsilik vermeli ama bu da cok tehlikeli bir yol cunku erkek yapar ama kadin mezara girer...
Telefonunu gayriihtiyari yakaladim. Hatta silmemiş bile mesajlari bakcagimi dusunmedi galiba... son konuşmalari cok duzeyliydi hep isle ilgiliydi ama o pandemi doneminde herkes evdeyken olmuş ne olduysaAyrı sehirlerdeymissiniz ben aynı yerdesiniz sanıyordum telefonu da bilemezsiniz ki bu durumda. Bence erkek arkadaşınız flortoz birisi bu kız olmasa başkası olur
Evet. Hergun çikişta fln birlikte donuyorlardi. Masalari yan yana. Apartmanlari cok yakinn.. haliyle samimi olunmuş ve koyamamiş mesafesini. Bunu da kabul ediyor zararli gormedim diyorKiz hatali ama erkek arkadasindada yok degil erkek arkadasin boyle olmasina musade ediyor tavrini basta koysa bu yakinlasmayi saglayamaz bebegim falan diyemez yani erkek arkadasininda mesafeyi tavrini koymasi gerekirken koymuyor demekki onunda hosuna gidiyor
Teşekkür ederim. HAKLISINIZ. Ne diyebilirim kiAğlamana çok üzüldüm ne hakkı var şunu sana hissettirmeye lütfen değerini bil. Hiç hoş değil sevgilinin konuşma tarzı gerçekten flört etmese de bu tarz konuşmakta kabul edilir değil kız öyle diye bi açıklama yok karşıdaki kıza göre insanın karakteri değişir mi tavrı değişir mi çok üzüldüm inan olaya umarım sevgilin değişir
güçlü değilim ona çok bağlıyım deme canım benim lütfen o kim ki yahu bugün çıksa hayatından ne olacak değerli olan sensin. Kimseye bu kadar bağlanılmaz onsuz yapamam denilmez evlensen 10 tane çocuğun olsa 30 yıl evli kalsan da diyemezsin. Lütfen böyle düşünme sadece sevgilin değil ailen bile böyle olamazki. Sen bir bireysin ve tek başına da ayakta durabilirsin kendine de yetersin bunu ona göster ki birdaha böyle bişey yapamasın seni kaybedeceğini bilsin ve gerçekten her zamanda böyle düşün. Kimse kimsenin değil herkes birgün hayatından tamamiyle çıkabilir
Mesafe koymasi lazim ben olsam esimi isten bile cikartmistim simdiye tabi bu benim kiskanclik seviyemle alakaliEvet. Hergun çikişta fln birlikte donuyorlardi. Masalari yan yana. Apartmanlari cok yakinn.. haliyle samimi olunmuş ve koyamamiş mesafesini. Bunu da kabul ediyor zararli gormedim diyor
Anlıyorum 9 yıl biriyle beraber olmak paylaşılanlar, yaşananlar. İnsan biraz da bu yüzden konduramıyor. Kabul de edemiyor. Kim eder ki. Benim sevgilim de başka bir şehirde. Ve ben biraz fevri davranırım bazen ama inanın bu flörtleşme tarzı mesajlara tahammül edemem. Bir kere midem bulanmıştır çünkü. Hep kafama takarım. Daha evlenmeden önce böyleyse derim. Güvenim zedelenir. İnanın şüphe denen duygu iğrençtir. İçinden çıkamazsınız.Bende bunu dusundum ama bir yandan da 9 yilin hatri var. Herkes tarafindan ne kadar efendi cocuk denen biriydi benim gozumde... bu kizi 2 yildir takip ediyirum yilişik ve civik. Erkek arkadaşimla aralarinda ciddi bir şey olsa beni çoktan birakirdi cunku ayri sehirlerdeyiz.... ama kesinlikle yaptigi seyi de kabul edemiyorum
Bende okadar kiskancim aslinda istesem yapardim bunu ama işini kaybetmesini istemedim benim yuzumden olmasin dedim.. Hep Iyi niyetimden kaybettimMesafe koymasi lazim ben olsam esimi isten bile cikartmistim simdiye tabi bu benim kiskanclik seviyemle alakali
Ilk gunler anlayamadim aslinda ama gun geçtikçe bana bir şeyler oldu... yedirememeye başladim. Buraya yazmak beni rahatlatiyorAnlıyorum 9 yıl biriyle beraber olmak paylaşılanlar, yaşananlar. İnsan biraz da bu yüzden konduramıyor. Kabul de edemiyor. Kim eder ki. Benim sevgilim de başka bir şehirde. Ve ben biraz fevri davranırım bazen ama inanın bu flörtleşme tarzı mesajlara tahammül edemem. Bir kere midem bulanmıştır çünkü. Hep kafama takarım. Daha evlenmeden önce böyleyse derim. Güvenim zedelenir. İnanın şüphe denen duygu iğrençtir. İçinden çıkamazsınız.
Size ayrılın diyemem ama ben bu şartlar altında canım cicim davranamazdım.