Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada öpücük mevzusu hiçbir şekilde hoş değil biliyorum ama... şoyle demiş işi halletmiş kiz. Bizimki de "helal opucuk atcaktim valla sevincten" demiş

Ilk gunler anlayamadim aslinda ama gun geçtikçe bana bir şeyler oldu... yedirememeye başladim. Buraya yazmak beni rahatlatiyor
Benim güzel ilişkiler yaşayıp evlenen çok yakın arkadaşlarım var. Allah yuvalarında bolluk bereket nasip etsin ama inan evlilik ilişki gibi olmuyor. Bazen ben de diyorum varsa bi nanesi evlenmeden önce çıksın meydana da göreyim. Bu tarz şeyler de hep insanlar için uyarıdır aslında. Bazen sevgiden, aşktan göremeyebiliyoruz. Bence biraz kendi kafanı dinle ölç tart biç. Sevgilinin de hareketlerine bak biraz. Sen kendini çektikçe sana geliyor mu, ilgi alaka nasıl. Ya da tam tersi umursamaz mı. Ama bunun sonucunu kalbinle değil mantığınla değerlendir.

Kız cıvık erkek arkadaşınız cıvık ondan muhabbetler laubali olmuş diyecektim ki iki aydır ciddi konuşuyorlar demenizi gördüm. Aralarında bi şey yaşandı muhtemelen yoksa 'herkese böyle olan' kız birden bire ciddi moda geçmez.

Ben kızla yüzgöz olmayı çok zavallıca bulurum ama evlilik arifesinde böyle bi durum yaşasam rezillik falan dinlemez didiklerdim bu olayı. Sevgilinizin arama kayıtlarına falan bakın elle tutulur bi şeyler bulmak için. Olmadı kızı alın karşısına sanki bi şeyler yakalamış gibi x'le bi şeyler yaşadığınızı biliyorum tam olarak ne yaşadınız anlat bana tarzı onu suçlamadan konuşun o dökülür zaten. Bu olayı çözmeden sakın ola evlenmeyin mahvedersiniz hayatınızı. Şüpheyle ömür geçmez.

Demeyin oyle demeyin...
Gercekten uzulmenjn hıc bır yararı yok dik dur lutfen ama bu konusma lar cıdden hoş degıl hatta berbat.. Sevgilisi olan bir adama aşık olursun diye demek ne demek sevgilisi oldugu halde baska bir kadına opucuk atcam demek ne demek. Baska biri yazıyor gıbı okurmusum konunu.

Yeterince düzgünse yoldan çıkmaz
Bence de. Erkek kadından böyle bir ilgi hissettiyse sevgilisi aklına gelmeli. Kaybetme korkusu, sevgisi, merhameti, vicdanı. Ha gelmiyorsa zaten karşısındaki kadının devam etmesi için yolunu yapıyor resmen. Yok mesajlaşmalar, öpücükler, bebeğimler, çıkışta birlikte yürümeler, yemekler derken iş geri dönülemez yerlere gidiyor. Sonra bunun adına da aşk diyorlar.

Haklisiniz. Ben de bunlari dedim ona. Peki bundan sonra hicbir yere izin vermemeliyim dimi? Zaten gitmiyor artik kendisi

Ay çok güzel yazmışsınız

Peki gruptan çikmasini yuz yuzeyken mi isteyeyim? Şuan ciktim der cikmaz belki
Ekran SS isteyin gruptan ayrildiniz yazar zaten.Grupta 4 kisi varmis anladigim kadariylada sohbet icin acilmis patronlarin oldugu bi yerde kimse kimseye bebegim diyemez resmiyet olur yani gir gir sohbet icin acmislar belliki ben olsam cikarttirirdim gruptan direk kizida engellemesini isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…