- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
- 18
- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Bu arada öpücük mevzusu hiçbir şekilde hoş değil biliyorum ama... şoyle demiş işi halletmiş kiz. Bizimki de "helal opucuk atcaktim valla sevincten" demişAnlıyorum 9 yıl biriyle beraber olmak paylaşılanlar, yaşananlar. İnsan biraz da bu yüzden konduramıyor. Kabul de edemiyor. Kim eder ki. Benim sevgilim de başka bir şehirde. Ve ben biraz fevri davranırım bazen ama inanın bu flörtleşme tarzı mesajlara tahammül edemem. Bir kere midem bulanmıştır çünkü. Hep kafama takarım. Daha evlenmeden önce böyleyse derim. Güvenim zedelenir. İnanın şüphe denen duygu iğrençtir. İçinden çıkamazsınız.
Size ayrılın diyemem ama ben bu şartlar altında canım cicim davranamazdım.
Benim güzel ilişkiler yaşayıp evlenen çok yakın arkadaşlarım var. Allah yuvalarında bolluk bereket nasip etsin ama inan evlilik ilişki gibi olmuyor. Bazen ben de diyorum varsa bi nanesi evlenmeden önce çıksın meydana da göreyim. Bu tarz şeyler de hep insanlar için uyarıdır aslında. Bazen sevgiden, aşktan göremeyebiliyoruz. Bence biraz kendi kafanı dinle ölç tart biç. Sevgilinin de hareketlerine bak biraz. Sen kendini çektikçe sana geliyor mu, ilgi alaka nasıl. Ya da tam tersi umursamaz mı. Ama bunun sonucunu kalbinle değil mantığınla değerlendir.Ilk gunler anlayamadim aslinda ama gun geçtikçe bana bir şeyler oldu... yedirememeye başladim. Buraya yazmak beni rahatlatiyor
Simdi durumun nedir erkek arkadasinizlaBende okadar kiskancim aslinda istesem yapardim bunu ama işini kaybetmesini istemedim benim yuzumden olmasin dedim.. Hep Iyi niyetimden kaybettim
Şuan aramiz çok iyi.. dediklerimi dinliyor kizla ayni anda cikmiyor işten. Birlikte donmemek için. Yol boyunca benimle konusuyor..Simdi durumun nedir erkek arkadasinizla
Allah bozmasin ama cok dikkatli olunŞuan aramiz çok iyi.. dediklerimi dinliyor kizla ayni anda cikmiyor işten. Birlikte donmemek için. Yol boyunca benimle konusuyor..
Demeyin oyle demeyin...İkiside birbirine kur yapıyor
Amin ama ben isterdim ki benim yanimda mesaj atsin ona... haddini bildirsin. Yapmadi. Seni neden kucuk dusureyim telefonumu kurcalamişsin gibi guvensiz gibi dedi.Allah bozmasin ama cok dikkatli olun
Bosverin konusmasin mesafesini bilsin yeter hatta gruptanda ciksin.Amin ama ben isterdim ki benim yanimda mesaj atsin ona... haddini bildirsin. Yapmadi. Seni neden kucuk dusureyim telefonumu kurcalamişsin gibi guvensiz gibi dedi.
Gercekten uzulmenjn hıc bır yararı yok dik dur lutfen ama bu konusma lar cıdden hoş degıl hatta berbat.. Sevgilisi olan bir adama aşık olursun diye demek ne demek sevgilisi oldugu halde baska bir kadına opucuk atcam demek ne demek. Baska biri yazıyor gıbı okurmusum konunu.Demeyin oyle demeyin...
Bence de. Erkek kadından böyle bir ilgi hissettiyse sevgilisi aklına gelmeli. Kaybetme korkusu, sevgisi, merhameti, vicdanı. Ha gelmiyorsa zaten karşısındaki kadının devam etmesi için yolunu yapıyor resmen. Yok mesajlaşmalar, öpücükler, bebeğimler, çıkışta birlikte yürümeler, yemekler derken iş geri dönülemez yerlere gidiyor. Sonra bunun adına da aşk diyorlar.Yeterince düzgünse yoldan çıkmaz
Peki gruptan çikmasini yuz yuzeyken mi isteyeyim? Şuan ciktim der cikmaz belkiBosverin konusmasin mesafesini bilsin yeter hatta gruptanda ciksin.
Haklisiniz. Ben de bunlari dedim ona. Peki bundan sonra hicbir yere izin vermemeliyim dimi? Zaten gitmiyor artik kendisiBence de. Erkek kadından böyle bir ilgi hissettiyse sevgilisi aklına gelmeli. Kaybetme korkusu, sevgisi, merhameti, vicdanı. Ha gelmiyorsa zaten karşısındaki kadının devam etmesi için yolunu yapıyor resmen. Yok mesajlaşmalar, öpücükler, bebeğimler, çıkışta birlikte yürümeler, yemekler derken iş geri dönülemez yerlere gidiyor. Sonra bunun adına da aşk diyorlar.
Sonra anlarsın zaten tlf na bakarsın gruptaki degil mi.Peki gruptan çikmasini yuz yuzeyken mi isteyeyim? Şuan ciktim der cikmaz belki
Ay çok güzel yazmışsınızModernlikle eski kafalılık arasında sıkışma durumuyla ilgili cümlenize tamamen katılıyorum. Aslında ikiyüzlü olmasalar hiç sorun çıkmayacak. Mesela öyle bir kızla konuşmak goygoy çevirmek hoşuna gidiyorsa gitsin onunla olsun. Ama yok benimle böyle konuşuyorsa diğer erkeklerle de aynı olur diye düşünüp kaldıramam diyor ciddi iliskiye bağlamıyorlar. Sonra temiz eli yüzü düzgün denilen o tabir hesabı kişilerle olup kendileri istedikleri gibi at koşturuyorlar.
Dediğin gibi bir kadın ister yüksek sesle kahkaha atar ister işveli cilveli konuşur , kimseyi de ilgilendirmez. Ama ona etiketi yapıştırıp o cok rahat yaaa diyen adam aslında kendisi de aynı rahatlıkta onunla muhabbet ediyor. Sevgilisi haklı olarak kızınca da vay efendim kız tuh kaka diye kıza çamur atıp kendini aklamaya çalışıyor. Sevgilisine kendini ağırbaşlı oturaklı ciddi tanıttı, o yuzden de konu sahibi arkadaş bu kadar şaşkın. 8 sene az değil, hiç şahit olmadığı icin böyle bir şeye şuan ben mi abartıyorum diye kız kendi içinde çelişkiye düşmüş.
Bunu ima ettim aslinda ama gercekten işle ilgili şeyler de paylasiyorlar. Evraklar filan atiyorlar.... bunu öne sürerse??Sonra anlarsın zaten tlf na bakarsın gruptaki degil mi.
Ekran SS isteyin gruptan ayrildiniz yazar zaten.Grupta 4 kisi varmis anladigim kadariylada sohbet icin acilmis patronlarin oldugu bi yerde kimse kimseye bebegim diyemez resmiyet olur yani gir gir sohbet icin acmislar belliki ben olsam cikarttirirdim gruptan direk kizida engellemesini isterdimPeki gruptan çikmasini yuz yuzeyken mi isteyeyim? Şuan ciktim der cikmaz belki
Evlensen bile hayatın boyunca bu adama izin onayı ile mi gecicek ömrün yapma yapma cok dıkkat et. Iyı düşün.Haklisiniz. Ben de bunlari dedim ona. Peki bundan sonra hicbir yere izin vermemeliyim dimi? Zaten gitmiyor artik kendisi
Neye izin vermeyeceksiniz meselaHaklisiniz. Ben de bunlari dedim ona. Peki bundan sonra hicbir yere izin vermemeliyim dimi? Zaten gitmiyor artik kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?