Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba konu sahibinin arkasından kızla nasıl konuşuyordur kızla abuk subuk konuşup sucu kıza atan kendini aklamaya çalışan sevgilisi hakkında ne diyordur acaba.. mantıklı düşünen bu davranışlardan sonra adamın karaktersizligini anlardı.. ama konu sahibi ayrılık zor geldiği için nerdeyse kendini sucluyo ben çok sıktım da ondan böyle oldu diye kendini kandırır.. düzgün adamın bu durumda yapması gerekeni soyliim ayrılıp ondan sonra ne yapacaksa yapmak..

Arkadaşlar ne kadar abartili yorumlar yapiyorsunuz... Ben olayin ciddiyetinin farkindayim ve başima ilk defa boyle bir şey geldiği ićin de şaşkınım. Ben çok güveniyordum sevgilime aslinda hala içimde güven duygusu bitmedi 8 Yil kolay degil... Ama biraz soğudum mu ? Fazlasiyla soğudum... Irrite oldum yani igrendim konuşmadan. Kestirip atabilseydim buraya yazmazdim sizden yorum ve yardim istedim. Karşimdaki kişi pişman ozrunu diledi ama bana da yetmiyor evet.... Ne yapmaliyim diye size daniştim

Ayrica erkek arkadaşim onlarin yaninda bile beni òvuyor çok guzel konusuyor benimle... iş yerine gittigimde de bu mesajlasmalar olmuştu bitmişti. Orda da cok guzel davrandi.... sorun şu ki 2 aydir takipteyim hiçbir yakinlaşma yok Acaba diyorum tavrini koyabildi mi

Burada abartılı aşağılayıcı yorumlar gelir platform öyle takılma bunlara. Ama bence kesinlikle ayrılma yada ara verme konuşması yapmalısın. Konuşmayı yaparkende üzgün olmayacaksın başta onun iyi yanlarını söyle işte şöyle iyisin mutlu ediyosun beni. Ama ben bu yazdıklarını ilişkide sorun olarak görüyorum. Bu şekilde götürebileceğimden emin değilim de bi bak bakalım ne diyecek. Ara vermek istiyorum düşünmek istiyorum de. Ben olsam bu şekilde yapardım ki aklı başına gelsin. Hatta direk bitirme sebebi de olabilir bu konu bi çok kişi için

Evet, ben sıktım ondan böyle mi oldu diye şüpheye düşmek erkeklerin kadınlara benimsettigi bir düşünce malesef.

Aldatan erkeklerin yaptıkları ahlaksızlıklari bile hayatında ki kadına yüklemeleri. Sen beni ittin, daha ilerisine kadın olsaydın da beni elinde tutsaydina kadar gider.

Kişinin kendi aklı, değer yargıları yok sanki. Çok sıkıldıysa ayrılır konu sahibinden gidip işyerinde ki kızla abuk sabuk muhabbetlerin içine dahil olmaz.

Teşekkur ederim. Konuyu kapatmiştik aslinda şuan aramiz iyi ama ben kendim surekli dusunuyorum tabiii.. Ben sorunumu içimde halledemedim diyip tekrar olayi gun yuzune cikarip ara ver diyorsunuz sanirim dogru anladim.

İllaki iyi yönleri vardır yoksa niye sevgili olasın ama anlattığın olay ciddi mana da sıkıntılı bir durum yani sevgilinin bu konuda baya bir değişmesi lazım. Seni sever evlenir ama başka kızlarla da böyle flörtöz konuşmaya devam edebilir anladın mı? Bunu kabul edecek misin. Sürekli telefonunu mu yoklayacaksın mesela? Güvenini yemiden kazanmak için o uğraşmalı olayın ciddiyetini anlaması için senin ciddi bir hamle yapman lazım. Zaten ayrılırsa eğer seni yeterimce sevmemiştir suçlu olan o

Teşekkur ederim. Konuyu kapatmiştik aslinda şuan aramiz iyi ama ben kendim surekli dusunuyorum tabiii.. Ben sorunumu içimde halledemedim diyip tekrar olayi gun yuzune cikarip ara ver diyorsunuz sanirim dogru anladim.

Ben son olay yeni oldu sandım. Yeni değilse de unutamamışsın ki konu açmışsın bence eğer aklıma takılıyorsa dediğim gibi yap ben olsam yapardım. Yada takip et yine yakalarsan yap. Üzerinden çok geçtiyse saçma olabilir :/

Edebiyle çalışmayacaksa kırsın dizini otursun evinde.
Her boncuk dağıtana kikirdemek de nedir?
Kendisini paylaşılamayan adam konumuna sokup ego tatmini yapıyor işte.
Hiç umursamayın,şu an ayrılacak enerjiniz yoksa bile kızı sormayın bahsini açmayın, kızla kesinlikle iletişime geçmeyin, muhatabınız o değil.
Kesin ve net bi dille bir daha ufacık bir yavşaklığını görürsem suratımı göremezsin kapımın önünden geçemezsin diyin, çaktırmadan iz bırakmadan uzaktan gözlemleyin.
Evlilik durumunu erteleyin bunu da kendisine söyleyin, güvenim sarsıldı zamana ihtiyacım var diyin.
Ağlamışsınız kavga ederken, ne ağlıyorsunuz yahu? Dik durun, özgüvenli durun, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan biri gibi davranın.
Asil durun.
Dırdır etmeyin.
Ağlanacak sızlanacak bir durum yok.
Allah size evlenmeden bir şeyleri göstermiş, şükredin ve evliliği ert

Çok güzel yazmışsınız her kelimesine katılıyorum sizin onu bırakıp gidebileceğinizi bir şekilde hissettirmeniz gerekiyor bu adama. Değişmesi gerekiyor değişmezse bu kişiyle evlenmek bence de doğru bir karar olmayabilir tabi tam tanımadan böyle birşey söyleyemem bu konuya bakarak söylüyorum.

Olay yeni sayilir aslinda istesem tekrar acabilirim yani . Ama o kadar duzeldi ki her dedigimi yapiyor şuan bunu bozmakta istemedim acik ve net

Çok güçlü değilim maalesef ve sevgilime cok bagliyim (iyi degil biliyorum) bir anda gorunce mesajlari agladim. Öteki arkadaşta guluyor o da dalga geçiyor ama bu ikisinin konuşmasi ve benimkinin tavir almayişi beni çok kirdi.

Olay yeni sayilir aslinda istesem tekrar acabilirim yani . Ama o kadar duzeldi ki her dedigimi yapiyor şuan bunu bozmakta istemedim acik ve net

Bence dediğim gibi yaparsan daha da iyi olur senin gidebileceğini seni kaybedelebileceğini iyice hissettir. Konuşurkende asla üzgün olma asla ağlama sertte olma. Benim fikrim böyle kafana takılıyor konu epeyce belliki. takılmayacak gibi de değil çok haklısın.
Yada üstteki arkadaşın dediği gibi tavrını koy evlenmeyi ertele güvenim sarsıldı de bir şekilde onu bırakabileceğini hissettir mutlaka asla ve asla ağlama ağladığın için bişeyleri yapmasın kesinlikle.

Ağlamana çok üzüldüm ne hakkı var şunu sana hissettirmeye lütfen değerini bil. Hiç hoş değil sevgilinin konuşma tarzı gerçekten flört etmese de bu tarz konuşmakta kabul edilir değil kız öyle diye bi açıklama yok karşıdaki kıza göre insanın karakteri değişir mi tavrı değişir mi çok üzüldüm inan olaya umarım sevgilin değişir

güçlü değilim ona çok bağlıyım deme canım benim lütfen o kim ki yahu bugün çıksa hayatından ne olacak değerli olan sensin. Kimseye bu kadar bağlanılmaz onsuz yapamam denilmez evlensen 10 tane çocuğun olsa 30 yıl evli kalsan da diyemezsin. Lütfen böyle düşünme sadece sevgilin değil ailen bile böyle olamazki. Sen bir bireysin ve tek başına da ayakta durabilirsin kendine de yetersin bunu ona göster ki birdaha böyle bişey yapamasın seni kaybedeceğini bilsin ve gerçekten her zamanda böyle düşün. Kimse kimsenin değil herkes birgün hayatından tamamiyle çıkabilir

Sorun onun yaninda seni ovmesi ile cozulmez. Flortoz bir erkek ise ne şiş yansin ne kebap tavirlarindadir. Iki tarafin nabzina gore serbet verir. Anladigim kadsriyla sevgilin o kiz konusunda hala bir tavir almadiysa senin bu durumu anlayisla karsilamani bekliyor demektir. Simdi o kiz var, hadi bu problemi cozdunuz bu kiz hayatinizdan cikti diyelim, evlendiniz, baska biri konusunda da tavir almayacak birisi. Zorun burada. Yani siz sorunu kiz ile cozmeye calisiyorsunuz ama odak noktanizi degistirmeniz lazim. Eger bu kadar yuz bulamasaydi o kizda dahil kimse opucuk cicek bocek gonderemezdi. Bu tip biriyle evli olsaniz ve bu yuzden bosanmak isteseniz size soyleyecegi tek sey karım kiskanclik hastasi olurdu. Cunku cicekler bocekler mahkemede delil olmuyor. Mahkeme sarilmali opusmeli fotograflari delil kabul ediyor. Yani yapilan davranis his degil ancak bu tip bir durumda kiskanclik hastasi olarak yaftalanip hakli iken haksiz duruma dusuyorsunuz. Tecrubeyle sabit.

Bizim isyerinde bir kiz var. Ayni boyle herkesle sinirsiz samimi. Yas medeni hal cinsiyet fark etmiyor. Herkese kalpli konusmalar, gecenin bi koru demeden mesaj atmalar aramalar. Bir tane erkek var, evli. Buna da yapmis aynısını, bana bir daha kalp atmazsan sevinirim aramizdaki samimiyet prof seviyede lalsin laubalilige gerek yok demis. Kiz mortingen. Bir daha ona yapabilir mi, hayir.

Sizin olayda da kiz art niyetlidir degildir orasini bilmem. Ama bu samimiyete de izin verildigi kadar girebilir insan. Kadin ne kadar oynak da olsa, erkek de buna karşılık vermis ki kadin da rahaaat rahat nikah muhabbetine kadar yapabilmis.

Kiz icin surekli sevgili arayan ama bulamayan detayina neden girdiniz anlamadim. Kizi kotulemeyi garanti altina almaya calismissiniz resmen.

Teşekkur ederim kiz biraz normalin otesinde ergen tavirlari olan yaşi da kucuk bir kiz.. benimkinde suç yok demiyorum oyle olsa konu bile açmazdim.. Sen sevgiline ayarini ver diyorsunuz haklisiniz

Teşrkkurler ben hatanin cogunlugunun sevgilimde oldugunu biliyorum. Daha once hic boyle olmadigi için zaten şaşkinligim... bununla kucuk ortamda calistiklari icin masalari da yanyana samimiyet kurulmuş . Kiza neden oyle dedigimi soracak olursaniz ben kizi aylardir takipteyim haddinden fazla takipcisi var ve erkek arkadaşim da biz kavga etmeden once anlatiyordu. Birgun biriyle konusuyor baska birgun gelip ondan ayrildik şunla buluşcam diyorr diye....

Erkek dert basli basina. Bir erkegin esinden baskasini gozu görmemesi, gercekten sadakat beslemesi, baska kadinlarin ilgisine kapali olmasi cok nadir maalesef. Isin kotusu cozumu de yok. O adam oyleyse oyledir yani. Ne yapmali ne etmeli, belki adama kendi silahiyla karsilik vermeli ama bu da cok tehlikeli bir yol cunku erkek yapar ama kadin mezara girer...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…