- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Teşekkür ederim iş grubu dediğim de 4 kişiden oluşuyor. Hatta şöyle bir mesajda gördüm. Bir işi halldemiyorlar. Erkek arkadaşım diyor ki laptopları alıp buluşalım. Kız diyorki "Annem babam görürse bizi nikahlar benim de işime gelir" ÇOK ÜZGÜNÜM ne yapıcam ben
Seni tanistirmasi bir sey ifade etmiyor. Bunu buyuk bir engelmis gibi gorme.Açıkçası hep bakarım telefonuna ilk defa böyle oldu. Ben yapsam mahvederdi.. Ayrıca iş yerine de gittim tanıştırdı beni herkesle.. Aralarında bir şey yok bence ama neden sorusu hep beynimde...
Cok haklısınız. Bir tanıdığım evliydi adam işle ilgili bir kadınla cok muhatap oldu kadında karısına doğal olarak kıyameti kopardı kavga edince adam kendini o kadının kollarına attı karısına sen beni ittin bişey yoktu var var diye diye sen yaptın diye söyledi. Sonra bosandılar bu adamla o kadın nişanlandıNe münasebet yahu,benim erkek arkadaşım,ustelik tavırlarını rahatsız edici bulduğu biriyle bu samimiyette konusacak!!! Hissettigimi soyliyeyim erkek arkadasinizda istemem yan cebime koy kafasinda, şu kadarını soyliyeyim,aranizda bir gerginlik olsun ilk o kizin kollarinda arayacak teselliyi.. gerekçeside şu olacak; onun ilgisine alakasına karsi kıyamadım
Böyle tipler durmaz o kadınıda aldatırCok haklısınız. Bir tanıdığım evliydi adam işle ilgili bir kadınla cok muhatap oldu kadında karısına doğal olarak kıyameti kopardı kavga edince adam kendini o kadının kollarına attı karısına sen beni ittin bişey yoktu var var diye diye sen yaptın diye söyledi. Sonra bosandılar bu adamla o kadın nişanlandıve bunlara sebepten karısı oldu güya
Tam da ben de bunu dusunuyorum. Hiç boyle degildi sevgilim ama sanki ortamlari bozuk gibi yine de sert bir dille uyardim kendine gelmesini soyledim... kiz da basit dediginiz gibisevgilin gevşek. kızda ona göre davranıyor, sevgilinin ona olan ilgisiyle dalga geçiyormuş ya da idare ediyormuş gibi geldi, sevgilinden hoşlandığını sanmıyorum sadece basit biri gibi.
Arkadaşlar merhaba. Geçen ay konumda sevgilimin iş arkadaşının cıvık tavırlarından, biz telefonla konuşurken yüksek sesle konuşmasından gülmesinden rahatsız olduğumu, tanışmadığım için stalk yoluyla takip ettiğimi söylemiştim. Arkadaş sevgili bulamayan sürekli de arayan bir tip. (Bunu erkek arkadaşım da söylemişti.) Geçen gün sevgilimin telefonuna bakarken iş grubundaki bazı yazışmaları gördüm ve büyük bir kavga ettik. İçim çok kırgın ve öfkeli.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Olayı anlatayım:
Erkek arkadaşım uyurken (yanlış olduğunu biliyorum ama kızdan hoşlanmadığım için merak da ediyorum) telefonunu kurcaladım. İş grubunda kız buna birkaç kere "bebeğim" diye hitap ediyor. Benimki karşılık vermiyor ama terslemiyor da! Hatta başka bir mesajda da kız zor bir işi hallediyor evden çalıştıkları dönemde.... Benimki kıza şunu diyor: "Helal sana nerdeyse sevincimden öpücük atcam". diyor gülüyor. Şimdi bu cıvıklık değil de nedir?
Bir başka mesajda ise erkek arkadaşım kıza diyor ki (işle ilgili) "aradım ama açmadın". Kızın cevabı ise " Sesime aşık olma diye :))." !!!!
Kızlar tüm iş arkadaşları beni biliyor hatta bana telefonda selam söylüyorlar. Bu kız da beni biliyor. Ama neden bu konuşmalar neden neden neden? Sürekli kafamda bu soru var. Nolursunuz yardım edin.. Sevgilimi seviyorum guveniyorum da ayrılmadım sadece ağladım uyardım bir daha asla bu tarz konuşmalar görmicem yoksa biter dedim. Ağlamama çok üzüldü, o da alttan aldı, o kız patavatsız dedi... Ama kendime yediremiyorum napmalıyım? Büyütülcek bir şey mi veya ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
O kız olmaz başka kız olur bu çocuğun kafası başkalarına kaymış artık evlilik falan diyorsun yanlış yaparsın evlendikten sonra aldatılmak daha kötüPeki kıza ne demeliyim? Aramalı mıyım mesaj mı atayım açıkçası kendimi basit düşürmek istemedim baştan ama gerekecek galiba
Yeterince düzgünse yoldan çıkmazVar böyle oynak kızlar malesef. Düzgün insanıda yoldan çıkartırlar..
Ayyy bu nasil bir şey.. insanlarda hic utanma kalmamiş ya ben anlam veremiyorum Allah sizi kurtarmiş. Bizimki sinir cizememiş evet ben onu ciddiye bile almiyorum herkese oyle oldugu için bu kadar civik sandim diyor... 8 yillik iliski bir anda bitiremedim ne bileyimSeni tanistirmasi bir sey ifade etmiyor. Bunu buyuk bir engelmis gibi gorme.
Universitedeyken bir erkek arkadasim vardi hayati, insanlari onun sayesinde ogrendimzuahha
Benim kiz arkadaslarimdan biri onunla cinsel anlamda birseyler yasamis. Yuzume de hic renk vermeden gayet normal bakabilmisler bu olaydan sonra.
Sonra yine onun sinifindan benim de tanidigim bir kizla birlikte olmus. Birseyler oldu tam hatirlamiyorum detaylari, zorladim asla ayrilmayacagim soz dedim ve kendisi itiraf etti bana. Oyle bir terk ettim ki offf. Hayatinin tekmesidir
Yani diyecegim o ki yapacak olana engel yok. Tanistirmis, seni biliyorlarmis vs. Bunlarin hicbir onemi yok.
Sadece kizi suclama. Erkek arkadasin da suclu. O net bir sekilde sinirlarini cizse kiz o siniri asmaya cesaret edemez.
Ironi dimiAferin kız sana. Ayrılıp da elalemin kucağına atma sevgilini
Bu söylediğin iyi olmuş. Bir daha siler öyle mesajları senle buluşmadan,boşuna canım sıkılmaz.
Böyle devam,let's go
Alıntılamaya üşendiğim her yoruma cevap verip taşı gediğine koymuşsun. Ellerine sağlık.Yeterince düzgünse yoldan çıkmaz
Sağ olun. Dedim hepsini biter bizi kaybedersin bu sondu dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?