Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız patavatsız değil bence afedersiniz ama (şey). ama sevgilin de az değil neredeyse öpücük atacaktım ne demek? çok ciddi bir sorun var bence ortada eğer sevgilin buna çok takılmayacaksa kızı sert bir dille uyar. ve hatta yüzyüze olsun bu telefonda değil.

Çok dikkat et, bu kız bu azimle senin elinden alır sevgilini, mütemadiyen yazıyor, erkekler sever bu tür şeyleri.

Açıkçası hep bakarım telefonuna ilk defa böyle oldu. Ben yapsam mahvederdi.. Ayrıca iş yerine de gittim tanıştırdı beni herkesle.. Aralarında bir şey yok bence ama neden sorusu hep beynimde...
Seni tanistirmasi bir sey ifade etmiyor. Bunu buyuk bir engelmis gibi gorme.

Universitedeyken bir erkek arkadasim vardi hayati, insanlari onun sayesinde ogrendim zuahha

Benim kiz arkadaslarimdan biri onunla cinsel anlamda birseyler yasamis. Yuzume de hic renk vermeden gayet normal bakabilmisler bu olaydan sonra.

Sonra yine onun sinifindan benim de tanidigim bir kizla birlikte olmus. Birseyler oldu tam hatirlamiyorum detaylari, zorladim asla ayrilmayacagim soz dedim ve kendisi itiraf etti bana. Oyle bir terk ettim ki offf. Hayatinin tekmesidir

Yani diyecegim o ki yapacak olana engel yok. Tanistirmis, seni biliyorlarmis vs. Bunlarin hicbir onemi yok.

Sadece kizi suclama. Erkek arkadasin da suclu. O net bir sekilde sinirlarini cizse kiz o siniri asmaya cesaret edemez.

Cok haklısınız. Bir tanıdığım evliydi adam işle ilgili bir kadınla cok muhatap oldu kadında karısına doğal olarak kıyameti kopardı kavga edince adam kendini o kadının kollarına attı karısına sen beni ittin bişey yoktu var var diye diye sen yaptın diye söyledi. Sonra bosandılar bu adamla o kadın nişanlandı ve bunlara sebepten karısı oldu güya

Kocan olsa uyar düzelmezse boşanırsın derdim ama cıvık sevgiliyi Adam etmeye neden uğraşıyorsun ki dışarda iş arkadaşlarına karşı ciddi olan bir ton erkek varken bu förtöz leş herifi bırakmamakta ki ısrar neden ? Böyle bir insanın 8 yılda ilk vukatı olduğunu düşünmüyorum.Başka şeylerde görüp üstünü kapattınız mı ? Karakteri birden değişmiş olamaz yani

Böyle tipler durmaz o kadınıda aldatır

ben kabul edemem iki durumu da.Bence ikisi de karaktersiz savunma savunacak yer arama çizgini belli et. Seni seviyor ve gerçekten gönlüğünü kazanmak için çabalarsa anlarız fakat sen bilirsin der ve köşesine çekilirse de üzülme karaktersizliğini görmüş olursun bunun için de allaha şükredersin.

sevgilin gevşek. kızda ona göre davranıyor, sevgilinin ona olan ilgisiyle dalga geçiyormuş ya da idare ediyormuş gibi geldi, sevgilinden hoşlandığını sanmıyorum sadece basit biri gibi.
Tam da ben de bunu dusunuyorum. Hiç boyle degildi sevgilim ama sanki ortamlari bozuk gibi yine de sert bir dille uyardim kendine gelmesini soyledim... kiz da basit dediginiz gibi

valla sizinki de ayarsızmış arkadaşım. Güzel bi uyarıya ihtiyacı var. Adam olsun, evine baksın.

Peki kıza ne demeliyim? Aramalı mıyım mesaj mı atayım açıkçası kendimi basit düşürmek istemedim baştan ama gerekecek galiba
O kız olmaz başka kız olur bu çocuğun kafası başkalarına kaymış artık evlilik falan diyorsun yanlış yaparsın evlendikten sonra aldatılmak daha kötü

Ayyy bu nasil bir şey.. insanlarda hic utanma kalmamiş ya ben anlam veremiyorum Allah sizi kurtarmiş. Bizimki sinir cizememiş evet ben onu ciddiye bile almiyorum herkese oyle oldugu için bu kadar civik sandim diyor... 8 yillik iliski bir anda bitiremedim ne bileyim

Sevgilinizde de hata var. O kızı demiyorum bile..direk böyle sözlerden hoşlanmam iş yerinde arkadaşız biraz dikkat diye uyarabilir ..

Sağ olun. Dedim hepsini biter bizi kaybedersin bu sondu dedim..

Kıza ne demeliyim diye sormuşsunuz sevgiliniz kıza neredeyse öpücük atıcam demiş, yani kızda size bunu söyler sevgilinizde karşılık veriyor der, bırakın sevgiliyi evli adamlarla takılmayı sorun etmeyenler var. kimbilir başka daha neler söyleniyor diye düşünmediniz mi? benim içim içimi yerdi.
Kıza hiçbirşey söyleme durumunuz yok bence o tarz kızlar çok sevgiliniz bırakın tavır koymayı bu durumdan hoşlanıyorki karşılık veriyor. Herkes öyle o kızla diye birşey kabul edilemez bence. Çok yanlış geldi bana sevgilinizin yaptığı sen bir erkeğe böyle yazsan o da görse ne der ne düşünürdü?
Ne olur kendinizi üzmeyin kızla da ben olsam asla konuşmazdım sevgilinizle de bi ayrılık konuşması yapın bakın bakalım ne yapıyor en azından ben bu şekilde götüremeyeceğim düşünmem lazım bu konuyu diyin ara vermek istiyorum diyim bakalım ne yapacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…