- 2 Kasım 2023
- 2.071
- 3.469
- 53
- 31
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
-
Niye eksilmesinki sevdiğiniz insanlarla anı biriktiriyorsunuz. Gitmemek içinize siniyorsa tabiki gitmeyin. Ama sinmemişki konu acmışsınız. Bilemedim şahsen .Ya ama bu öyle bir şey de değil onlarla beraber bir yere gitmesem sonuçta hayatımdan bir şey eksilmez
BiliyorduHaberdar ederken sizden hoşlandığını biliyor muydu sizden mi öğrendi bunu?
Bazen biraz susmak lazım
Bir önceki cevabında sevgilimin grubunda da aynı böyle biri olsa ben de rahatsız olurdum demissin o zaman grubundan dislanmaya devam edeceksin hatta bir süre sonra oturup kahve içecek bir arkadasin bile kalmayacak olur da Allah korusun sevgilinden ayrilirsan sudan çıkmış balığa döneceksin. Oturup bunu konuşun.Ya çünkü sevgilim biz tanışmadan önce de bu çocuktan haberdardı. Hatta biz birkaç kere aynı ortamda denk de geldik veya konuştuk ben kendimi çok kötü hissedip sevgilime anlattım hiçbir şey de demedi. Ama işte fazla doğrucu davranırken aslında şüphe uyandırdım. Artık her etkinlikte bana o çocuğu soruyor
Sevgilime bir iki defa bu konuda yalan söylemek zorunda bile kaldım. Arkadaş grubumuzdakiler onunla çok anlaşıyor birkaç kere bana haner vermeden çağordılar sebgilime söylemedim. En son vicdanım rahat etmedi söyledimNiye eksilmesinki sevdiğiniz insanlarla anı biriktiriyorsunuz. Gitmemek içinize siniyorsa tabiki gitmeyin. Ama sinmemişki konu acmışsınız. Bilemedim şahsen .
Haklısınız. Ancak arkadaş grubum ben ve iki kız arkadaşım, bir kız arkadaşımın sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşı (benden hoşlanan çocuk)tan oluşuyor. Yani ben sadece kızlarla takılarak da ortam oluşturabilirim. Kızlardan briinin sevgilisi başka bir erkeğe ihtiyaç duyduğundan dolayı aslında bu hoşlanan çocuk da bizimle geliyorBir önceki cevabında sevgilimin grubunda da aynı böyle biri olsa ben de rahatsız olurdum demissin o zaman grubundan dislanmaya devam edeceksin hatta bir süre sonra oturup kahve içecek bir arkadasin bile kalmayacak olur da Allah korusun sevgilinden ayrilirsan sudan çıkmış balığa döneceksin. Oturup bunu konuşun.
Zaten arkadaşlarım sevgilimle de çok yakın arkadaş ama sevgilim uzak mesafe. Gelme imkanı da yok.Sevgilimi de bu programa dahil ederdim . Arkadaşlarınızla sevgilinizi tanıştırın oda sizinle takılsın aklı kalmasın
Öbür türlü söz yok nişan yok hayatıma müdahale etmesine izin vermezdim.
dürüst davrandığım konuda da bana güvenmesini isterdim bu konuyuda sürekli sormasından rahatsız olduğumu dile getirirdim .
Haklılık payı olabilir ama orda diğer arkadaşlarınızda var velhasıl 3-5 gün sonra ayrıldığınızda kendı kendını arkadaşlarından dışlamış biri olarak bulursunuz kendınızı
Misal memursunuz aynı odada çalıştığınız bi beyfendi size teklif etti bu sekılde düşünün sevgilinizde Hergun aynı odadasınız die kıskançlık yaptı napacaksınız sevgılım haklı diyip istifa mı edeceksınız ?
O zaman sorunu kendi kendine çözdün.Haklısınız. Ancak arkadaş grubum ben ve iki kız arkadaşım, bir kız arkadaşımın sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşı (benden hoşlanan çocuk)tan oluşuyor. Yani ben sadece kızlarla takılarak da ortam oluşturabilirim. Kızlardan briinin sevgilisi başka bir erkeğe ihtiyaç duyduğundan dolayı aslında bu hoşlanan çocuk da bizimle geliyor
Bu tarz büyük etkinlikleri bir kere yapıyorlar. Biz küçük buluşmalarda olacağız bir arada yani. O sebepten aslında. Şehir dışı gezisi olsa falan da ben katılamayacağım halbuki çok seviyordumO zaman sorunu kendi kendine çözdün.
Genel olarak yanlış. Üniversite zamanımızda bir kız arkadaşımız vardı şuan ki eşim ile çok kısa bir süre flört ettiler diyebilirim ya da kız duygularını açıkladı desem daha doğru olur. Şimdi görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz ama ola ki onlar 6-7 kişi bir grup şeklinde görüştü bir şey demezdim ama rahatsız da hissederdim. Kız da evlendi aslında yazarken sonunda benim için sorun olmaz diye düşünerek yazıyordum iyice kafamda canlandırınca rahatsız olduğumu fark ettim. Birde ben eşime aşırı derecede güvenen bir insanım asla darlamamBu çocukla bazen konuşuyoruz da mesela toplu ortamda bazen aramıza katılıyor ama espri yapıp gülüyoruz falan ama özelde de çok istisnai durumlar dışında sohbet etmiyoruz. Ama sınıfta falan konuşuyoruz. Bu yanlış mı sisizce
Ya ben kız arkadaşımın sevgilisinin en yakın arkadaşı diye muhattap oldkm aslında. Ama sınıfta kanlı bıçaklı değiliz, normal iletişimim. Daha fazlasını da yapamıyorum. Tüm arkadaşlarım (ki normalde bu tarz şeyleri yargılayacak bir arkadaş grubum var) son derece normal olduğunu söylüyorlar iletişimimizin.Genel olarak yanlış. Üniversite zamanımızda bir kız arkadaşımız vardı şuan ki eşim ile çok kısa bir süre flört ettiler diyebilirim ya da kız duygularını açıkladı desem daha doğru olur. Şimdi görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz ama ola ki onlar 6-7 kişi bir grup şeklinde görüştü bir şey demezdim ama rahatsız da hissederdim. Kız da evlendi aslında yazarken sonunda benim için sorun olmaz diye düşünerek yazıyordum iyice kafamda canlandırınca rahatsız olduğumu fark ettim. Birde ben eşime aşırı derecede güvenen bir insanım asla darlamam
Ohooo bide uzak mesafe ilişkisi mi napacakmıssınız kendınızı kimsesiz bırakıp evde ona msj mı atıp duracakmışsınız . Bence arkadaşınızdan vazgeçmeyin .Zaten arkadaşlarım sevgilimle de çok yakın arkadaş ama sevgilim uzak mesafe. Gelme imkanı da yok.
Ben zaten elli kere çocuğa ge kendime güvendiğimi söylüyorum. Çocuk beni tamamen unuttu odnan eminim hatta hoşlantıydı ileri bile gitmedi
Sevgilim zaten rahatsız olduğunu söyledi sadece. İzin vermemek derken aslında bunu kast ettim. Bana da haklı gibi geliyor ama durumun altından çıkamıyorum ya yalan söyleyeceğim ya da gerçekten böyle şeylerden uzak kalacağım. Kimse benimle de ayrı buluşmaz büyük şeylerde. Sırf ben gelmedim diye mesela başka şehire gezi düzenlemezlerOhooo bide uzak mesafe ilişkisi mi napacakmıssınız kendınızı kimsesiz bırakıp evde ona msj mı atıp duracakmışsınız . Bence arkadaşınızdan vazgeçmeyin .
Sevmek sevılmek böyle bisey değil sizden bişeyler eksiltmesine izin vermeyin .
Adı koyulmamış ilişkiler de bu izin verdim vermedim mevzusuna dibine kadar karşıyım ! Adını koyduktan sonra da sınırlarını çizerek kıskançlık yapılmalı rahatsız edici olmamalı .
21-23. 1,5 senelik güzel giden bir ilişkimiz varYaşlar kaç ?
Neden varla yok arasındaki şeyleri anlatıyorsunuz ki daha fazla ilgi görmek için mi?benim 5 kişilik bir arkadaş grubum vardı. Bu gruptan bir çocukla biz çok iyi arkadaştık ve şu anki sevgilimle konuştuğumuz dönemde bu çocuk bana hislerinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine ben de bu çocuğa konuştuğum birinin olduğunu söyledim, çocuk da hiç ısrar etmeden benimle iletişimi kesti ve 1 seneye yakın konuşmadık. Ama çocuk arkadaş grubumla takılmaya da devam etti, bazen denk geldik ama çok saygılıydı bana karşı da. Neyse, 1 sene sonunda bu çocuk başka biriyle tanıştı ve normal iletişim kurmaya başladık. Çocuğun bana karşı hislerinin geçtiğinden emindim, zaten en ufak yanlış bir hareketi de olmadı. Hatta sevgilimi de gördü hiçbir şekilde iletişim kurmaya da çalışmadı. Neyse normal iletişim kurmaya devam ettik, küs değilüz ama bazen 6-7’li buluşunca aynı ortamda denk geldiğimizde de sorun olmuyor. Sevgilime bunu söylediğimde bana gitmememi söyledi. Her buluşmaya gittiğimde arkadaşlarımla o çocuk var mı diye sormaya başladı.
6 kişi haftaya kayağa gidecekler. sırf sevgilim istemiyor o çocuk da gelecek diye ben gitmeyeceğim. Yani tüm arkadaş grubumdan kendimi dışlamış oluyorum.
Sevgilim bu düşüncesinde haklı mı yoksa abartıyor mu? Hiç aynı ortamda olmamak mı gerek? Benim için aynı ortamda olmak sorun değil. Topluyız çünkü.
Bence de sizin kabul etmeyeceğini birşeyi sevgilinizin kabul etmesini beklemeyin.Kendinizi onun yerine koyup öyle davranın.Rahatsız hissederdim. Ama işte arkadaş grubum da yani ortaya atıyor hu teklifi gelmeyen gelmiyor. Muhtemelen bu hassasiyetim yüzünden bir daha hiçbir toplu etkinlikte olamayacağım
Hayır ya. Sırf bu durumdan birkaç kere sevgilime o varken de yok gibi yalan söyledim. En son kendimi çok kötü hissettim ondan. Başıma dert aldım işteNeden varla yok arasındaki şeyleri anlatıyorsunuz ki daha fazla ilgi görmek için mi?
Bizim Türk erkekleri ondan anlamaz ki sadece garip garip, gereksiz kıskançlıklar yapar
Evet de işte şöyle bir şey var ben çok çıkmazdayım. Kimse benim açımdan da bakmıyor. Hem sevgilim uzakta hem de bir şeyler yapacağım tüm etkinlik kısıtlanıyorBence de sizin kabul etmeyeceğini birşeyi sevgilinizin kabul etmesini beklemeyin.Kendinizi onun yerine koyup öyle davranın.
Arkadaşlarınızla da yakın arkadaş sevgilim dediniz muhtemelen ona yalan söylerken arkadaşlarınızı tembıhlıyor olmalısınız .ben yalan söyledim sizle konuşurken benden bahsetmeyin gibisindenSevgilim zaten rahatsız olduğunu söyledi sadece. İzin vermemek derken aslında bunu kast ettim. Bana da haklı gibi geliyor ama durumun altından çıkamıyorum ya yalan söyleyeceğim ya da gerçekten böyle şeylerden uzak kalacağım. Kimse benimle de ayrı buluşmaz büyük şeylerde. Sırf ben gelmedim diye mesela başka şehire gezi düzenlemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?