Tam da buna benzer bir şey yazacaktım :)geleceğini bir çocuk için yakma üniversitede ne çocuklar var bi bilsen
Sınavında başarılar istediğin yere gelmeni diliyorum... İlerde genç güzel bir kadın olduğunda... Bu erkek arkadaşın yakın kız arkadaşı kızın yakın erkek arkadaşı muhabbetleri sana çok saçma gelecek... Hatta şimdiki sevgilin bile. Bence ona yoracağın kafanla 2 soru fazladan çözMerhaba, belki size çocukça ve saçma gelebilir fakat anlatıyorum. Sevgilim ve ben 18 yaşındayız YKS sınavına hazırlanıyoruz bu yüzden sık sık konuşmama ve buluşmama kararı aldık. ayda 3 kez buluşacağız bazende telefonda konuşuyoruz, buraya kadar bir sıkıntı yok ikimiz içinde böylesi iyi dersleri engellememek için vs. fakat benim kıskanç bir yapım var ikimizde farklı dershanelere gidiyoruz sevgilimin yakın bir kız arkadaşı var aynı dershanede olduklarından dolayı sürekli beraberler öğle aralarında hep beraber yemeğe çıkıyorlar falan. kızın sevgilisi varmış ama bilemiyorum, kız dün tarot kartlarıyla fal bakıyormuş dershanede sevgilimede bakmış iki kere ikisinde de bir kız yüzünden ayrılacağımızı söylemiş. ne yapmalıyım ki? belkide ben boş yere kıskançlık yapıyorumdur bilmiyorum...
Birlikte yemeğe çıkmalarında bir sorun yok ki, sadece dersanede beraberlermiş zaten. Ayrıca sınav zamanı taktığınız konuya bakın yahu. Üniversiteye gittiğinizde emin olun, seçenekleriniz çoğalacak. O çocuğun kızla arkadaşlığı daha öteye, evrilirse bunun önüne zaten geçemezsiniz. Ayrıca zamanında ne tarotlar baktırdım, hiçbiri çıkmıyor emin olun. Kız kıçından element sallamış işte. Kale almayın.Merhaba, belki size çocukça ve saçma gelebilir fakat anlatıyorum. Sevgilim ve ben 18 yaşındayız YKS sınavına hazırlanıyoruz bu yüzden sık sık konuşmama ve buluşmama kararı aldık. ayda 3 kez buluşacağız bazende telefonda konuşuyoruz, buraya kadar bir sıkıntı yok ikimiz içinde böylesi iyi dersleri engellememek için vs. fakat benim kıskanç bir yapım var ikimizde farklı dershanelere gidiyoruz sevgilimin yakın bir kız arkadaşı var aynı dershanede olduklarından dolayı sürekli beraberler öğle aralarında hep beraber yemeğe çıkıyorlar falan. kızın sevgilisi varmış ama bilemiyorum, kız dün tarot kartlarıyla fal bakıyormuş dershanede sevgilimede bakmış iki kere ikisinde de bir kız yüzünden ayrılacağımızı söylemiş. ne yapmalıyım ki? belkide ben boş yere kıskançlık yapıyorumdur bilmiyorum...
Ayda 3 kez buluştuğun arada konuştuğun biri için neyin kıskançlığı bu? Yemek de yerler kahve de içerler. O kızla bişey olsaydı naptıklarını bilmezdin. Bişeyler karıştırırsa da zaten haberin olmaz. Çok gençsin sınavına odaklan.Merhaba, belki size çocukça ve saçma gelebilir fakat anlatıyorum. Sevgilim ve ben 18 yaşındayız YKS sınavına hazırlanıyoruz bu yüzden sık sık konuşmama ve buluşmama kararı aldık. ayda 3 kez buluşacağız bazende telefonda konuşuyoruz, buraya kadar bir sıkıntı yok ikimiz içinde böylesi iyi dersleri engellememek için vs. fakat benim kıskanç bir yapım var ikimizde farklı dershanelere gidiyoruz sevgilimin yakın bir kız arkadaşı var aynı dershanede olduklarından dolayı sürekli beraberler öğle aralarında hep beraber yemeğe çıkıyorlar falan. kızın sevgilisi varmış ama bilemiyorum, kız dün tarot kartlarıyla fal bakıyormuş dershanede sevgilimede bakmış iki kere ikisinde de bir kız yüzünden ayrılacağımızı söylemiş. ne yapmalıyım ki? belkide ben boş yere kıskançlık yapıyorumdur bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?