• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yakın kız arkadaşı, boş yere mi kıskançlık yapıyorum acaba?

Bunları takma kafana. Niyeti varsa dibinde olsan bile yapar. Derslerine odaklan, ilerde seçtiğin eş bile, seçeceği meslekle doğru orantılı olacak. Güzel bir üniversite, güzel bir meslek sahibi olmaya bak

30 yaşında evli olsan sana bu durumda eşin senin başkasıyla yemek yemenden rahatsiz olur mu derdim.
Ama şimdi henüz 18 yaşındasınız ve yolun çok bası.

Merhaba, belki size çocukça ve saçma gelebilir fakat anlatıyorum. Sevgilim ve ben 18 yaşındayız YKS sınavına hazırlanıyoruz bu yüzden sık sık konuşmama ve buluşmama kararı aldık. ayda 3 kez buluşacağız bazende telefonda konuşuyoruz, buraya kadar bir sıkıntı yok ikimiz içinde böylesi iyi dersleri engellememek için vs. fakat benim kıskanç bir yapım var ikimizde farklı dershanelere gidiyoruz sevgilimin yakın bir kız arkadaşı var aynı dershanede olduklarından dolayı sürekli beraberler öğle aralarında hep beraber yemeğe çıkıyorlar falan. kızın sevgilisi varmış ama bilemiyorum, kız dün tarot kartlarıyla fal bakıyormuş dershanede sevgilimede bakmış iki kere ikisinde de bir kız yüzünden ayrılacağımızı söylemiş. ne yapmalıyım ki? belkide ben boş yere kıskançlık yapıyorumdur bilmiyorum...
😊😊😊 cok tatlisiniz gerçekten. Hepimiz birilerinin arkadasiyiz ben arkadaşlarım beni sevgilileri yuzunden biraksinlar silsinler istemezdim bazilarinin kiz arkadaslari sosyal medyadan falan silerlerdi beni ya ne gerek var bu kendine guvensizligin sembolü. Lutfen kendine güven bu yaslarda guvenin artik oturmaya baslayacak. Hayat görüşün sevgilinin arkadaslarini da kabullensin, sevgilinde senin arkadaslarini kabullensin. Hayatta hersey o kadar cok degisiyor ki. Bu yüzden birey oldugunu asla unutma hicbirseye odaklanmadan kendine vesvese vermeden istediğin universiteye gelip hayallerine kavuş. Dozunda yaşamaliyiz duygularimizi. Yas ilerledikce arkadaslarin onemi daha cok artiyor. Ne kadar kalabalik o kadar iyi oluyor. Belki o kiz seninde arkadasin olabilir kimseye onyargili davranma yemege cikmalari, birlikte ders calismalari cok normal. Hayatinda basarilar diliyorum.

Bana tarot bakan arkadaşım geçtiğimiz yaz (eski) sevgilimle evleneceğimizi (!) söylemişti,ayrılalı 4,5 ay oluyor :KK53: kıskanmanız doğal aslında,sonuçta neler neler duyuyoruz görüyoruz hatta çok acı ki yaşıyoruz..Ama sevgiliniz arkadaşlık sınırlarını çok iyi çizebiliyorsa,karşıdaki kişide o sınırı bilip görüyorsa dert edilecek bir durum yok demektir..18 yaşında İpek Ongun kitapları,teenage kapaklı dergiler okuyordum hey gidi günler hey. :KK53:

Üniversite sınavına girecek birisi için ayda 3 kez sevgiliyle buluşmak bile çok. Sınavına odaklan boşver gerisini.

Ya yks sinavinin ortasinda tarot baktirip bide gelip sana herseyi anlatan s.l.k erkek icinmi actin bu konuyu😂 derslerine bak canm benim gulerek okuyacaksin ilerde bunlari

Sevgilin çok yakın kız arkadaşı = ilerdeki yeni sevgilisi. Hiç sekmez.
Bizde sekti o zaman. En yakın lise arkadaşımın karısı ile ben, kendisi ile de eşim çok yakın arkadaş olduk. Aile dostu olarak görüşüyoruz, tatillere bile gittik.

L lloizz123 benim kızımla aynı yaştasın. Hayatını etkileyen bu kadar önemli senesinde hayatına duygusal olarak birini almaması gerektiğini söylüyorum hep. İyi yada kötü etkilenmemesi mümkün değil çünkü. Ama onun beni dinlediğini çok sanmıyorum çünkü şu sıralar leyla gibi dolaşıyor, telefona bakıp bakıp gülümsüyor ağzı kulaklarında hep. :olamaz: En azından çalışmasından ödün vermiyor diye teselli ediyorum kendimi.

Madem annelerinizi dinlemiyorsunuz (üniversite iş hayatı derken) o gidecek başkası gelecek belki, çokta anlam yükleme kendisine. Ama lütfen sınava olan odağını değiştirme, ileride belki yüzüne bile bakmayacağın biri için geleceğini feda etme.

Back