Sevgilimin whatsapta eski sevgilisi ile konuşması

Belkide bu zamana kadar farketmediğiniz bir sürü şeyde oldu ve o yüzden sizin için çok iyi giden bir ilişki gibiydi. Gönderin gitsin

Yine aynı konular.
Siz ilişkiyi ikiniz acisindan da degerlendirip iyi olarak etiketliyorsunuz.
Keşke şu erkeklerin düşündükleri çizgi roman misali konuşma balonu olarak görünse arka planda...
Birde paylaşılmayan adam olmak için kızın numarasını alıp senin aramanı istiyor.
Peh peh peh..
Çocuk çok akilli..
Karşı tarafa da "bana sakız gibi yapıştı peşimi bırakmıyor" diyordur.

Ayrılmak yerinde olmuş bence.
Ayrilmasaydin bir elim yağda bir elim balda şeklinde devam edecekti seninki.

Son düzenleme:
Kız türkiyede yaşıyor diyor ama bence mesele onunla konuşmaya alışmış, belki farklı bir paylaşımı var ya da alışkanlığı bundan vazgeçmek istemiyor. Biz ayrı kalıyoruz ama ben yanındayken bile mesaj attığını gördüm o zaman okudum ciddiye alınacak bir mesaj değildi ama son olayda tamam okutacağım deyip şifresini gireyim dedi hızlıca alıp sildi. Sonra annemin babamın üzerine yemin ederim ki aldatma değil dedi dedim ki o zaman whatsapın bende açık olacak o şartla kabul ettim tamam dedi sonra açtım baktım ama sende ver diye ısrar etti. Dedim ki, ben böyle bir şey yapmadım neden vereyim whatsapımı o zaman bencilsin dedi ve bende whatsapından çıktım ( web açmıştım tabletimde) ve onu kovdum.

Yaptığında haklısın.Kararindan dönme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…